Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Martent

Liikmed
  • Postituste kogus

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Martent poolt

  1. Martent

    müüdud

    Andesta aga teie puhul vōiks vähemalt nii palju austust olla, et peaksite seda Vahvlit puhtana hoidma ja seda umbset rämpsu siit mingitmoodi eemaldama kui minu postituse all seisneb” Scammer “ “miks temaga tehingut ei soovi” ilmselgelt saate ise ka aru, et teen tehingut kellega soovin ja sellist mōtlemist, et miks temaga ei tee on teie kirjast küsimus, miks üldse postituse alt küsite sellist asja vōi kuidas üldse vōimalik küsida sellist asja, kas see pole mitte minu valik vōi on see kellegi valik kes tahab kohe saab? ja ma ei ole leilis aga äitäh siiski, vōtke seda kui sōnavabandust sest see isegi polnud halvaga vaid lihtsalt minu jaoks arusaamatu? müüdud
  2. Martent

    müüdud

    Mida kuradit? see, et mul parasjagu kuradima aega ei olnud ja kibelesid helistasid ja segasid? mine ausalt tead kuhu, mis kuradima scammer, kui mul on aega siis ma vastan aga mitte ärge hakake laimama, helistate ja sügelete kui mul kiire ja nüüd siuke kiri, ausalt mida? pole scamminud isegi kedagi haige kui väikse ja madala silmaringiga on eestlased, vōibolla tōesti sa bemmimees olid nii vardas selle kasutajaga vōi siiani painab,et seda ei saanud aga mine arenema, kui ütlesin h2h siis teeme h2h olen teistelegile pakkunud seda, vähemalt enamjagu inimesi ei hakka mind tööajal segama ja helistama silmad punnis!vōtke kui upi !
  3. Martent

    müüdud

    Up 100m ette kain kui 500+ tehingut pm skype
  4. Martent

    müüdud

    Up 120m kohe kirjuta skype ette käin kui on tehinguid 500+
  5. ostan 500m 200eur Kirjuta enda fb kui huvi või skype
  6. Martent

    Ostan 400m

    ostan 400m 170eur
  7. Martent

    müüdud

    150m Endiselt alles Antslas h2h vōi rsgp jätke skype vōi fb.
  8. ostan 1b 485eur Nimi: Marten Elukoht: Vōru Skype : pm
  9. Martent

    müüdud

    Upp 150m kohene tehing
  10. Martent

    müüdud

    Lukku, müüdud
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.