Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Siiim.

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    254
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Siiim.'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 25.02.1988
  1. Pakkuge ise, ootan just pakkumisi, konkreetseid, tahaks midagi vastu võtta ja alustada varsti.
  2. Pakkuge hind, Marek, pray 1 ja combat 95 sul vms? See läheb kallimaks, sest selliste combat vendadega koos dungides on vastased normid. Samuti aitavad hinda alla teatud "bindid". Näiteks shadow silk hood ja prom 2h. Miku, suur töö, kui kiirelt valmis tahad, palju ise oleksid nõus just rsgp välja pakkuma? (Botin stakereid, jah, mitmuses) samalajal ja neile jama vaja osta.
  3. Ma liitun stakeriga, tulen tankin no pray paremini kui ükskõik kes teine siit vahvlist joinib, TR y0y00y0y0y
  4. Skillerite all peate silmas level 3 acce? Pmige hinnad jne, lvl 3 accidega lihtsam f2pis teha, kuigi p2p kiirem ja 120 dungiga tuli kaasa veidi tuttavaid kes ehk seal aitaksid asja ära korraldada. 30-85 on ca 3.2m expi btw, mis tuleb päris korralik summa, lisaks veel natuke brainfucki, aga tehke hinnapakkumine, ja ehk saame kaubale.
  5. IRWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW, ma ise botin sama botiga ja panin korra kinni ja jälgisin su acci veits aega Miks sa valetad.. sa botid. ma tegin 0 damage sellele, millele sa ka 0 panid koguaeg, ja sa lendasid kohe maha Pane agressive fight peale..
  6. Oleneb purest, dung levelist jne, üldjuhul üritan neid vältida, sest ma olen suht "agressiivne dunger", lendan kohe sisse igalepoole ja def 1-45 pole eriti hea dungida, however.. siis pole monsterid ka nii tugevad, kui low lvliga laksida. Kui miskit muud ei pakuta ja võin tegemisaega veidi pikemaks venitada, siis saame ehk jutule, kuigi üldjuhul jah.. üritan neid vältida.
  7. Tere, kuna dung on lahe ja ma seda päris palju teinud, ning olen märganud, et siin foorumis keegi sellega ei tegele, siis mõtlesin et pakun enda abi ja hakkan siin dungeoneeringut orjama. Ise olen maha saanud 120 dungiga ja pakun et siit foorumist top #2 vähemalt dungeoneer. (hi Thumser, nice def, u'd be pro) Proof vms, et ma ei aja jama, et olen dungi veidi ikka teinud. 110 dg. 115 dg. 120 dg. Ja mingi pilt keebist.. Niisiis, ootan pakkumisi. Minu tingimised on: Dung 11+ (Compelexy 1-6 avatud) Puredel dungi ei tee, kui siis väga hea raha eest. Ennem töö, siis raha (sest ma valin enda kliente ja dropin relva accilt, kui raha ei maksta) Maximum 4mil exp (2 chaotic tellimused) korraga. Fakt on, et kui sa pole minusilmis usaldusväärne, siis tuleb käia ette, või kasutame OMM-i, SINU kulul. (dungi jaoks ei ole vaja bpin jne, point su pw mul muuta on?) Tööaeg sõltub mu irl töö graafikust, dung 70+ on see skill juba üsna kiire, ja 1 chaotic= 2 päeva. Combat nõudeid pole, skillereid.. väldin. Hinnad: Hinna pakute teie, aga kusagil 20gp/1exp, oleks hind tavalisele flat 90+ mainile. Sõltuvalt siis mis acciga on tegu, hind kas kasvab, või langeb Eurodes oleks 1 chaoticu hind ca 20 euri, arvestates, et mil on 0.5ea ja 40m. Kui midagi ei meeldi, siis ära postita, üritan leida spoileri commandi, ja pildid peitu panna. Samuti lisan siia dungi guide, mis on 100% minu tehtud (Paluks seda mitte SI foorumist kopeerida) http://skillers-inc.com/foorum/viewtopic.php?f=10&t=684 Mu andmed btw on: Kõik saadaval läbi pm-i.
  8. Multylogin pole reportable, enam.. sest see on võimatu, JaGexi arvates, seega, Ei.
  9. g on mage 14 ---------- Post added 27-02-11 at 14:30 ---------- Spotted minotaunides, w54 botib raisk, miks see päevik illegaali all pole
  10. Mul perf pani 17h 31.5k/h defi, teine pani 44.5k/h defi, vahe on sees.
  11. Ametlik (vms) pricecheck teema on olemas, sa oled rumal.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.