Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

evil santa

Liikmed
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info evil santa'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 11.11.1991
  1. Las ta käib ette teile siis tehke diili mitte muudmoodi xD
  2. **** scammer oled raisk.. petsid 190eek välja ****ipea
  3. Irw ma pole scammer esiteks.. Kuna sain just hiljuti pea ~2000kr scammed ja uskuge mind see ei ole hea tunne SEE POLE VÄLJAMÕELDUD JA HEIROKE SRY AGA VB UNBLOCKID NÜÜD NAGU?!
  4. Ostan siis str,Range pure Ja str 50+ , att 50+ vms .. Kontakteeruge [email:38p4ukd6]ralf_44@hotmail.com[/email:38p4ukd6]
  5. Ostan siis P2P Pini SOLides ka mille ostan SOLides kontakteeruge msn :ralf_44@hotmail.com
  6. tere.. Et siis oli nii lugu et logisin msnist välja kuna pidin arvutist puhkama umbes kell 22:49 v6i midagi siis tulin tagasi umbes 22:57 ja oli asi nii et vaatan et k6ik blokitud..Imelik tundus,Ja m6tlesin et heirokesega oli sama asi.. Siis unblokisin k6ik ja hullud s6imukirjad tulid.. Nagu "WTF" OLI ja siis küsisin mõnelt et mis toimub nagu ja ta (Hea sõber rendu) Ütles et ma olin olnud msnis pealkirjaga "HaHAHHA ****d Scammi SAITE!"... Ja pärast selgitasin neile asja aga paljud said scammi ka heiroke ma arvan Kuna ta mind blokkinud vist :[.. Vabandan k6igi ees kes langesid ohvriks.. Hoiatan ka sellest kui mingi tuleb MSNi ja hakkab kohe rääkima millidest ja nende müügist nagu et kanna SOLid ära ja ma annan millid.. Ise kaotasin nii 1000eek et enne vaadake tehinguid siit ja siis laske raha näidata mida te soovite osta.. Okei hoidke end scammerite eest !
  7. Mis see mm on ja mina ei maksa midagi mina leveldan ja sina maksad..
  8. Hallo? Loe ülevalt:"Te annate ise asjad". Jõudis kohale? ise paned asjad või ei, tee ise .
  9. Dzmaster ma tõesti ei tea äkki pakud? Uus sellel alal suht ..
  10. Mul endal pole raha ja mõtlesin et nii teeniks suht normaalselt kuna tahaks uuesti rs2 hakata ..SÕber ütles et see hea foorum kus saab orjata ja ma ütlesin et okei,VAatan üle asja..
  11. Tere, Müün siis nimelt selliseid asju nagu: *Fire cape tegemist, *Statside arendamist, *Questide tegemist, *Teen ka Pest Control punkte ja asjad on teie poolt . Et siis Asi on nii et ütlete mis skill jms ja ma treenin, attack,str,def on 3gp per exp . Ja asi toimub nii et maksate pool raha,Ma teen teie nõutud asja ära ja maksate teise poole . Addige [email:2uiyy0p9]ralf_44@hotmail.com[/email:2uiyy0p9] ja tundke rõõmu kui teie statsid muudkui tõusevad
  12. Müü SOLides mulle addi [email:3fxb8nmn]ralf_44@hotmail.com[/email:3fxb8nmn] ja räägime seal täpsemalt ostan 1*50 SOL 1m
  13. Ostan siis RunesCape2 miljoneid rate.ee SOLides hind kokkulepitav kontakteeruge MSN:ralf_44@hotmail.com või 54526839(telefoninumber) Kiiresti oleks vaja!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.