Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Pepla

Liikmed
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Pepla'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.06.1987
  1. Tänud toetajaile, küll "tehingud" ka tulema hakkavad.
  2. Supra, mõte on selles, et vaidlusi ei tekiks. Vanasti ei tahtnud ka keegi ette anda raha ja tihtipeale jäi selletõttu tehing tegemata. Selle teenuse abil ei tohiks küll ükski RuneScape'i mill müümata jääda. Tavaliselt kui kahekesi äri aetakse, siis täienevad ainult scammerite read.
  3. Minu arust peab kuskilt ju alustama. Kui sa nüüd loogikat kasutad, siis kas ma viitsiks sellist pikka teksti kirjutada 1miljoni GP pärast RS-is ( see on minimaalne kogus, mida müüa saab ). Kui sa ei suuda mingeid adekvaatseid süüdistusi esitada, siis palun lõpeta laimamine. Aga aitäh kommentaari eest.
  4. Runescape’i millide müük/vahendus Nagu Te teate, on RuneScape’s 1. veebruar maagiline kuupäev. See tähendab seda, et saab jällegi vabalt müüa RuneScape raha. Kuna raha müüakse sageli suurtes kogustes ning ohuks on petmine, siis hakkan pakkuma nö vahendusteenust. Mis teenus? RuneScape raha müümise vahendusteenus Miks valida mind? 1) Olen kättesaadav iga päev (ka öösiti). 2) Olen ka ise omal ajal RuneScape’i mänginud ja raha müügiga tegelenud, seega tean, kuidas asjad käivad. (müünud 500M + partyhat) 3) Eelkõige usaldusväärsus – RuneScape’s on mul olnud hea maine ning varastamise ning petmisega ma ei tegele. (RuneScape nimi on Pepla34, Oldscoolerid peaksid mind teadma.) 4) Tehingud on kiired ning 100% turvalised. Kuidas asjad tegelikkuses käivad ehk reeglid. 1) Teie muretsete endale RuneScape raha ostja. 2) Kontakteerute minuga. RuneScape raha müüja: Saame kolmekesi RuneScapes kokku. Te annate oma müügiks oleva raha minu kätte. Teine inimene teeb ülekande Teie panka. Kui raha on arvele laekunud, saab Ta oma RuneScape’i raha. NB!!! Iga tehingu pealt on vahendus – ehk teenustasu kuni 5%. See tähendab, et iga tehingu pealt jääb minule kuni 5% RuneScape rahast. Mina RuneScape’i GP-de müügihinda ei reguleeri. Selle lepite Te ostjatega kokku. Kuidas asi reaalselt käib? Ants soovib RuneScapes müüa 10 miljonit GP-d. Ta leiab endale miljonite ostja Kalle, kes tahab enne RuneScape’s raha saada ja siis teeb pangaülekande. Oletame, et miljoni hind on antud hetkel 1 euro/miljon. Ants ei ole sellega nõus, ta tahab enne pangas oma raha näha. Siin tulen appi mina. Ants annab oma 10 miljonit minu kätte hoiule. (Kui Ants soovib müüa 10 miljonit ja minu teenustasu on 5%, siis Ants peab minu kätte andma 10,5 miljonit GP-d). Kalle kannab Antsu pangakontole 10 eurot ning kui raha on Antsu kontole laekunud, annan Kallele RuneScape’s tema 10 miljonit GP-d (500 000 GP-d jääb minule tehingutasuks). Suuremate koguste müümine: Kui Antsul tekib kuskilt RuneScape’i 1 miljard ning ta ei julge seda mingi hinna eest kellelegi usaldada, siis võib kanda ka osade kaupa. Suurtelt kogustelt saab ka allahindlust. Minimaalne müümiskogus on 1 miljonit RuneScape’i GP-d. Hinnakiri: 1 miljon – 100 miljonit: vahendustasu 5% 100+ miljonit: vahendustasu 4% Kontaktandmed: Msn: [email:31l8ln9a]Arts15@hotmail.com[/email:31l8ln9a] Kui tekkis küsimusi, võite julgelt küsida. Kõik on kokkuleppe küsimus. Detaile saab MSN-is täpsustada. Müün ka ise RuneScape’i miljoneid ning aitan Teil vajadusel ka ostjaid leida. Edukaid tehinguid! Teie rahulolu = minu rahulolu!!! :uni:
  5. Pepla

    O:10m 20ea

    sina annad enne raha ja siis saad millid ... ma usun, et mind usaldatakse siiski rohkem ... pmi kui tahad
  6. Müüks siis sellist acci. Nimi on Wcturbo2004. Seda pole varem müüdud. Olemas on bank pin ja recoverid. Pilt statsidest: http://www.speedyshare.com/656882368.html Kui on soovi, siis [email:32f2fvl9]arts15@hotmail.com[/email:32f2fvl9] Hinnaks pakun 500 eeki. Andke teada!
  7. ma müün kõik
  8. see taunik üritas mind ka scammida 50m, aga see juba vana nipp ...
  9. 35m left ... 30M left ... täna lähevad kah
  10. [email:1b47gejt]arts15@hotmail.com[/email:1b47gejt], müün 40m... irl enne, siis millid ... kui nõus siis addi
  11. mul 42m alles atm ... kui soovi siis addi msni
  12. Pepla

    M: 52 milli 20 ea!

    [email:2wkmmbcv]arts15@hotmail.com[/email:2wkmmbcv] irl raha ennem, siis millid ... MMe ei kasuta, sest nad scammivad ... debiildseid poste mitte panna pls ... kui ei usalda, siis võib ka 1m kaupa teha ... eelistatavalt ühispank
  13. Muhvins on täielikult usaldatav, ta mu irl sõber. Account on iseenesest norm
  14. Pepla

    M: 170m 20 ea

    Müün siis rs mille 20 ea. Kui ostate 100+m siis on 15 ea. addige msn [email:23wubypg]arts15@hotmail.com[/email:23wubypg] kui ei usalda, siis küsige #ed #gc chatis, kas pepla on usaldatav ... osta võib ka osade kaupa, oleneb teist ... 40 milli müügiks veel ... tänud betabulletile, kes ostis korraga 120m :001_wub:
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.