Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

landrover

Liikmed
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    80%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info landrover'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 15.07.1994
  1. landrover

    müüdud

    mõned miljonid veel alles,kirjutage enda msn!
  2. landrover

    müüdud

    med ja high mõlemad olemas.
  3. landrover

    müüdud

    kirjutage enda msn siia.
  4. Müüa med ja high lvl`s 30M ja 20ea!Ühispank ja hansapank olemas. Scammerid eemale!!
  5. oleneb palju tahad mille osta?ja mitu solli üks miljon?
  6. landrover

    M: 45M 25ea

    Müüa 45 miljonit 25 ea. Mehed on mul combat 83 ja 104. Kes huvitatud jätke enda msn siia. SEB Pank on ainult! Scammerid eemale ,teid ei ole vaja.!
  7. Müün sis combat 110 accounti.Hind offer. invis on full guthan,whip,fury,d boots.Nagu piltidelt näha , bangas küll ple mdiagi väärtuslikku ,kuid potte,seede on normaalselt. pildidelt vaadake lähemalt , peale fightingu on mining veel 87 ja smithing üsna kohe 80.Quest points 176. Kasutaja tehtud 14 jaanuar 2006. Rsn: pud3l kasutajaga saab kaasa recovery questions,esimese passwordi, pank pini. Ootan pakkumisi ! kui on soovi kontakteeruge siin teemas vastusega ja sis räägime edasi. Kasutaja ple ostetud ,pole kunagi kellegile müüdud , olen selle ise teinud ja selle ainuomanik olnud.
  8. ei oskagi öelda kui aus olla , ehk pakud mulle ise offeri sis oskan mõelda ka palju inimesed pakuks selle eest ja värki.
  9. Müün sis combat 110 accounti.Hind offer. invis on full guthan,whip,fury,d boots.Nagu piltidelt näha , bangas küll ple mdiagi väärtuslikku ,kuid potte,seede on normaalselt. pildidelt vaadake lähemalt , peale fightingu on mining veel 87 ja smithing üsna kohe 80.Quest points 176. Kasutaja tehtud 14 jaanuar 2006. Rsn: pud3l kasutajaga saab kaasa recovery questions,esimese passwordi, pank pini. Ootan pakkumisi ! kui on soovi kontakteeruge siin teemas vastusega ja sis räägime edasi. Kasutaja ple ostetud ,pole kunagi kellegile müüdud , olen selle ise teinud ja selle ainuomanik olnud.
  10. Et sis paneks müüki kasutaja cb 110.Pole peale wildi kadumist ja nende uute uptatede tulemis runet mängind , ühesõnaga quitisin.Hinda tahaks teada teie käest palju pakute. Lisasin sis mõned pildid ka sis statsidest ja invis ja pangast, mis pole küll midagi erilist kuna sain scammi viimati kui sisse logisin. rsn: pud3l kontakteeruge postituste teel.
  11. Müüa sms pinne 50 kr tükk.(UK) Msn kirjutage kas teemasse või saadke pm! Tänud.
  12. Sõnumit ei saatnud keegi:S Kahjuks see tõttu ei võitnud. Vaatame ehk täna. Sest UK pinne on mul 15 ära anda ja saan veel juurde.
  13. Vaadake sõnumeid pole üldse saadetud,kes näiteks täna saadab saab ka Pini mille ma garanteerin ,et selle te saate kell 22.00 õhtul. Mul on UK pinne nii palju ,et ega mul neist kahju ei ole.Kui on sõnumisaatjaid 2 saavad mõlemad pini.Pini saadan PM-i. Tänud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.