Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kkk

Liikmed
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud kkk poolt

  1. müüdud
  2. Ikka müügis
  3. bump. Bump.
  4. ei huvitu vahetusest kuna ma ei mängi seda mängu enam.
  5. Üks kuupäev on kohe kindlasti 24 ja mitte 12 tundi.
  6. selliste statsidega kasutaja tegemiseks kuluks kõige rohkem 1 päev seega ma usun et keegi pole sellest huvitatud.
  7. bump.
  8. bump.
  9. 128 Qp
  10. Soovituslik täita nüüd! Runescape nimi:Spam2win Hind päris rahas:kõige suurem pakkuja saab võimaluse osta Hind rune rahas:ei müü Hind rate solides:ei müü Kontakt (tel number/email/msn):58173179/allah98@hot.ee/allah@email.ee Viimati kasutatud member pinid/krediitkaardi info jms/kaasa saab eelnevaid paroole Olen kasutaja ainukene omanik algusest peale. Igal juhul kasutame mm-i et keegi ei saaks hakata hiljem scammimises vms süüdistama! http://img221.imageshack.us/img221/9297/logku3.png http://img221.imageshack.us/img221/3458/spambi6.png http://img220.imageshack.us/img220/9167/spam2sj3.png
  11. Ilmselge võltsing, esiteks ma oskan korralikult kirjutada ja teen nimisõnadel ja tegusõnadel vahet.
  12. Tra nahui sa mind saad siis süüdistada, pursi ma lisan ka mingi suvaka msn-i ütlen et olen dipset ja müün mille lasen üle ja siis saad sina foorumist banaani. Ma arvan et siin on kõik selge et see süüdistus on jumalast alusetu ja vale ****, ma nõuan oma foorumi kasutajat tagasi, sest see on selle juhtumiga ainult niipalju süüdi, et keegi kasutas seda nime oma msn-is.
  13. vasta mu küsimusele kas sa kontakteerusid kasutajaga spam foorumis, kas ta saatis sulle privaatsõnumi vms, ja kust sa teadsid et kasutaja spam müüb mille?
  14. Kas kasutaja spam oli sulle kunagi üldse privaatsõnumi saatnud, ei olnud? kas sa rääkisid msn-is minuga, ei rääkinud. Sa oled ise nii loll et suudad mõnuga üle saada, sellepärast täiesti paras sulle aga et teised ka sinu lollusest kannatama peavad, see pole enam eriti tore.
  15. Kust *****st sa selle msn-i nime võtsid. Kust sa teadsid, et ta mille müüb? Kas kasutaja spam saatis sulle või sina talle foorumis pm-i, vaevalt. Sinu valesüüdistuse pärast kaotasin mina oma foorumi kasutaja. Kle ma väga tänan sind!!!!!!!! Moderaatorid banaanivad lambist kõiki keda süüdistatakse, ilma et mõni fakt foorumi kasutaja ja tegelikkusega kokku langeks?
  16. tra Spami viimased postid on kõik selle kohta et ta müüb kasutajat mitte mille tra kuidas on üldse võimalik kasutajat bannida tra. Selles süüdistuses ei lange mitte sittagi kokku minu kasutajaga. (vabandan mõningate roppude sõnade pärast)
  17. Mina olen kasutaja nimega spam, õigemini on see mu uus kasutaja. Ma tahaks oma acci ja mainet tagasi saada sest see on jumalast vale ja ajuvaba süüdistus. Esiteks on mul 2 msn-i üks on [email:wyxc200s]allarenator@gmail.com[/email:wyxc200s] ja teine [email:wyxc200s]allah@email.ee[/email:wyxc200s]. Teiseks kui te mu teemasid olete vaadanud siis ma olen pidevalt rõgutanud et mul on ainult hansapanga kasutaja mitte ühispanga. Kolmandaks mu irl name on allar roosi mitte mingi muu mis makses oli. Neljandaks mul on runes ainult 1 kasutaja ja see on spam2win. Nüüd ma tahaks teada kuidas ma sulle mille müüsin. Ja kui sa mu venda tead siis sa võid temalt küsida et ma pole kedagi scamminud. Ma tahaks oma kasutajat tagasi saada kui võimalik. Ja enne kui midagi müüma hakkad tee kindlaks kellele sa müüd, esiteks msn-nimi juba spamspam, tra normaalsel inimesel pole selline msn-nimi!!!!!!!!!!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.