Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

vana onu

Liikmed
  • Postituste kogus

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info vana onu'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 24.06.1990
  1. siis on ju tore , aga 0,3 ea olen ka ise järjekorras
  2. crows lisa [email:npo6mnmo]jaan.korobov.001@mail.ee[/email:npo6mnmo], ma võtan 100m
  3. genius ta ju ilmselge scammer, mis sa ikka riskid siin ? ps,Kevin mida su facebooki tuttavad arvavad sellest ta sa siin väike vargapoiss oled
  4. palun kõigil kes jälestavad scammereid panna facebooki "kevin kompus, odav varas"
  5. [/color] Kevin Kompus siis selle vargapoisi irl nimi. kui ma oma millid kätte saan siis kustutan ära pildi aga hetkeseisuga on odav varas.
  6. endiselt soov vähemalt 60m järele. aga kui keegi pakub võtaks 60m asemel ka 70m, hinnaks 0,30 ea ---------- Post added 20-03-11 at 20:23 ---------- Kevin Kompus siis selle vargapoisi irl nimi. kui ma oma millid kätte saan siis kustutan ära pildi aga hetkeseisuga on odav varas.
  7. Tere, oleks soov osta 150m 45 euro eest. olen vabalt nõus ette käima vendadele keda usaldan. msn: [email:2d1hc7vj]jaan.korobov.001@mail.ee[/email:2d1hc7vj]
  8. vana onu

    green h'ween

    müün green h'ween maski. vastu tahan siis gp+ irl raha või junk+irl raha. junki korral tahan irl raha rohkem kui gp korral. ei oska kohe niimoodi hinda pakkuda aga alustaks gp+75 eeki pakkumist? ps võib ka teha oma pakkumisi.
  9. http://www.upload.ee/files/80388/member2.camrec.html siin on video sellest kuidas ma talle raha saatsin. acc pole siiamaani member, + üritas muuta parooli. ps: kui raha tagasi ei saada siis ma ei kõhkle üldse et asi politseisse anda, mis sest et aind 100 eeki. ps: tema nimi: Kristian Õmmik ja pangakonto: 221041436755
  10. ma polegi väitnud et politsei teeks midagi kui keegi rs mille üle laseb...pigem on vastupidi..nad ei viitsi ka siis midagi teha kui keegi irl raha üle laseb. nt ei kujuta eriti ette politseinikke uurimas kellegi 500 eegu vargust kui neil veel vaja otsida 50k maksev ärandatud auto.
  11. arvestades seda et pixlid on müüdavad siis ega siin ikka enam erilist vahet pole.
  12. gera...loe teememti postitusi...ta ise ka tunnistab et on jubedalt rs pixleid üle lasknud ja proovib väita et ta irl raha ei laseks....mis tõestust sa veel otsid ? ja siis imestad et keegi talle ette ei anna
  13. 1k eriti veel arvestades sinuga äri tegemis riski on ikka naeruväärselt suur hind . ma pakuks 750.- aa ja andke teada siin teemas kui keegi temaga äri teeb. mind huvitaks tulemus. ja märkige ka palun millistest summadest jutt käis.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.