Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Henry

Liikmed
  • Postituste kogus

    11 801
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    5,585 [ Anneta ]

Postitused postitas Henry


  1. Olgem ausad, uuendusi oli vaja.

    Uus juhtkond tegeleb hetkel aktiivselt foorumi uuendamisega.

    Pole mõtet nii väikese asja pärast nüüd nii suurt kära teha :D

     

    Kui ei tee väikese asja peale kära siis varsti tehakse suured asjad ära nii, et ei ole võimalust teha kära.

     

    at least not trump


  2. Ei tasu asju niimoodi vaadata, ma olin pikalt ebaaktiivne ja ilma motivatsioonita. Äkki uus omanik suudab siia uut elu sisse puhuda. Ja kui ei suuda siis ma olen kindel, et uusi foorumeid tuleb nagu seeni peale vihma.


  3. Ma lisaks natukene teema väliselt juurde sulle nõu, Geir.

     

    Need inimesed siin kes on pahased, kes sinuga vaidlevad ja kes sinuga nõustuvad. Nemad kõik hoolivad selles foorumist. Nad võibolla ei hooli sinust või sellest ideest, aga nad on piisavalt kirglikud, et avaldavad oma arvamust. Ning kui sina või sinu suukorvita koer nende arvamustele või küsimustele üleolevalt ja ükskõikselt vastate siis on varsti ka nemad ükskõiksed. See hetk kui sa teed sarnase teema ja keegi ei avalda arvamust on ka vahvli lõpp, kuna siis pole enam inimesi alles keda huvitaks vahvli tulevik. Mul läks selle arusaamiseks päris kaua aega.


  4. See kes ütles, et see süsteem jääb ühekordseks, see pole enam siin omanik

     

    See algatati kunagi rseesti ajal kui kasutati piraaditud vBulletini. Raha koguti selleks, et osta päris vB. Sealt edasi on annetamine olnud peamiselt inimestele endile, et nad saaksid natukene edevad olla ja näidata oma pühendumist foorumile.

    Mina isiklikult ei ole kunagi selle eriti suur pooldaja olnud kuna ma näen, et selleks ei olnud vajadust. Foorumi üleval hoidmine maksab kuskil 5-10 euri kuus, lisa sinna otsa domeen korra aastas ka mingi 10 euri. Selle raha saab rahus reklaamidega kenasti kätte. Amichie tegi erinevaid proove kunagi reklaamidega aga ma usun, et see mis lõpuks jäi - külalistele üks väike reklaam igal teema lehel - oli/on piisav, et kogu foorumit üleval hoida.

    See on ka põhjus miks mina adminina eriti ei võtnud annetusi vastu, ma mõistsin, et see raha läheb ainult mulle ja foorum sellest otsest kasu ei saa. Teised adminid võtsid ja ma ei heida seda neile kuidagi ette.

     

    Minu silmis see uus pakutud süsteem ei tohiks olla nimega Annetaja, kuna sa ei anneta midagi, sa tahad saada midagi, sa tahad olla eriline - VIP. Samuti kui tõesti selle süsteemi mõte on puhuda foorumisse elu, teha lahedaid võistlusi ja panna servereid püsti siis võiks ka pidada avaliku eelarvet sellest kui palju keegi annetas ja kuhu see raha kulus, et kõigil oleks võimalik veenduda kuhu nende raha läheb.


  5. Õhtu well spent, sai enda wiki laadmisaega parandatud 41% võrra ^.^

     

    https://gtmetrix.com/reports/riddi.eu/h7hzuGas

     

    Kui tahad veel kiiremaks siis lase kõik css ja js failid kokku ja minifitseeri ära. (Combine & Minify)

    Samuti sa küsid PHP käest nende väikeste lipukeste pilte, php ei ole just parim asi selleks. Pigem kasuta otsest linki failile aka lase apachel/nginxil töö ära teha või veel parem tee sprite fail kus on kõik pildid sees ja kasuta seda.


  6. Hey,

     

    Alates tänasest on vahvel.net'il uus ja värske administraator - Silks!

     

    Samuti astun ma lõplikult vahvel.net juhtkonnast eemale. Olen juba pikemalt olnud ebaaktiivne ja see on lihtsalt asjade nn. ametlikuks tegemine. Juhtkonnale jään ma alati kättesaadavaks ning olen neid alati valmis aitama oma nõu ja jõuga. Edaspidi kõik küsimused, probleemid ja soovid paluks suunata Roberti või Silksi poole.

     

    Juhtkonna poole pealt nii palju, et alates tänasest võtab minu koha diktaatorina, juhina ja peaadministraatorina üle Robert. Ma tean, et temal ja Silksil on juba palju ideid mida muuta või lisada ja keda moderaatoriks juurde leida.

