Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

laiskloom

VIP
  • Postituste kogus

    980
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,630 [ Anneta ]

Postitused postitas laiskloom


  1. Polari puhul saad olenemata hinnaklassist täpse pulsi kätte, lihtsalt võib erineda lisafunktsioonide hulk nagu juba eelnevalt mainitud. Vaata ainult, et pehme pulsivööga komplekt oleks. Kunagi olid mõnedel algselt plastmassist vööd kaasas mis ei anna nii hästi ühendust, võibolla mõnedel siiani, et seda jälgima.


  2. 430ex II julgeks soovitada. Kuna canoni enda oma, siis on stabiilne ühildumine ka tagatud. Automaatne/manuaalrežiim ka olemas, ehk siis hätta ei tohiks jääda ja võimsust ka omajagu. Vähe lihtsama mudeli ostad võib mõne aja pärast tekkida see mõte, et oleks võinud ikka kallimasse investeerida... Muidugi saab korraliku välgu uuena juba 100€ eest ka kätte, aga puudub automaatika. Näiteks kuskil üritusel lisaks fotoka enda seadetele välku koguaeg häälestada läheb päris kiireks. Saatja ja vastuvõtja juurde osta, siis läheb komplekt juba omajagu kallimaks.


  3. Firmadest soovidaks juba eelnevalt mainitud Polari või Suunto toodangut. Pulssi näitavad mõlemate mudelid sama hästi olenemata hinnaklassist. Kindlasti vaata, et vöö oleks riidest, mitte plastikust. See tagab selle, et see korralikult paigal püsib füüsilise tegevuse käigus.


  4. Ma pigem mõtlesin seda, et kuskil üritusel võib üsna kindlalt neid lisakanaleid vaja minna. Kahega on võimalused lihtsalt piiratud. Muidugi jah kui kindel eesmärk seal kahte mängijat + mic-i kokku mixida siis see sobiv. 350-nese mängija peaks saama ka Traktoriga controllerina tööle panna.


  5. Mis tasemel on plaan tegelema hakata ja kas oled kuris ka antud pulti võimalustega? Selles suhtes, et kaks kanalit võib kohati väheks jääda, xlr-i ühendamiseks pead lisaks veel kaableid vahele ühendama jms.


  6. Filmimise jaoks soovitan Canoni poole vaadata. Nikonid ei oma tihtipeale täismanuaalset kontrolli kõigi seadete üle, kaasaarvatud ka d5100. Fotostatiivi peaks vist juba 60€+ juurest leidma. Arvestades aga et filmimiseks, siis tuleb arvatavasti suts kallimaga arvestada ja peamine, et liikumised oleksid sujuvad.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.