Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Salme

Liikmed
  • Postituste kogus

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Salme'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 29.03.1991
  1. Ehk tulevad seda siis siia õppima, mis muud
  2. Selleks, et kriitik olla ei pea endal olema selles vallas kogemusi, piisab kui teooria on selge. Ja kriitika ongi üldjuhul halvustav, kui tahad end parandada ja abi saada, siis küsi soovitusi ala stiilis 'mida ma võiksin muuta' vms, mitte kriitikat. Kriitika on oma arvamuse avaldamine mitte artisti aitamine. Artist saab end parandada läbi kriitika. Võtme nüüd ette miola kommentaari: ''Tekst inetu, taust on igav, mees ei blendi sisse, lihgtning on valesti kui üldse on, vasakülemine pool on ka väga mööda. Ühesõnaga, areneda on palju.'' Mida artist võiks sealt välja lugeda? Ilmselgelt on vaja töödelda tekstiga või see siis üldse ära jätta; taust on vaja muuta elavamaks; elemendid on vaja omavahel kokku blendida, et töö näeks välja sujuvam; on vaja kindlaks teha kindel light source ja siis sellejärgi tööd jätkata, et kokkuvõttes tunduks realistlikum..... Minu arust on miola kommentaar igati asja ette.:cool:
  3. Mis te nüüd nokite üksteise kallal? miola ütles nii kuidas asjad on sõna otseses mõttes näkku, lühidalt ja konkreetselt. Korraliku kriitika kirjutamine muutub aeganõudvaks ning pikaks seega tüütuks. Sellepärast ei maksa kohe kallale minna kui antakse lühiülevaade oma pikast kriitikast, olgugi mis kujul ta on. quick tip artistile: viimased kaks on hetkel suht taust, render ja randomly placed C4D. Mistõttu tunduvad nad natuke liiga tühjad. Proovi mingeid raskemaid tutoriale ja näita mis välja tuli.
  4. Salme

    Minu Tööd.

    Nii härra Lexus, Esiteks on see sinise taustaga lendava mehikese töö (suur pilt) tehtud kellegi teise poolt ning see on copyrighted! (Ning see on võetud deviantart.com-st mis on üsnagi FORBIDDEN PLACE kust endale stocke võtta.) See tähendab, et selle pildi tuunimiseks, kasutamiseks vms tegevuse jaoks on kirjaliku luba vaja pildi enda autori käest. Isegi kui kasutad seda personaalsel eesmärgil. Siiamaani ei ole me näinud seda kirjaliku luba ning eeldame et te olete toime pannud virtuaal varguse... (isegi kui see oli ammu oi oi oi ma ei mäleta) Selline asi on kriminaalkorras karistatav kuna tegemist on autoriõiguste rikkumisega ning originaal autoril on teilt õigus raha nõuda n.-ö. maine kahjustamise eest.(juhul kui see asi peaks päevavalgele jõudma autorile endale.) vot Kui nüüd teemasse pöörduda ja kriitikat jagada, siis esimesed ''signad'' mis siin esimestel lk esinesid on metsikult algelised ning olid ehk veidi populaarsed 7a tagasi kui Photoshop jms oli alles arendusjärgus ja stockidest poldud midagi kuulda veel. Sääraseid signasi küll tehakse aga neid ei panda üles üldjuhul kuskile, kuna on teada et need mingit märkimisväärset tagasisidet ei saa...:cool: Nii need viimasemad signad mis silma jäid on kuidagi ebakvaliteetsed ning tuhmid kui aus olla. Soovituslik oleks alles jätta ka .psd failid ja stock pildid v renderid... Ning kui on soovi veel kuskile areneda, siis peab arvestama minimaalselt tund aega + 30min paus ühele signale. Sääraste 5min (resize stock - add sumthin - lame text and effects - done) signadega ei saada midagi korda, eriti veel kui oled tegelenud 2a vahelduva eduga. Sellise aja jooksul võiks mingi sugunegi hüpe toimuda.. Ma ütlen ausalt ega ma ka masterpro alguses ei olnud esimesed 5 signa olid sarnased sinu omaga kuna lihtsalt polnud veel muid stiile (6a tagasi), aga siis ilmusid esimesed tutorialid ja ma hakaksin õppima nendelt (mitte oohhh kui lahe ma teen nüüd samasuguseid, vaid õppima nippe ja trikke) ja ütleme nii et võrreldes esimestega on tase tunduvalt paranenud minul (kuid endiselt ei ole ma veel masterpro, õppida tuleb veel). Ajaga tuleb kaasas käia, aga nagu ma näen sa kategooriliselt keeldud sellest. NB! Võimalik, et selles postituses on grammatilisi ebatäpsusi ja võib olla mõningaid arusaamatusi. Lugupidamisega, ~Salme(H)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.