Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

LaseElada

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud LaseElada poolt

  1. Ragnar Adur, ausalt, ime kodinaid palun, tõmba minema siit oma "n 0 change" acciga, kuulus scammer ftw. Ja ausalt, see pole eriti sinu asi ka PUNKT. Kirk, võtsingi accounti tagasi, kuna jutt jäi 4milli peale, sain 3 ja poiss oli offline nädal ja kui acci tagasi võtsin tuli lampi online ja kukkus sõimama kohe. Peace. //Edit ( uuesti ): Accoundi nimi oli n0 m0r3 d4wn. mitte n0 m0re d4wn, nagu Kirk seda kirjutas.
  2. Tõmba P*tsi.. Ütlesin et annan tagasi acc & stuff... ja et meil oli arusaamatus.. mai tea gtfo oma jutuga.. anna mu 1m siia.. ja nagu ma siit loen oled teisigi vendasid üle lasknud.. GF YOU TRIED !!! //Edit: Seda ka et... miks sa osa juttu välja jätsid siit.. ?
  3. Niisiis, * * Runescape nimi: Pappkast Combat level: 100 Questid (Kõik vajalikumad tehtud): Member?: Hetkel ei ole.. on olnud mitmeid kuid. Bank Pin/Recoveries: * * HIND: VAID 4M ! Või irl rahas: 150 EEK !! KIIIIIIIIRE !! __________________________________________________________________________
  4. Niisis, üks account alles On soovi kellelgi ? ( Pmslt on ostja olemas 250.- EEK peale ) aga tal pole raha hetkel, lubas ära müüa kui ostja leian enne kui tema raha saab. Nii, et BUMP !
  5. Kogu kupatuse saab kaasa.. mõlema accoundi puhul.. Unustasin addida selle ülemisse posti.. my bad.. Bring Up My Post.
  6. Niisiis, esimene account on: * * Runescape nimi: Pappkast Combat level: 100 Questid (Kõik vajalikumad tehtud): Member?: Hetkel ei ole.. on olnud mitmeid kuid. Bank Pin/Recoveries: * * HIND: Rs rahas: 6-8m. Päris rahas: 200-250 EEK.- __________________________________________________________________________ Teine account on: * * Runescape nimi: n0 m0r3 d4wn Combat: 79 Questid ( Vajlikud questid on tehtud.): Member?: On, veel 10 päeva. Bank Pin/Recvoeries: * * HIND: Rs rahas: 4-6m Päris rahas: 150-200EEK.- __________________________________________________________________________ KONTAKT: MSN: [email:37n64wlx]Puffz_of_Smoke@hotmail.com[/email:37n64wlx] Postitage julgesti. :cool:
  7. Uuhm... not rly, ma pole kedagi üle lasknud/scamminud või midagi muud korraldanud.. 120.- võin ära anda acci ( n0 m0r3 ).. enivei. Bring Up My Post.
  8. 1. RSN: Pappkast Combat: 100 P2p: Hetkel ei ole. QP: 107 Recs/BankPIN: Off. HIND: Mingi 4-7m. 2. RSN: n0 m0r3 d4wn Comb: 79 P2p: 16 päeva veel. QP: 54 ( Mith glovsid, Monkey Madness - DONE ) Recs/BankPIN: Off. HIND: Mingi 3-5m Müün ka IRL rahas. ( 1m = 30 ea ) MSN: [email:t99p2chl]Puffz_of_Smoke@hotmail.com[/email:t99p2chl]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.