Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Effective

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Effective poolt

  1. Tervist, ostan HD member pin. msn on [email:25sjuabj]martinallmere@hotmail.com[/email:25sjuabj] Scammeritel pole isegi mõtet tülitada... enne kui müün tahan fakte, et ei ole scammer ning siis vaatab edasi. 5 minuti jooksul 3 erinevat scammerit... see on vist mingi rekord
  2. Tervist, soovisin osta pin'i ning minuga võttis ühendust selline isik, kel meiliaadress oli [email:1f2bl1mo]menraynor5@hotmail.com[/email:1f2bl1mo] ning väitis, et on mode. Mode meil on aga manraynor, nii et ebaõnnestunud katse. Ettevaatust enne kui ostate. [email:1f2bl1mo]menraynor5@hotmail.com[/email:1f2bl1mo] (msnis nimi oli [email:1f2bl1mo]manraynor5@hotmail.com[/email:1f2bl1mo]) ärge temaga tegemist tehke.
  3. soovitan, muidu usaldusväärne vend, vist ostan isegi juurde, nii hea hind ju
  4. kuule, ostan aint juhul kui sina käid enne
  5. võiks nagu osta, et jamh
  6. suht head nii tõsi oli see stuff noh
  7. Unreal Tournament XD see vend on nii haige tahaks ka endale E L U
  8. näind varem Irw eriti hea, keegi muidu tegeleb mustkunstiga?
  9. Effective

    Scammer got scammed =D

    Haigelt hea wend ikka^^ 1 sarnane lugu on ka, 1 vend tahab ära häkkida teise venna arvutit, aga lõpuks keerab enda kõvakettad ja asjad totaalselt perse
  10. Effective

    Rõveee

    Venemaal on selline asi suht normaalne isegi, kogu riiki juhbi mafia ja nii edasi ma kahtlustan et see polnud fake sest tegemist on vene natsidega ju!!!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.