Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

kamikaz

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    60
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    80%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info kamikaz'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 11.03.1990
  1. kamikaz

    M:cb 76

    msn on [email:14siwykp]peeruke.peerjas@hotmail.com[/email:14siwykp]? pakuks 1m kui sa paremat pakkumist ei saaa ostan ära.
  2. nime saab msnis. pangas on 200 lob veits p2p asju ja 2 green d hide body questpoints on 38 vms d slayer mm jne tehtud. recovery questionid on maas hind umbes 1m kasutaja on f2p väga hea range/maul pker.vahepeal saab noobi ka mängida.kui prayer 31 teha tuleb ka r2hga uus max hit. ja ka mauliga.ennem oli 13 prayer aga otsustasin teha 31 aga näe isu sai otsa [email:q52mrjyr]martin.johve@hotmail.com[/email:q52mrjyr]
  3. umbes 6m võib ka natukene vähem olla ja loogiline et wildys käiakse super str ja prayer peal...
  4. account on müüdud.kasutasime mmi.
  5. tule msni sisse mul oleks sulle üks hea pakkumine
  6. miks ma nagu neid vedama pean?sellest am aru ei saa.sa ei saa ju kuidagi kasumit.
  7. 1) nime saab ostja msnis 22 dets seisuga. BH hittisin 2 korda 33 aga ei jõudnud screenie teha.tip.it ütleb lausa,et hitin 34 aga ei ole veel hittinud. aga ma pole tegelt väga palju max hitti proovinud ka. siin mõned näited. Hind 3.5m+ parim pakkumine võidab lähipäevil 4.5m eest annaksin kohe ära rl raha ainult e goldile sole ei võta vastu coz ei kasuta rate.eed Kasutajaga on väga hea bountys pkida. enamus killid võtab rangerite eest ära isegi cb 55 rangerite eest. ja kui veel str suuremaks teha siis oi oi oi.pank on väärt 3.5m+sest bessy neck on 3.3m 2) Nime saab msnis kindel ostja Stats Bank Qp 97 monkey madness fremmenik regicide d slayer horror from deep zammy ja guthix book. ja palju muud vajalikku. Black marke ei ole Recoveryd on maas Bank pin on maas Kasutaja on f2p Muu info: Kasutajaga on väga hea pkida Bounty hunteris.enamus killid saan endale.meleede eest ei ole probleem kille ära võtta.Oxfordiga olen pkinud kokku 4 full rune ja solonud 5 aga 3 korral on mind solodes bsitud. Oxiga on meil väike tiim ka tavaliselt.Scimmyde kogust ei oska öelda,sest kui keegi on ostnud minu nähes 25k eest olen ära müünud.b axed ja r2hd ja muu selline kraam on ges müüdud. Hind oleks 6 $ e gold või 4m rs2 gp. rate solle ei soovi.Pangakontot kahjuks ei ole. Kui soovite osta pmige oma msn mulle või postitage siia koos hinnaga. Rune asjade osas on toimunud muutus.. hakkas igav ja läksin pkima Soodustus pakkumine.Kui ostad ühe accounti ära saad teise accounti poole hinnaga
  8. ongi noh keegi teine tema sõber tapab ära ja siis ütleb,et see ei olnud mina ja raha ei maksagi.
  9. kui ma ei kesi siis esimese combat on 58 ja sa pead võitlema paljude selliste accidega kellel 70 def ja sinu 50 def opn hea kuna ei hitita palju sisse.sellise acciga on 3 sec ja k0..tõesti kes sellist naabi ikka tiimi tahab ja soloda kül sa sellega ei saa. aga asume asja kallale oleks vaja teada selle pure kohta kelle 55 mage mis cb mis panka jääb kas kasutaja on olnud kunagi member? kas nii saab,et mm või mina võtan ise reqs maha,need mis sina oled peale pannud?
  10. dude selline hp on isegi ilma cannonita 82 range jurues ongi hp 71 üldiselt.
  11. kamikaz

    M: Torso !

    melee summa on 157 aga def 45 oleksid nõus tegema?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.