Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Kakajunzzz

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    126
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    75%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Kakajunzzz poolt

  1. nii ebakindel oled v6lur:D, sa kirjuta siis teemasse millist inimest tahad, mitte et niisama tahan shareda, msnis ytles mulle et ta tahab noliferit kes str 99 teeks, mina see ei ole.
  2. Müün uk pay by sms pinne. Saan neid oma allikate kaudu:) Stock: 3 ( täieneb pidevalt ) Mina ei anna kellegile ette ja ei hakka kunagi andma. Enne antakse raha, siis saadakse kaup. Msn: rammstein107@hotmail.com Ja scammerid, palun ärge üritage midagi oma fake msnidega v6i kuidas iganes, minuga see läbi ei l2he, pinni saate alles siis kui raha on minu käes.
  3. see kasutaja pole minu oma, mu irl s6ber myyb seda ja minu teada on recid vist peal, aga taga saab tallinnas v6i rakveres h2h teha, selle acciga ei pela keegi atm, ja recid saame maha ka v6tta, ei tea t2pselt kas on peal. Mingit sitta peaks pangas natuke olema . bpin on minu teada maas ja k6ik info saad kaasa ( 1 pw, other pws , recs, old recs, old bpins, old p2p pins jnejne )
  4. aa, nyyd sain aru, ma shareks vb enda tulevast stakerit, hetkel 45 45 1, plaanis 99 99 1 pray 1:D, msn signas kui on soovi
  5. lvl 3 acci nii tore shareda:D:D, aga noh kahekesi saaks hea pure valmis. Aga mis statsid tal on ? Ma muidu 14 [email:2mbpf83h]rammstein107@hotmail.com[/email:2mbpf83h] kui tahad ja ma tahan aint melee pure teha, mingit ranget ei viitsi lasta:S
  6. Mina shareks heameelega:D, liiguks vaikselt str 99 poole ja atk vajaks ka 99 tegemist ja 2ra sa jumala eest enam prayd tee:D, ma shariks suga vast sellist acci siis: Kui oled huvitatud siis: [email:33g2idus]rammstein107@hotmail.com[/email:33g2idus] Atki ma teeks kiiresti, mulle hirmsasti meeldib whipiga treenida:)
  7. Oleks pakkuda: Hind 1200 eek ja msn: [email:2fo06k12]rammstein107@hotmail.com[/email:2fo06k12]
  8. irw, sa annad vale pinni nii et teine ei j6ua proovidagi, annab raha ja p2rast avastab, ei usu et siuke loll scamm sul kellegiga l2bi l2heb. On ju asi nii ?
  9. ull 6un..., palun addi siis:)
  10. Oleks vaja siis atk ja str teha 45-lt 70-le. Def ja pray peavad j22ma 1 ! Armoriks on rune scim, power ammy, iron full, leather boots, leather gloves ja golden cape:) Hiljem, kui atk on 60, on relvaks d long v6i scim. Maksan 3 gp per xp ja xpi peaks kokku tulema umbes 1.4-1.5m. Palkan ainult usaldusväärseid. Msn: [email:tbukd2ku]rammstein107@hotmail.com[/email:tbukd2ku] Ma ei anna yhtegi senti ette. Enne töö, siis palk! Kasutaja on p2p, 20 päeva on tänase seisuga j22nud, mis on yheaegselt teile ka töö tähtajaks.
  11. bump. oleks h2dasti vaja
  12. ma teeks ka seda:D, hea kild raz0r, ma ei usaldaks zezimale ka phatti k2tte..Aga kui t6siselt m6tled, siis...WTF, ma teeks:D, ja p 2 0, sa v6id mul str ja atk 70 teha, atm 45 45, [email:1smvaivg]rammstein107@hotmail.com[/email:1smvaivg] kui soovi on, asjad minu poolt ( iron full ja r scim, hiljem d long:D )
  13. ei viitsi enam orjata, otsin ise orja:D, jube igav on peaks tunnistama..aga kui head hinda pakute siis andke teada:)
  14. Sa oled siin foorumis siis ainus mode kes nii arvab, ja sinu jutu j2rgi sulle sobib, et see foorum v2lja sureb. See on rsi musta turu foorum, ja kui millid on tasuta, siis pole sellel foorumil ju m6tet:), ylej22nd juhtkond on sinust teisel arvamusel, v2hemalt siuke mulje on.
