Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

manraynor

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    3 668
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    2 [ Anneta ]

Postitused postitas manraynor


  1. Dvi inimesed, ärme nori Kristjani kallal selle reddit teema puhul. Las see olla minevik, muidu tuleb liigne spam ja pask ning me peame hakkama deletime ja vb isegi warnima. Mkay?


  2. LOL? mida fakki i3 + z77 ... 1000€ eest saab palju paremaid (ei ütle, et z77 halb on, lihtsalt i3 :fp). okei, võibolla need softwared plekkisid nii palju, aga tõesti..

     

    Arvesta seda et ma ostsin Arvutikeskusest põhimõttega et saada karantii + ennem ka neilt ostnud asju nii et mulje nende kohta on hea. Sellepärast ma ütlesingi , et selle raha eest saab paremaid asju osta.


  3. just asking, kes see manlordblablabla on ja kuidas ta modeks sai?

     

    //mu vanaema teeks ka paremat tööd

     

    Las ma vastan sinule selle

    Kunagi ammu olin RSor siin ja suht vana liige. Igatahes ma olin kunagi mode aga ma lahkusin sest võimu tunne tuli pähe. Peale seda ma enamasti läksin siit foorumist minema. Nüüd ma olen tagasi, et aidata Henryt mõnede asjadega ja vaadata kas nendest on mingit kasu, pikkaks ma ei ole plaaninud jääda.

     

    Kui ei meeldi siis tough luck , aga ma tean miks sa seda postitasid ja minu reaktsioon on sinu enda komöödia pärast.

     

    Enjoy.

     

    // Arvatavasti ta teeks küll, sest temal on kindlasti vabaaega 300% rohkem kui minul.


  4. Kõige mõistlikum oleks sellise summa vahemikus endale juppidest kokku panna arvuti.

     

    Ma nõustun sellega. Ma ~1000€ ringis panin endale selle kokku :

     

    ATX mid case ( Täpne mudel ei tule meelde ) : 55€

    Emaplaat MSI Z77A-GD55 : ~150€

    CPU : I3-2120 @3.3 GHZ 170€

    Mälu( Ei tule meelde mis firma, aga suht tutikas ) 8GB DDR3 : 50€

    GPU : Nvidia GTX560Ti : 180€

    HDD : 2TB SATA 2 WD 7200RPM 70€

    Toide : Corsair 650W TX650 : ~60€

    Lugeja : Sata speedplus DVD kirjutaja ~20€

     

    + Paar legit software ja teised asjad ja kõik oli POEST ostetud karantiiga , nii et kui ostad second hand HVst , saaksid paremad asjad sama raha eest.


  5. Postitus: Project Electrical Roleplay [ENG]

    Kasutaja: JaNnz1337

    Hoiatus: Liigne ropendamine/ sõimamine

    Punkte: 2

     

    Administratiivne märge:

    Ma saan aru kui kriitikat ei talu, aga ära kohe sõimama hakka.

     

     

    Sõnum kasutajale:

     

     

    Algne postitus:

    Ououou, karistaja juba karistab mind :(

    Arvasin, et sellele serverile tuleb palju 'Edusid' ja 'GOOD JOOB'e, AGA EI, IKKA PEAVAD MINGID PEDED TULEMA MU SERVERIT LAITMA..

    See on minu ESIMENE server kui teada tahate..

    Ning ma arvan, et panen selle kinni, sest nagu aru saada ei OSKA MINA SCRIPTIDA ja EI OSKA OMANIK OLLA.

     

    Jahh kutid, server kinni (JUBA) enne avamist...

     

    Foorumi hinnang NULL

    Serveri hinnang NULL

    SERVERI OMANIKE AJUD NULL!!

    TÜRA SELLEPÄRAST MA SIIS SERVERIT TEENGI, ET SAADA HATEREID?

     

    Türa ma ragen siin iseendale?

     

    putsi!!!


  6. Hey Kristjan,

     

    I’ve taken a look at your ticket, and the trouble here is that multiple players have extremely detailed knowledge of the account’s information. We try to gather as much information as possible where recoveries are concerned. You may have provided us with the correct information about the account, but so did the other players. This is a problem.

     

    As you may know, account sharing is against the Terms of Use of League of Legends, and can result in a permanent suspension. When two or more Summoners claim an account as their own, and each has extensive knowledge of the account (sign-up information, billing information, etc.), we don’t side with any player—we suspend that account.

