Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ragnis

Liikmed
  • Postituste kogus

    40
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Ragnis'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 06.03.1990
  1. Paar aastat? xD GameMakeriga teeks sellise mängu mingi paari päevaga ära.
  2. Muuda faili ./sites/default/default.settings.php nimeks settings.php ja siis anna sellele failile chmod 0777. Ja siis te ka kaust sites/default/files ja anna ka sellele chmod 0777.
  3. Panin ainult jääd
  4. Mis teha, kui see foorum nii persekukkunud on.
  5. Kui te tahate seda foorumit üldse kunagi korda saada, siis kõigepealt tuleks alustada inimestest, kes siin on. Esiteks tuleks juhtkonnas korralikult õigused ning ülesanded ära jaotada. Kuna praegu paitsab, et on nii, et igaüks teeb mis tahab, kõik saavad suvaliselt meeskonda inimesi juurde võtta, kasutajaid bannida... Sellised asjad tuleks ennem meeskonna siseselt läbi arutada. Ja mitte nii, et mingi seltskond saab kuskil MSN-is kokku ja otsistakase asi ära, vaid nii, et kõigil meeskonna liikmetel oleks võimalik oma arvamus öelda. Samamoodi on ka karistamisega nii, et osad on esimese korraga bannitud kuid samas teised võivad teha, mis tahavad. Selleks peaks ka olema oma kindel süsteem, millele mis karistus on. Kõigil peaksid siiski olema võrdsed õigused oma arvamuse avaldamiseks. Näiteks meeskonna poolt tehakse foorumisse hääletus. Võidab näiteks variant A. Kuid nüüd on siiski mingi seltskond, kellele see ei meeldi ning seetõttu teostatakse ikkagi variant B. Kuid mis selle hääletuse mõte siis oli? Samahästi oleks võinud ju kohe ainult selle seltskonna käest küsida, kui nende arvamus on tähtsam teiste omast. Kolmas asi on offtopic ja igasugused teemavälised vaidlused. Kui teemas tekib mingite kasutajate vahel mingi vaidlus siis teema lukku panemine on kohe kinlasti väga vale käitumine. Teema oli ju võibolla hea, ega seda ei pea mingi paari kasutaja pärast kohe ära kaotama. Piisaks ka sellest, kui lihstalt vastavad postitused ära kustutada ning kasutajaid lihtsalt suuliselt hoiatada (Kuid siiski teemaväliselt, et ei tekiks kohe uut vaidlust) ning järgmisel korral juba hoiatus ning seejärel mingi ajutine bann (Nt 10 päeva). Samas peaksid ka kasutajad oma käitumist muutma. Kui kellegi teemase tekib järjekordne mittesobiv postitus, siis las ta olla. Ei ole vaja tekitada mingit suurt vaidlust ühe lolli pärast. Las moderaatorid tegelevad sellega. Ja võiks ka noraalselt suhtuda teistesse kasutajatesse. See et kellelgi foorumis palju postitusi ja tuttavaid on, et tähenda et ta võib mingit lolli loba ajada või rääkida teistega kuidas ise tahab. See oli vaid minu arvamus. Kui see kellelegi ei meeldi, siis eks tulge ja bannige mind ära, vaid sellepärast, et ma ei ole siin foorumis eriti tuntud kasutaja ning julgesin oma arvamust avaldada.
  6. Kuid hiljem hakkas see talle meeldmima aj juba järgmine päev toimusid pulmad.
  7. Ragnis

    Soovitus.

    Kui minna vahvel.net, siis seal võiks olla kohe automaatne 301 suunamine http://www.vahvel.net 'i.
  8. Ragnis

    Soovitus.

    See pole enam ju annetamine. Pigem nagu mingi "VIP pakett" Annetamise mõte ongi ju selles, et sa annad teisele midagi, ilma ei sa midagi vastu tahaks saada.
  9. Keegi ei käsigi ju annetada. See annetamine on ju tegelikult pigem ikka vahvli aitamiseks. See embleem on lihtsalt nagu mingi tasu või midagi sellist.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.