     

    Henry & Vahvel.net juhtkond


  7. Kui sul läpakas on liiga kuum siis on sul kindlalt ventikas/radiaator tolmu täis ja peaksid seda puhastana. Tänapäeva CPU ja GPUd hakkavad ise nn. throttlema ehk enda võimsust vähendama kui nad muutuvad liiga kuumaks ja see võib ka sul tekitada aeglust.

     

    SSD lisamine sõltub läpakatest, paljud uued läpakad on tehtud väga õhukeseks ning nendele võib olla tõsine piin saada ligi. Samuti enamikel väiksematel - alla 15 tollistel - läpakatel on ainult üks kõvaketta pesa. Seega enne vahetamist peaks kõik andmed vanalt tõstma ajutiselt mujale ja olema valmis windowsi uuesti peale panema.


  8. Kui sulle meeldib nii väga seadustest rääkida siis peaksid ka teadma, et euroopa liidus on olemas asi nagu "Õigus olla unustatud"(Right to be forgotten) kus google on kohustatud sinuga seotud informatsiooni eemaldama otsingu tulemustest. Samuti google käib meie lehel väga tihti ning kui mingit linki enam ei eksisteeri siis see kaob kiirelt ka tulemustest.

     

    Cheers


  9. Neid seadusi on alati tore loopida ning väga paljud on seda vahvli ajaloos teinud. Siiani oleme püsti. Üldiselt me oleme vastutulelikud ning kui tõesti kannatanu on rahul siis ka eemaldame teema. Samuti kui meie poole pöörduvad riigi õiguskaitse organid siis me vastu ei vaidle ning eemaldame teema. Üldiselt inimesed seda teha ei julge kuna andmekaitse ikka uurib ka natukene asju ja päris pimedalt ei saada meile pöördumist.


  10. no offence aga väga putsis üritus, niigi saan ma tunni mängimise eest kirja ~40min, aga peale selle kaob mul üleöö üle kahe tunni lampi ära ka veel :D

     

    Jah, tsipa muutsin EHP asju kuna need oli üle aasta vanad ja mäng on uuenenud/asju leitud. Samuti oli koodis viga mis on nüüdseks parandatud ja võistlus on ikka võrdne kõigile.

     

    See, et sa mängid 1h ja saad 40 min ei ole kuidagi seotud EHPga. Ma võin ka niisama olla logged in 6h, see ei tähenda, et tuleks 6h EHP. Või teha cannonballe ja oodata, et mu EHP oleks sama kui see aeg mis ise kulutan mängus, aga see ei oleks aus.


  11. Mingi RS bot kasutab JSi? Vanasti oli ikka ainult Java.

    Üldiselt kui API tuleb siis tasub ettevaatlik olla, eriti kui ise ei oska eriti progreda siis võib kiirelt raha kaotada kui script lollusi teeb.

     

    Mintos mulle meeldib, intressid on tsipa väiksemad kui bondoras, mul hetkel on keskmine 13%. Aga kui näiteks on soov minna kindla investeeringu peale siis on hea autolaenudele minna. Mogo kasutab seda investorite leidmiseks, seega kui inimene on 3 kuud võlgu maksab mogo investoritele raha ära ja läheb ise inimesele kallale.


  12. Mis Bondoras juhtus? :O

     

    Mingi suur draama, et kõik parimad laenud antakse enne teisi suurematele pankadele/fondidele/rikkuritele. Ja teised saavad jäänused. LHV foorumis pikalt juttu kui soovi lugeda.


  13. Edetabel ka olemas.

     

    Üks küsimus tekkis, nimelt mille järgi te xp-d võtate ?

    Näiteks tuua skilliks fm, oletame et keegi teeb 90+ fmga mapledega, kas siis tema max xp/h-ks võetakse magic logsidest tuleneb xp ?

    Näide vol.2 : mina teen mlm miningus oma miningut, aga kas te võtate siis max xp/h-ks granite powerminingu xp ?

    Mõlema näite puhul saaks siis max grindides ühe tunni xp põhjal pool tundi mänguaega kirja.

     

    Jah, nii see on. Me kahjuks ei suuda ennustada mida sa mängus teed.


  14. Täpselt ei mõista mis moodi seda efektiivsust mõõdetakse, 2 nädala peale saadud xp jagatud sees oldud aja tundidega? Või kuidas ma tean kas ma mängin efektiivselt või mitte

     

    Vaadatakse palju igas skillis oled XP saanud selle aja jooksul ja siis arvutatatakse vastavalt levelitele kaua efektiivselt mängides selleks kuluks. Ehk kui sa saad 100k cooking XP olles lvl 80 siis on see ehk kuskil 1h mängimist. Samas kui 100k slayer xp on mingi 8 tundi. Need arvud on suvaliselt pandud, aga peaksid andma arusaama.

    Ehk siis saadud XP ja leveli järgi arvutatakse võttes arvesse parimat xp/h iga leveli kohta.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.