  15. Mul n2itab et t66tab, r22gi siis t2psemalt, pin on uk oma, aga kui paned usa et kontrollida, siis ytleb et invalid payment window for pin. Kui pin oleks vale ytleks invalid pin. Onju nii holo ?, kummaline asi, kui keegi aidata oskab siis palun.. 1 pin veel myygis ja sellega kasutame siis kindlalt mm-i et saaksite kindlad olla et see t66tab. Nyyd on otsas:D
  16. Ma naeruvääristaks natuke su hindasi, te-rs cashi myyjad langetate yksteisev6idu hindasi. 3 kuud tagasi olid hinnad 35-45 each, ja praegu 15-25 each. Tahaks teada kuhu me j6uame 3 kuu pärast ? Palun 2ra kustuta seda posti ja 2ra s6ima spammeriks, m6elge natuke lihtsalt selle üle järele.
  17. Tegin hiljuti vist sinuga 2ri, ja ma ei spammiks seda teemat nii palju, aga ma tahan dogrexile vastata. Kes tahab minuga 10m peale kihla vedada et dogrex saab modeks ?. Mina olen 100% kindel. Sul oli suht kiire ma m2letan, aga ma usaldan siht rohkem kui middlemanni:), igati aus ja usaldusväärne isik, kes veel ei tea. V6iks 6elda et Foorumi ema, kui Rapid on isa :D
  18. ma ei m2leta t2pselt mida sa kirjutad:D; mitte mwheel up, vaid midagi bind+jump+left+jump+right v6i midagi sinna kanti, ma aus6na ei m2leta, n2e natuke ise vaeva ja kola foorumites. Ma ise ei lase scripti vaid teen ise hiirerulliga:), harjutamise asi
  19. mis viga ?, mees pani oma hinna, ja pole siin mingit viga:), v6i ei ole see nii mukiii ?, ytle ise.
  20. Iseloomustan parmu, ei tea sind, jutuj2rgi oled asjalik, aga dogrexi jutt j2i segaseks, kellele sa seda ytlesid ?, mulle v6i sellele kes peale mind oli ? Ja eks dogrex omaarust ongi juba mode:), ja ma ei ytle seda pahap2rast.
  21. Mina ei soovitaks rock grabides treenida. Elu aeg olen treeninud chaos druidides, lvl 1-3 wildis edgeville all. Neil on hp 20 kuid neid on seal väga palju, ja nad dropivad herbe. Seal teenib hulga raha, saab kiirelt pangas k2ia ja isegi xpi saab kiiremini kui rock crabides.
  22. Paluun. T6esti, sellised kasutajad mulle meeldivad, prayer 1 ja puha, teeksin sellest kiirelt mingi 70 80 50 2ra ja kobiks stakema:P
  23. Tore et j2lle sind iseloomustan, mina kujutan sind p2ris elus ette mingi 16 aastase kapina kes rsi laseb ja 6ues jalkat taob vms:D; ei tea miks, aga nii on. Vb sellep2rast, et tean yhte kelle perekonnanimi 6un ja ta vastab mu kirjeldustele. Aga rammstein on pro, mu msn ka rammstein107 ja k6ik kasutajad mujal jne:)
  24. pakuks siis 100 kordse hinna, peaasi et minul esimesena teed. Msn jäädavalt [email:qnwyhw52]rammstein107@hotmail.com[/email:qnwyhw52]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.