Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

L0bst3r

Liikmed
  • Postituste kogus

    49
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info L0bst3r'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 24.11.1990
  1. L0bst3r

    O:Maini

    L0bst3ri hinnaks ütlen vast 300-350 eeku
  2. L0bst3r

    O:Maini

    Mul oleks pakkuda cmb 119/125 Pank on mingi 2.5m Kui on soovi siis addi mind matrixristo@msn.com ( msn on mul kül pidevalt sees aga tihti away peal jäta teade siis ) Black marke on 0.3. Salakad on maas. 1. Juuni seisuga 3 päeva p2p left.
  3. Soovitan, kunagi sai palju räägitud ja koos pk'tud. Olen kindel et kui olete kindel ostja laseb ta hinda natuke alla
  4. See läheb ülesse kuna clientis olid log in ja log out probleemid täna peaks tulema uus client mis on korras.
  5. Vtad läpaga ja wifit liab linnast igaltpoolt suvalisest kaubanduskeskusest või hotelli kõrvalt osades restoranides kah wifi sees
  6. Ja arvuta natuke, kui tahad smith nii 99 teha pead umbes 30miljardit arrow tippi tegema XD
  7. See kah "HEA" rahateenimise viis.
  8. Liiguta ennast msni kah vahel.
  9. Ma valisin Biuka ja sain 4 natuke jäi aind 5-est puudu.
  10. Runescape nimi: L0bst3r Levelite pilt: Questide pilt: Tähtsamad vast tehtud. Monkey Madness, Fremmenik Trials, Desert Treasure, Repice of Disaster ( rune gloved ), Nuh minule rohkem vaja polnud , kuna enamasti stake'sin või PK'sin. Panga pilt: No bank pin pilt/no recovers pilt: pin peal, aga muidugi saab kaasa selle xD Mingi lisa info kasutaja kohta: Hind päris rahas: 500.- Hind rune rahas: - Hind rate solides: - Kontakt (tel number/email/msn): Telefoni saab pm teel. [email:ipzw9o5p]matrixristo@msn.com[/email:ipzw9o5p] Viimati kasutatud member pinid/krediitkaardi info jms: Viimased 2 olemas Viimati kasutatud passwordid: Olemas Esimene password: Ei tea kuna kasutaja 2000 aastal tehtud. Recovery Questions: Maas nagu üleval pildil näha Bank pin(kui on peal): Maas Kasutaja ajalugu: Olen esimene omanik. Olen proovinud varemgi müüa aga aind scammerid proovivad üle lasta xD, nu ja kui kasutajat maha eis aanud quitisin 2-3 kuud siis mängisin uuesti. Nüüd tahaks ikka maha müüa, sest siis ei tule kiusatust tagasi . Palju black marke on (pilt lisada): 0.6 Ropendamine. Kasutaja Loomise kuupäev: Täpseöt ei tea aga 2000 aasta sügisel kunagi. Mõttetutel vendadel palun mitte postitada, scammeritel samamoodi, kui vajadus kasutame MM aga teie kulul või siis 50:50. Kõike paremat. Lisainfo msn'i teel või siis Private Message. ~Risto~ Nu ostke ära. XD
  11. Jekyll & Hyde - Free Fall ( vist selline pealkiri )
  12. L0bst3r

    Üleüldine Kooli Teema !

    Ei tea mis linnas see oli aga vahet pole. ma käin Tartu KHK, seal ehitatu suvel juba uus kool valmis jä täiesti korralik kõik "veel :D". aga jah eks asjad vananevad ja vajavad ümber vahetamist , aga praegu küll kõik täitsa uus.
  13. Nu vahet pole kirjutagu googlesse dk+runescape ja leiab täpselt samad asjad ülesse. Ainult natuke vaeva näha.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.