Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

C4L

Liikmed
  • Postituste kogus

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    39 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud C4L poolt

  1. Tegemisel on ka inglisekeelne versioon, et tuleks mängijaid ka välismaalt.
  2. Uus võidusõit ja autode tuunimine on valmis. Nüüd ei pea enam muretsema, et tuunides autost ilma jääd. Võidusõidud on klasside kaupa, et ei tekiks olukorda kus kauem mängus olnud kasutaja võidab enda kalli autoga kõik ära Lisan pildi uuest võidusõidust
  3. Esimesed uuendused hakkavad kh vaikselt tulema. Hetkel sai tehtud käsitöö. Nüüd saab ise misterdada endale relvi jne kui relv on näiteks premium kasutajatele ainult, saad selle endale ise teha ilma, et peaksid olema premium kasutaja. Järgmiseks on plaanis valmis teha uus võidusõit ja auto tuunimine.
  4. Suured tänud. Kindlasti jätkan ka mängu uuendamise ja vigade parandamisega. Hetkel päris palju pisivigu vaja lahendada ja kui sellega asjad ühelpool siis saab hakata uuendusi tegema.
  5. Oleme tegemas uut veebimägnu mille esialgne versioon on valmis ja leitav aadressil www.c4l.ee Mängus on mitmeid tegevusi nagu ikka. Kuriteod, autod, auto vargus, võidusõit, crypto, aktsiad ja palju muud. Hetkel pole kõik veel optimeeritud nii nagu soov on aga oleme jõudnud niikaugele, et mägn beta versioonis avaldada. Kui on veel kellegil selliste asjade vastu huvi siis astuge läbi. Jagage kindlasti mõtteid mis hea jne.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.