Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

akmowgli

Liikmed
  • Postituste kogus

    18
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    32 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info akmowgli'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 26.09.1987

Isiklik info

  • Asukoht
    Kadrina
  • Hobid
    OSRS
  1. see acc on olnud algusest peale 2007 lõpuni kermo ja rolandi käes (kui kedagi peaks huvitama) ja nüüdseks on seisnud 518 päeva niisama. piraat, ära mängi oma noore eluga.
  2. Ühesõnaga spämmi siia teemasse ei taha, et keegi on selle acciga mänginud vms. Ei huvita, reqs on ainult minu käes. Ja teemasse... sellel polnud armor stakedes vastast, aga kui arena ära kadus, siis hakkasin pkima vahel. Omab normilt, aga vajab harjumist. Offenced green zone. Hinnaks võiks küsida 200 eek või vahetaks paari pini vastu. maksta saab swedpanka, sebi, paypal, sularahas. msn: [email:1sht0t5m]phphome@hotmail.com[/email:1sht0t5m] :y:
  3. no pic no proof. ei ole mõtet ette kujutada, et olete selle chariga kunagigi sees olnud. ma olen ka zezimaga mänginud, aga üle viskas cmon postcount ruulzzz +1 kasutaja müüdud, ei ole mind mõtet lisada, et äkki müün veel kord? kasutaja müüdud. kasutaja müüdud. kasutaja müüdud. kasutaja müüdud muide.
  4. suurepärane lugemisoskus, aga jäid veidi hiljaks müüdud
  5. ... ma olin esimene kasutaja omanik kuni selle nädalani. Tuleb välja, et sellega on jah vahepeal mõned kutid mänginud, kuna mu vend on neile passi jaganud. Aga omanik olin ju endiselt mina, reqs ega midagi pole keegi siiamaani tednud ega isegi aimanud mitte. Võite oma kommentaarid endale hoida postcount +1 win.
  6. kasutaja müüdud lõpuks. ja olen olnud kuni tänaseni kasutaja ainus omanik. ukraina, see olin mina kellega bandos olime.
  7. ma arvan ka, et sa oled sellega mänginud. mõnes unenäos ehk. palun ärge risustage seda teemat, kui midagi asjalikku pole öelda.
  8. sa saad väga õigesti aru. asi ongi nii. ma pole ise siin foorumis eriti tihti käinud, seega ei tea mis asju siin vahepeal korraldatud on.
  9. vaja raha, et pidada üleval oma wowi kasutajat. rsis ainult pkin oma purega, muu selles mängus enam pinget ei paku. peale minu ja mu venna ei ole selle kasutajaga mängijaid olnud. need pildid suvaliste vendade päevikus on minu vanalt kodukalt võetud.
  10. need pildid on võetud minu endiselt kodulehelt, kus pidasin oma blogi. olen ainus omanik ja keegi peale minu ei tea kasutaja endiseid ega praeguseid salasõnasid, recovery vastuseid ega p2p infot. Selle kasutajaga on mänginud ainult mu väiksem vend ja mina. kasutajat pole varem müünud küll kuskil. hinna kommentaariks niipalju, et oma kasutaja raave müüsin maha 440 eekiga ja kasutaja akmowgli (400mil pangaga) läks 1100-ga. 300-500 sellise kasutaja eest tundub õiglane.
  11. esimene ja ainus omanik. Alternatiiv, kui paremat pakkumist ei tule, siis võib ka 300-ga.
  12. Kasutaja nice15 Hetkel f2p, loodud aastal 2004. blackmarke ei ole. recoverid peal, annan kaasa koos p2p infoga. hind 500kr. (swedbank, seb, paypal, sularaha) msn: [email:1adnfqlm]phphome@hotmail.com[/email:1adnfqlm]
  13. akmowgli

    O: Pin

    Hind: 50 eek Pank: Swedbank Msn: [email:1uf6po0s]phphome@hotmail.com[/email:1uf6po0s] Käite ette või kasutame ametlikku MM.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.