Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ShannonJ

Liikmed
  • Postituste kogus

    4
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    28 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud ShannonJ poolt

  1. Enne mõtlesin ka, et kust inimesed üldse raha teenima hakkavad ja kuidas saab õigesti investeerida. Olen kindel, et sellele küsimusele pole õiget vastust, kuid just meie leiame individuaalselt endale sobiva sissetuleku. Isiklikult otsustasin investeerida raha väärtpaberitesse ja nüüd uurin aeglaselt krüptovaluutade turgu ja otsin passiivset lisatulu. Võtsin esialgse eelarve jaoks väikese intressiga väikelaenu ja nüüd töötan sellega. Hetkel üritan investeerida millessegi pikemaajalisemasse ja ei mängi börsil, sest soovin rohkem passiivsust teenimisel, kuigi turuga mängides suureneb võimalus veelgi rohkem teenida. Loodan, et minu kommentaar võib kedagi aidata või õiges suunas liikuda.
  2. Tere, et olla aus, see on esimene kord, kui ma nSee on ka esimene kord, kui ma näen midagi sellist müügil. Olen harjunud sellega, mida nad tavaliselt müüvad, ütleme, et ainult Runescape'i tegelaste kontodega, kuid see on juba midagi uut. Mäletan, et 10 aastat tagasi mängisin seda kogu aeg. Kahjuks pole praegu piisavalt vaba aega, et vähemalt tund aega mängule pühendada. Mäletan, et võtsin isegi oma sõpradelt väike intressivaba laen, et osta premium konto. Ja nüüd ma näen, kuidas mõni tegelane võib maksta ligi 1000 eurot. Lõppude lõpuks teevad mõned inimesed mängus suurepäraseid ärisid. Hea aeg ikka oli.äen kedagi müüa seda ma olen natuke šokeeritud
  3. Jõuluaeg on käes ning võimalik, et kingid on jäänud hiljapeale. Vähemalt oli minul nii, kulutusi tuli see kuu rohkem kui arvata olin osanud ning pidin raske südamega vastu võtma otsuse, et tuleks laenu võtta. Proovisin erinevaid lehekülgi ja kohti kust laenata kuid parimaks otsuseks sai Bondora. Nende lehekülg ja süsteem on loodud nii lihtsaks, et mul jäi suu lahti. Bandora on tõeliselt hea pank kust imepisikest laenu võtta mille tagasimakse protsendid on ka super head. Kui sinulgi on tarvis võtta laenu aga ei tea kust ja kellegagi pole nõu ka pidada siis see on parim valik. Soovitan soojalt.
  4. Tere Ma arvan, et krüpto investeerimiseks peab olema arusaam krüptost ja pealegi on neid nii palju, et sa isegi ei tea, millisesse investeerida.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.