     

    We do this not because we don’t care about your account, but because every compromised account puts other accounts at risk. This account has been compromised many times. In this case, it appears that multiple players wrote to us with account details that only the original creator should know. After enough recovery attempts, a few possibilities were apparent. Either multiple players had regular access to the account as well as the original sign-up e-mail, or this account had been sold to another player. In both situations, our solution is to permanently suspend the account.

     

    You run the risk of losing your account if you provide details to anyone. Nobody at Riot will ever ask for your password, so there’s no need to share it with anyone. We’re more than happy to work with you if you fall victim to a scam or a hack, but this does not appear to be that sort of situation.

     

    Feel free to respond to your ticket if you have any further questions or concerns.

     

    "Apply cold water to burned area"


  7. Ei, pointless.

     

    Mina olen kindlasti üks nendest kes ei näe sellel üldse pointi. Kes tahab raisata niikaua aega lihtsalt et saada mingi embleem : LoL Pelaja .

    Ma ei pea tõestama et ma olen LoL pelaja kõigile, nendele kellel on vajalik, nad saavad kasutada LoLking ja näevad seda.

    Pealegi KÕIK kes mängivad LoLi kasvõi natukene on LoL pelajad. Selle pärast ei pea mingit turniiri tegema.

     

    See on idee, aga sellest ei tule midagi välja.


  8. Tervist, keegi võibolla mäletab minu nime aga las ma seletan mis siin teemas toimub,

     

    Igatahes kui 07 tuli tagasi, mängisin ku aega aga seda tunnet enam ei olnud, ning peale seda on minuga runescape mängimine lõppenud

    Müün oma kasutaja maha ja vaadatas mis pakkumised jne siin on, siis siin on minu kasutaja :

     

    25imb93.png

     

    Pangas on Firecape + torso ja igasugust pahna väärtuses paar milli max.

     

    Mängitud on ka 07 scapeis, kahjuks ei saa näidata statse kuna pole member, tean et oli enamasti skiller mingite combat statsidega ( oli ka def olemas, niipalju tean ) ning pank seal ~500k-1m

     

    Hind : 15€ ( võite pakkuda ka)

    Kontakt : manraynor5 (skype)

    Võite siia postitada või PMida ka.

     

    Ette tänades,

    Manraynor


  9. Ma ei tea...Kuidagi liiga kiirelt käivad sul asjad.Ma ei taha midagi halba öelda, aga see sõprade värk ja peaavalu värk lihtsalt kokkusattumus.Mul on endla ka nii olnud, et kui palavik on ja rängalt pask on olla siis keskendun sellele, et enam ei oleks pask olla.On ka tulemused aga ainult senikaua kuni uuesti mõtlen, et õuu ma olen haige ju...Vot nii.

     

    See on üks peaasjadest paranemiseni. Ära ütle et kurat ma olen haige või et minul on haigus. Ära ütle endale et see haiguse on SINU "Oma" vaid mõtlegi vastupidi et ma olen terve , see pole mitte kui midagi või siis kuidas ma sellest lahti saan.

     

    See võib jah tunduda suht kiire ma ise ka imestan , aga seda on öeldud et igal inimesel on oma kiirus.

     

    Kokkusattumised ongi just need mida sa PEAD otsima et tulemusi saada. Vastik öelda aga enamus asjad mida ma siin ei räägi , siis on neid liiga palju et need saaksid enam "Kokkusattumused" olla.


  10. Mina ei tea satanistidest eraldi, ning eriti ei kisu ka uurima mida satanistid usuvad, see on minu arvamus.

    Nii, bolded kohaga vaidleksin vastu. Üks põhjus miks JT käivad ukse taga ongi see et pakkuda inimestele teadmisi piiblist. Ehk kui inimesel on küsimus, siis JT vastavad piibli seisukohalt, ehk siis seda, mida õpetab piibel. Ehk kui inimesel on küsimusi, ning ta saab vastuseid JT kaudu, siis on loogiline et ta liitub või siis hakkab JT-ks.

    Ning see et inimesed ei salli JT, või siis noh, usklikke, see peaks minuteada isegi piiblis kirjas olema.

     

     

    Ning kui teid ei huvita ning te ei taha et nad käiksid uksetaha, siis öelge otse välja, ei soovi, ei pea mingit douchebagi mängima, või siis viisakas olema ja igakord kuulama mida räägitakse - lihtsalt sellepärast et viisakas olla. Öelge otse välja, hoiate enda ning ka nende aega kokku.

