Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Physix

Liikmed
  • Postituste kogus

    35
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    80%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Physix'i kohta

  • Teised grupid Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 23.02.1991
  1. Physix

    M: 24m - 25 ea.

    Pmslt on santa hetkel.. Kui mille ostate siis on 25 EEK.- ea. Kui santa korraga ostatae 550 EEK.- Ette ei käi. PUNKT. Msn signas. Pank: SEB Ühispank . ( Pole hansat )
  2. Bump'i oma vana teemat , mitte ära tee uut. Mai tea kas asi on minu arvutis , või sinu halvas pildi uploadimise oskustes , aga mina recoverite pilti ei näe. Enivei , edu müümisel.
  3. Account endiselt müügis.
  4. Stats : Recs / Bank PIN / P2P : Bank / Combat : * Hind: Ainult 250 EEK .- Väike tingimise võimalus olemas. Pank: SEB Ühispank ( ainuke pank ). Acc'i võin anda ette kui on 25+ tehingut [ Kuna pidevalt on üritatud scammida. ] Kui on alla 25 tehingu , kasutame MM ( Sina maksad ) , või käid ette. Kogu informatsiooni mis accoundiga kaasneb saate loomulikult kaasa. MSN: [email:3n00i3gm]Puffz_of_Smoke@hotmail.com[/email:3n00i3gm] :cool:
  5. jah rolverts, ma paningi "discline" ja siis tulin siia foorumisse mölisema et , knight saaks banaani kuna olen väga vihane ja lihtsalt paha inimene. GF ?! see vend oli nii hasardis et littis kohe accepti kui raha nägi polnud aega pilti tehagi. Enivei edu kui arvad et feik. Sai banaani , teeb uue kasutaja , edu teistele kes temaga kokku peaksid juhtuma . Ega ma teemat ilma asjata teinud ja ega ma oma raha ka tagasi saada ei lootnud . Hoiatus teistele licalt . Ei tea lukku vms.
  6. Mnjah valus noob on, imageshack on maas vist vms.. paned right click image peal ja saved ära.. ja siis näed suurelt.. enivei anna mu raha tagasi ahven. Upload Gif with PicTiger NO VOT SIIS.
  7. Lasi pinniga üle, valus noob. Ban please ? Andsin 1.3m Andis fake pinni -> offline. Tõestus:
  8. Ette, annan 10+ inimestele, kui just usaldusväärne või tuntud kuju pole. [1300k] Msn signas. NVM: the knight lasi üle -> tõestus scammerite all.
  9. Bannige ära ta siit foorumist siis :S .. Scammerite alla teema .. Mitte ärge halisege siin. Jutu esimesest poolest mille Mart postitas on juba aru saada et täis noob scammer ju. Enivei, ebaõnn vms.
  10. OH ! Bump ?! Tänks mees.. Ups, "sooda". Et , siis. Bring Up My Post. :eek:
  11. Müün oma viimase Runescape accoundi maha. Minu teekond selle mänguga lõppeb, pärast selle accoundi müümist. Palun mitte tülitada, mõttetu spammiga / scammiga , kui on midagi ütelda - PM. Accoundi nimi ei ole mingi Fallen--Dead nagu mõni siin on väitnud. Võtsin DJ Kirk'ilt selle accoundi tagasi , kuna sain vaid pool rahast mis lubati. Palun mitte selle teemaga, selles teemas jätkata. Aga jah, Nimi: n0 m0r3 d4wn Combat: 79 Member hetkel ei ole, kuigi on olnud mitmeid kuid. Vajalikumad questid on tehtud. [ Horror from the deep, mm, mith gloves, lost city, jne. ] Stats: Rec's/Bank PIN: Off ( Pildi saate msnis ) Hind: Ainult 200 EEK .- Väike tingimise võimalus olemas. Pank: SEB Ühispank ( ainuke pank ). Acc'i võin anda ette kui on 5+ tehingut. Kogu informatsiooni mis accoundiga kaasneb saate loomulikult kaasa. MSN: [email:396menpj]Puffz_of_Smoke@hotmail.com[/email:396menpj] ( Ja ei - ma ei hakka uut msni teha nagu mul soovitati, kuna pole plaanis kedagi scammida ). BuMp. [scammers count: 7] - Saage aru, ei ole mõtet.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.