Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Robin*

Liikmed
  • Postituste kogus

    28
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Robin*'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 26.10.1990
  1. See ei vabanda su lolli iba ? Igakord kui sa ei osand küsimusele vastata oli vastus: pw ja saad raha.
  2. Robin ' PANIC! says: tervist tahad pure ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: jh Robin ' PANIC! says: kannad raha kohe ära ? või on küsimusi ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: annad pwi saad raha aga mis pank mul swed Robin ' PANIC! says: ei saa ette, on ka kirjas et 15+ tehingutele ( alla selle ) ei anna ette SWEDBANK: 22103110003 125.- sinna ja kasutaja sinu ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: aga annad pwi ma olen usaldusväärne aga sõber lasi mu ammuse acci ära bannida aga anna pw saad raha aga oot ma panen arve valmis Robin ' PANIC! says: ei ole siukest asja, nii kui raha kohal saad pw enne ei saa midagi täna on viis venda üritand niimoodi üle lasta kui sa ette ei käi raha siis ei saa acci ja kõik ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: anna pw mul arve valmis ma kohe proovin ja siis saadan Robin ' PANIC! says: ei huvita see jutt RAHA KANNAD ETTE VÕI EI SAA KASUTAJAT ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: annad pwi siis raha Robin ' PANIC! says: no siis mine putsi palju sul tehinguid on ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! ütleb: mul oli 17 aga vana acci lasi sõber ära bannida Robin ' PANIC! says: mhm, raudselt. ei usu ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: selle pätast on mul uus acc Robin ' PANIC! says: mis acc on ? vahvlist ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: sookoll see uus acc alles tehtud Robin ' PANIC! says: eip, kuna pole usaldusväärne bb blocked kui ei kanna ette ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! Robin ' PANIC! says: NO ISE LISASID JU TONT oli veel teemas ka kirjas ju ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: aga noo aga annad pwi saad raha Robin ' PANIC! says: noo aga kanna raha saad pw ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: anna pw saad raha Robin ' PANIC! says: oled veel kindel et ei taha acci ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: tahan annad pwi saad raha Robin ' PANIC! says: ütle üks hea põhjus miks ma peaks ette andma ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: sest mul oli vanal accil 17 tehingut Robin ' PANIC! says: LOL mis su vana acc oli ? ma küsin vahvli adminilt, ta ütleb kas on sul siukest olnd või mitte ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: ma ei mäleta Robin ' PANIC! says: LOHH OLED ? nice1 --------------------------------------------------------------- Ühesõnaga mingi idu, kes üritas üle lasta. Ei soovita teile talle kohe kindlasti ette anda.
  3. Bump! väga kiire, endiselt 125.- Kohe kui bumpsin juhtus tore asi: Robin ' PANIC! says: tervist tahad pure ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: jh Robin ' PANIC! says: kannad raha kohe ära ? või on küsimusi ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: annad pwi saad raha aga mis pank mul swed Robin ' PANIC! says: ei saa ette, on ka kirjas et 15+ tehingutele ( alla selle ) ei anna ette SWEDBANK: 22103110003 125.- sinna ja kasutaja sinu ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: aga annad pwi ma olen usaldusväärne aga sõber lasi mu ammuse acci ära bannida aga anna pw saad raha aga oot ma panen arve valmis Robin ' PANIC! says: ei ole siukest asja, nii kui raha kohal saad pw enne ei saa midagi täna on viis venda üritand niimoodi üle lasta kui sa ette ei käi raha siis ei saa acci ja kõik ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: anna pw mul arve valmis ma kohe proovin ja siis saadan Robin ' PANIC! says: ei huvita see jutt RAHA KANNAD ETTE VÕI EI SAA KASUTAJAT ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: annad pwi siis raha Robin ' PANIC! says: no siis mine putsi palju sul tehinguid on ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! ütleb: mul oli 17 aga vana acci lasi sõber ära bannida Robin ' PANIC! says: mhm, raudselt. ei usu ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: selle pätast on mul uus acc Robin ' PANIC! says: mis acc on ? vahvlist ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: sookoll see uus acc alles tehtud Robin ' PANIC! says: eip, kuna pole usaldusväärne bb blocked kui ei kanna ette ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! Robin ' PANIC! says: NO ISE LISASID JU TONT oli veel teemas ka kirjas ju ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: aga noo aga annad pwi saad raha Robin ' PANIC! says: noo aga kanna raha saad pw ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: anna pw saad raha Robin ' PANIC! says: oled veel kindel et ei taha acci ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: tahan annad pwi saad raha Robin ' PANIC! says: ütle üks hea põhjus miks ma peaks ette andma ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: sest mul oli vanal accil 17 tehingut Robin ' PANIC! says: LOL mis su vana acc oli ? ma küsin vahvli adminilt, ta ütleb kas on sul siukest olnd või mitte ? ostan rs acci või p2p pinni ette ma ei käi! says: ma ei mäleta Robin ' PANIC! says: LOHH OLED ? nice1 --------------------------------------------------------------- Ühesõnaga mingi idu, kes üritas üle lasta. Ei soovita teile talle kohe kindlasti ette anda.
  4. Runescape Kasutaja Andmed: Nimi: minikohuke Combat: 67 Parim Skill: Strength 76 ja Range 76 BlackMargid + Pilt [Pildil peab olema näha kasutajanimi]: Teised Andmed: Panga Pilt [Pilt, mitte jutt]: Pilt Statidest [Pilt, mitte jutt]: Pilt paneb näkku millegi prst. Pilt QuestPointidest [Pilt, mitte jutt]: Pilt Enne sisse logimist [ See koht kus saad panna Click Here To Continue ]: Sinu Andmed: Nimi: Robin Kiik Maakond: Harjumaa Linn: Tallinn E-mail: [email:228yuh9z]robin@kiik.ee[/email:228yuh9z] Msn: [email:228yuh9z]kiik48@hotmail.com[/email:228yuh9z] Hind: Ei vaheta millegi vastu, ei pinnide ega kasutajate. Raha ainult. Solle ka ei taha. Pakkuge Lisage msni vms Ette annan 15+ tehingute kasutajatele ja modedele.
  5. Palju maksab Fire Cape? Thiev 53-70 ? Agility 35-60? Hunting 10-60?
  6. Palju QuestPointe on ja mis head questid tehtud on?
  7. Sorry, aga kas sa inglise keelt oskad ? "There are no pending recovery questions".
  8. Runescape nimi: Sander115 Combat 98 @ Member world. Levelite pilt: Questide pilt: Need siis tähtsamad questid. Kokku qp 176 Panga pilt: No bank pin pilt/no recovers pilt: Mingi lisa info kasutaja kohta: - Hind päris rahas: offer Hind rune rahas: Ei taha. Hind rate solides: Ei taha. Kontakt (tel number/email/msn): 5640882 , [email:3ehuql3z]kiik48@hotmail.com[/email:3ehuql3z]
  9. lisa msni [email:ycuzp2qs]kiik48@hotmail.com[/email:ycuzp2qs] acc name: sander115
  10. tule msni!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.