Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Orcut

VIP
  • Postituste kogus

    2 179
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    373 [ Anneta ]

Postitused postitas Orcut


  1. Äratame teema üles.

     

    Kas keegi teab, mis laulu sõnad on järgmised:

     

    meil tegijatel läpparid ja võõraid naisi näpivad

    neli kutti reas vaid naisel rinda käpivad

    pohhui on meil kõigist teistest, mis nad arvavad

    tõstavad nad käe meie vastu, siis nad kärvavad

    närvavad tüdrukud kes räpirütmis tantsivad

    vantsivad need poisid kes sõjaväes marsivad.

     

    Neid sõnu on veel seal. Kunagi 2005 aastal justkui mäletan, et loo esitajaks oli "vägivaldsed poisid" ja pealkiri oli "kaagvere wilderness". Kuskilt netist aga selle laulu kohta infot ei leia, kuigi mul oli see laul ka endal arvutis olemas ja RS kommuunis oli see laul mingi hetk popp vms. :D

     

    Kui kellegil on olemas, siis palun jagage.


  2. Edu ka minu poolt uutele!

     

    Tupsu kohta nii palju, et tegemist on uute "mobiilidega," mille kohta hakatakse varsti vinguma, et miks ei lasta kasutada. Minu meelest on veidi vale, et kaitsevägi on koht, kus suhteliselt arvestatav protsent endale tupsuharjumuse juurde saab. No worries; ajateenijad teevad-kaader teeb. Enda valik. Pariteetne jutt on alkoholiga, mis teeb pidutsemise lõbusamaks. Sama on tupsu ja kaitseväega. :)

     

    Teenistuse pikkuse kohta ütles juba keegi, et täiesti oleneb SBK-järgsest väljaõppest kompaniiti. Ise käisin Kuperjanovis luures ning võin julgelt öelda, et enamus "actionit," tõsist luuret, raskeid katsumusi ning oskusi-distsipliini sain just selle aja jooksul. Sõprade-tuttavate sõnul on ka jalaväes-miinipildujas sama teema. SBK jooksul omandatud oskused on semantiliselt eelkõnelejate poolt veidi valesti tõlgendatud: pärast seda 2,5 - 3 kuud omate sisulist kompetentsi eelkõige relva sihtimises-rihtimises, rivis kõndimisel, seljakoti pakkimisel ning käemärkide näitamisel. 8-11 kuud teeninud sõdur on ikka nähtavalt pädevam kui 3-4 kuud teeninud: seda nii operatiivses, taktikalises kui strateegilistes vilumustes. Sama oluline on ka kaadrikoosseis, kellega meil nt vedas. Enamus kaadrist olid missioonidel käinud, mistõttu oli textbook-kaitseväe õpetusest mitmeid kõrvalekaldeid. Kevadtormil ning aasta hiljem Siilil olles oli kohe näha, milliseid vigu mõned jaod-rühmad tegid. Asi oli väljaõppes ning nende endi vilumustes.

     

    See retoorika, et meil pole mõtet kaitseväge teha-arendada, on ka veidi eksitav. Ega võidurelvastumisest ei piisa. Keegi ei tule meid sõja korral nuke'ima, vaid tullakse ikka inimestega. See on ju hea, et inimesed ka vastas on. Ehk see vastupanu, mida eestlased koos roteeruvate liitlasvägedeva oma väikese kollektiivi ja varustuse-tehnikaga idas on võimalik osutama, on piisav selleks, et meie naised-lapsed saaksid kenasti sõjaterrori alt ära põgeneda. Olete tähele pannud, et Süüria mehed on võtnud samasuguse seisukoha ära põgeneda ja vaadake, mida me sellest arvame ning millega see tipnenud on. Kas me tahame olla samasugused? :):) Siiski usun ja tõesti loodan, et sõjaajad on modernses ja arenenud ühiskonnas juba möödanik. Kui selgub, et barbarlik käitumine pole siiski lõppenud, siis pole nagunii enam miskit hoida. Siis on juba uus maailmasõda lahti. Võib samahästi juba sõtta minna.

     

    NB: Selmet kaitseväe mõttetusest rääkida, on palju olulisem, mis see noorele mehele/naisele annab. See on väärtus, mida mujal väga kogeda ei saa.


  3. tahaks järgmine aasta minna tormile :/

     

    Me tahtsime ka minna oma jaoga sellel aastal.

    Kompanii kapteni sõnul riigieelarvelistel kohtadel ülejääke ei olnud, nii et ei saanud kahjuks.

    Veidi võib aidata see, kui oled nt 2 brigaadi koosseisus ja konkreetne torm on eesmärgiga harjutada kokku teist brigaadi.


  4. Hei!

     

    Suvi kohe käes; teema uuesti üles.