     

    Aga nüüd tulebgi see halb koht. Olen nt. viisakas ja ütlen "Ei ,ma olen Satanist ja jään selleks.Pole huvitatud" siis 75% hakkavad nad sind "veendma" et ikka nn õigele teele minna jne. Need on nagu telefonimüüjad , proovivad veenda sind kuni 100% kindel et sa ei taha isegi kui ütled kohe et pole huvitatud.


  11. 13.08.11

     

    Mind kutsuti eile Dungeons & Dragons mängu ja siis oli umbes 8 inimest siis koos ühes kohas. Mängisin mingi paar tundi ja tegime kõik pausi et sööma minna ja puhata jne kuni edasi mängib. Enamus läksid sööma aga mina läksin ühte tühja tuppa ja mediteerisin. Igatahes ma olen saanud enamvähem selgeks milline on transi tunne ja ma saan suht kiirelt sinna.

     

    Ma keskendusin lihtsalt energiale ja seda tugevdada ning programeerida ümber natuke ja minule tuli pähe mõte et ma proovin ühte oma parimat sõpra telepaatiliselt kutsuda sinna tuppa. Ma mõtlesin siis pmst et "(Nimi) tule siia tuppa ja vaata mind." ja keskendusin et see sõnum läheks temani. 3 sekundid hiljem tegi keegi ukse lahti ja kõikidest nendest 7st inimesest kes olid seal tuligi just TEMA mind vaatama. Siis ma küsisin et kas talle tuli järsku selline mõte et ta tuleks siia tuppa ja vaadata kas ma olen siin ning ta vastas "Jah".

     

    Siis üks kogemus veel samal päeval. Enamus teist vist teavad mis on kompressitud energia? Ma keskendusin, et ma kogun energiat oma kahe käe vahel üheks "palliks" et ma saaks seda koguda ja ümber programeerida et avada oma Crown Chakra mis tundus minul blokeeritud olevat.

    Ma mingi 2 minutid keskendusin ja kui ma natuke oma käsi väga õrnalt kokku surusin , ma tundsin nagu magneti effekti seal , kui tahad + + kokku ajada siis lükkavad nad üksteist eemale ja mida kauem ma hoidsin seda energiat seal , seda rohkem hakkasid minu käed värisema ja lõppuks hakkas minu pea suht aina rohkem valutama. Ma keskendusin et see energia siis avaks minu krooni blokeeringust ära, et peavalu mis on terve päev olnud seal suurest energiast, läheks ära ja energia liiguks jälle vabalt.

    See toimis igatahes , natuke hiljem oli peavalud läinud.

     

    Ma aja jooksul juba aina paremaks saamas. Tulemused on näha.

     

    Postitan siia enamasti ainult siis kui midagi ikka tuleb.


  12. Ning põhjus miks nad seda teevad on see, et nad usuvad Piiblit, ning Piiblis on kirjas et seda tuleks teha.

     

     

    Mina olen Satanist ja mina ei pea propageerima seda lihtsalt sellepärast, et enamus nkn. ei usuks mind ja see võib tulla sinule halvalt tagasi ( Nagu need inimesed võivad olla väga agresiivsed sinu poole ). Ainuke aeg kui pean seda teistele propageerima on siis kui see on minu osa kokkuleppest mida pean täitma. Suht pikk teema ja jätan info lühikeseks.

     

    Jehovalaased on liiga pealetükkivad nagu kristlased ja mormonid , ning sellepärast ainukesed kes liituvad nendega on nõrga enesekindluse ja teadmistega inimesed. Inimesed nagu mina LEIDSID Spirituaalse Satanismi vabast tahtest.


  13. Inimesed inimesed rahu nüüd , ärge hakkake sõimama üksteise peale ilmaasjata. Nõustume kõik et ilma tuvusetta on Raskem saada tööle ja haridus aitab enamasti ikka kõrgematel töökohtadel.

     

    Igatahes ma ei uuenda teemat ennem kui midagi huvitavat toimub / kogen jne , las teema niikaua sureb ära , muidu hoitakse seda üleval peamiselt sõimamise põhjuse pärast.


  14. Mida perset sa ajad, praeguse ajal on 80% töödest läbi tutvuste need 20% saavad jah töö tänu kõrgemale haridusele. Endal Kesk-Eri haridus ja ei kurda, pole üldse erialaga seotud mu töö, aga teenin soomes 6x rohkem kui varem eestis. Töö sain läbi tutvuse. Ja jutt et ajusid ei ole tööl vaja? Iga töö vajab ajusid.