    Kas keegi calisthenics spordiga tegeleb? Hea video:

     

    Ise proovin ka sellega vaikselt tegelema hakata. Peamiselt tuleb kätelseis ära õppida, lõuatõmbed, dipsid jms.

     

    Keharaskustega jõudu teha on üle kõige ikka. :)


  5. Kuidas Vanderbilt oli? Sõber sinna ja ise sinna lähedale Belmonti ülikooli sügisest. Vanderbilt peaks vist päris tugev ülikool olema. Et offtopic poleks, siis endal käsil 12. klassi lõpetamine ja siis plaan ülikooli minna.

     

    Hei. Vanderbilt oli lahe. Ma olin Owen Business Schooli all. Campus on väga suur.

    USA filmid, kus näidatakse ülikoolides toimuvat, on suhtkoht täpne kirjeldus seal toimuvast (elav arutelu klassis, diskussioon jms).


  6. 09.1997 - 06.2009 /// põhi- ja keskharidus

    09.2009 - 03.2013 /// rakenduslik kõrgharidus - "ärijuhtimine"

    05.2009 - 09.2013 /// 2 nädalat magistriainete auditoorseid loenguid ja 900 tundi erialapraktikat Vanderbilt Ülikoolis(USA)- "tarbijakäitumine ja ettevõtlusjuhtimine"

     

    Selle perioodi vahele mahub 3 suve raamatumüüki Ameerikas, 4 kuud vahetusüliõpilase-juhtimispraktika kogemust Offenburgis(Saksamaa), 4 kuud pangatööd(Bigbank) ja 2 kuud telemarketing ettevõttes(Lux Eesti).

     

    Hell of a ride! :)

    Olen suur hariduse ja harituse austaja.

    Soovitan kindlasti kasutada võimalusi, mida pakub üliõpilaseks olemine. Paberist ei piisa, aga paber on vajalik.


  7. No ikka tuleb.

     

    Hakkasin ka veebruaris trennis aktiivsemalt käima. Senini olin ainult mõned korrad jooksnud ning 2015 kevadel-suvel ka mõned jõusaalid teinud, kuid 2016. aasta jaanuariks oli füüsis läinud lappama ning kaal näitas 82kg. Ka läinud aastal tervisekontrollis käies ütles arst, et 182 cm pikkusena ei ole mul tervislik üle 80 kg kaaluda. Võtsin seda kui keha appihüüet, millele lisas õli tulle soov olla tüdrukute silmade radaril. Mõeldud-tehtud!

     

    Nüüd on toitumine korras, 3-4x nädalas trenni, rasvaprotsent kukub, lihased võtavad üle, energiad üleval ja meeleolu on zen.

    Kaal kõigub hetkel 75-76 vahel. :) Püksid on from size 36 to size 32.

     

    Selline sai siis minu inspireeriv lugu.

     

    Keegi Kristiine myfitnessis käib?


  8. Tere,

     

    Kas keegi on siin SIM kaardi ehk võrgu unlocki teinud telefonile?

     

    Sain hiljuti sõbralt vana LG-e400f telefoni, kuid SIM-kaardi lukk on peal.

    Loen netist päris mitmeid õpetusi, kuid lahutamatuks osaks on un-lock koodi kasutamine, mille saab erinevatelt "teenusepakkujatelt" osta 5-10 euro eest.

     

    Kas olen sunnitud unlock koodi ikkagi ostma? Peaksid need üldse töötama?

     

    Üks paljudest näidetest: http://www.howardforums.com/showthread.php/1774965-how-to-unlock-LG-Optimus-L3-E400-by-unlocking-code

     

    Tänud,

    Tanel


  9. Kas keegi siit kinnisvarasse on investeerinud või on teadmisi selle kohta? Kuulaks huviga.

     

    Tean mitmeid inimesi, kes kinnisvarasse investeerivad. Riik on siinkohal aldis taolist turgu maksustama. :)

     

    Kui soovid mõistliku ajaga(kuni 10a) saada korralikku tootlikkust, siis korterite ost-üürimine-müük on täiesti jõukohane investeerimisvõte.

    Jahi ostmisel madalat ruutmeetri hinda, vaata enam-vähem okei seisukorras korter, küsi pankade käest pakkumisi ja uuri konkreetse piirkonna üürihindasid.

     

    Halvemal juhul jääd lühiajalises perspektiivis nulli(siiski oled saamas korteri omanikuks), paremal juhul jääb paarkümmend eurot iga kuu üle.

    Kui avastad, et 3-5 a pärast on vaja rahasüsti, siis võid ju korteri maha müüa. Selleks hetkeks on sinu üürnikud pool sinu pangalaenust kinni maksnud, sinul jääb pool maksta, kuid korteri maha müües saad võib-olla sama palju raha kui pangalt laenu võtsid. :)

     

    Edu ja tarku otsuseid!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.