     

    Mina sain ka oma töö läbi tuvtuste , aga samas minu iseloom aitas kõvasti kaasa sellele.

     

    Muidu teemasiseselt ma ütlen nüüd ära. Persse see. Ma hakkan enamasti postitama ainult siis kui midagi erkordset mida on mõttet üldse rääkida edasi ja paar suvalist niisama postitust ka. Aga mul suht savi , selle teema suurus tõuseb aina tänu mõtetule Spammile ja nüüd on siiber vastata neile arukalt kui ka vihaselt.

     

    Ning happy feet - Kinniselt. Minul on praegu raskusi saada sügavasse transi mida mul vaja et edasi arendada ennast.


  15. you must be new @ this..

     

    Mis õppimisest sa siin räägid, kui sa ise ei mõista elementaarset grammatikatki?

    Mainin ära lihtsalt, et Ma pole viitsinud su teemat eriti sirvida, sry.

     

    Sinu rage järgi arvestades, pigem oled sa üks nendest wannabe'dest, kes tahab nö. selle eliidi hulka kuuluda (kuna suure tõenäosusega väikeses eas kiusatud/tõrjutud, kuulumine "eliidi" hulka tõstab näiliselt su enesehinnangut?)

     

    Oled enamus oma pointidest kuskilt artiklitest ja filmidest ümber tõlkinud ja siia kirjutanud. Aga muidu väga kena, kui üritad elule läheneda teise pilgu alt. :) :)

     

    Mis su IQ on muidu? statistika pärast küsin (netist leitud testid ei loe)

     

    Tegeledes mitme erineva keelega igapäev , siis ma ei pane imeks et gramaatika võib lonkada mõnedes kohtades. Ning ma ei pahanda.

     

    Mina ei taha eliidi hulka kuuluda , ma tahan võrdsust. Ma tahan ausust ja austust inimeste seas. Aga seda ei saa ja ei tule ka , aga ma ikka olen valmis pürgima selle nimel. Ma ei rage ilmaasjata , ma ragein siin paari põhjuse pärast

     

    1. Inimesed kes solvavad mind sest see on MINU valik kuidas ma oma elu elan ja NEILE see ei meeldi. Loogika on kus? Mina ei tea.

    2. Ei ole nõus uurima ja uskuma asja ja siis tulevad "Targutama".

    3. Mõtetu jama enamuste suust.

     

    Ega mingi osa ainult , need artiklid ja asjad kus kõik see info on , ma olen juba nende peale ISE mõelnud ennem kui ma leidsin need.

     

    IQ ei tea ja ei ole viitsinud teha ka seda. Sest tegelt neid IQ teste on olemas mitu erinevat et kunagi ei saa otseselt kindel olla 100%

     

    ---------- Post added 06-08-11 at 14:20 ----------

     

    sa pole normaalne, see minu arvamus

     

    Tõsiselt , kas enamus oskavad ainult SOLVATA siin?


  16. Kas lased ka kõik need 2ra b2nnida, kes sinuga vaidlema hakkavad we?Kui nii siis on see kyll suht pointless...Sorry, et t2pit2htesid ei kasuta.Olen s6bra juures ja tal l2ppar!

     

    Ei pahanda et ei saa kirjutada öäõü , aga ma ei lase teid kõike "Bannida" , vaid lihtsalt lasen postitused ära kustutada. Tahan vähem lollust siin.

     

    Raamatud puhas jura....kõige tähtsam on, et oleks rulli ja et seda tuleks ka peale...kuna see on kõige tähtsam...sellega saad sa osta palju asju...aga raamatuga sa ei osta midagi, ei maksa makse ja sellega sa ei toitu ära kah...nii et fuck offf raamatud....kui sulle ei meeldi teiste arvamus miks sa selle teema siis tegid?

    võinud üksi nurgas edasi lasta oma usu jura....kuigi see on sinu teema siis on mul ÕIGUS OMA ARVAMUSELE OLENEMATA ET SEE SINU TEEMA

     

    Kao siit teemast ära nolk. See et sa ütlesid juba et Raamatud on jurad on juba aru saada kui lapsik sina oled et üldse millestgi aru saada. Hoia oma p*tsi olev arvamus enda teada ja suu kinni.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.