Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Archlord

Liikmed
  • Postituste kogus

    76
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    152 [ Anneta ]

Postitused postitas Archlord


  1. Soovin osta 500m Rs3 raha 0.03€/1m või tehke mõistlik pakkumine. Discord Assassin112#6151   Facebook Sigmar Treumann. 


  2. Kallid ETS2 mängijad: Kui otsite Eestis Aktiivset Virtual Trucking Companyt Siis lugege seda postitust.

    Kui olete ka huvitatud Real-Play stiilis mängimisest ( peate kinni sõites kõikidest liiklus eeskirjadest, liiklus märkidest, kiirus piirangutest JNE siis olete oodatud meie VTC-sse.

    Kui meeldib ka sõbralikult juttu ajada ka Konvoide välisel ajal siis olete oodatud ka meie vtc-sse.

    Kui olete huvitatud aktiivsetest konvoidest pühapäeviti ja Kolmapäeviti siis meie vtc on teile õige koht.

    Kui nüüd tekkis huvi, et tahate liituda meie VTC-ga siis all on lingid millele peaksite liituma:

    TruckerMP: https://truckersmp.com/vtc/43442

    Truckbook: https://trucksbook.eu/company/93060

    Discord: https://discord.gg/E9KyUscp6U


  3. AVATUD UUS RUST SERVER:
    SAMURAI-RUST
    Serverisse siseneda saab: 185.44.78.163:28015
    Server Info:
    Server on x3 ja maksimum tiimi suurus lubatud 4 inimest serveris liiguvad ringi Murderid ja muud elukad mis muidu tuntavad halloweenist. Serveris olemas ka sethome võimalus ja tpr võimalus.
    Wipe toimub serveris kord kuus ja järgmine WIPE siis 11.01.2021.
    Olete kõik oodatud mängima.
    Discord: Tulemas.
    Foorum: Rustile tulemas.
    TS3: Kanal tulemas sammuti.
    Väga sõbralik ja abivalmis meeskond ja seda ootame ka mängijate poolt.

  4. Esiteks kui sõimad on tunnistajaid väga vähe või mitte üldse ja teiseks peab vist siia ka mõned tõendid ülesse laadima aga seda saan kahjuks alles 17.06.2020 teha kuna siis eestis tagasi soomest ja ligipääs jälle lauakale.

    Aga jah kui sõimamine polnud seotud serveriga siis vabandan väga kuna selle tuletasin sellest, et mu kasutaja algas nimega mis meenutas serverit mis eesti maastikul tegeles 2014-2018 ja praegu tegeleb rahvusvaheliselt. Ja kui sa sellest kuulnud pole on sinu tegematta töö mitte minu kuna see server oli vikingi,cu,nuhvli ja klotsi otsene konkurent mõni aeg ka kännuka nii inimarvult kui ka oskusliku arenduse poolest. Nüüdseks pole ta konkurent eesti serveritele kuna need kõik tema poolt seljatatud olles rahvusvaheline.

     


  5. mõni küsimus olin serveris 4h ja selle jooksul vähemalt 20 korda küsisin samat küsimust millele ei vastanud ja järsku tuli hoopis ole vait värdjas eks Samurai omanik mida tuletasite ilmselt mu kasutaja nimest kuigi see kasutaja ei ole kunagi kuulunud Samurai juhtkonda sammuti ka mitte mina. 

    Lisaks hiljem sõimasite ka nii nagu ma ka varem kirjutanud

     

    lisaks pole ma ainus kes nende poolsete sõimude ja solvangute ohver olnud kahjuks sellel teisel isikul siin konto puudub aga ta tõstatanud teemat korduvalt fb-s 

     


  6. Ei soovita seda serverit eriti veel inimesele kes läheb sinna mängima mitte chattima kuna  omanik ei suuda seda aktsepteerida, et inimene mängib ja jutustab väga vähe ja hakkab teda alaarenenuks ja arengu peetusega isikuks sõimama kuna ei räägi juttu. lisaks kui soov abi saada või infot saada asjade kohta mis gamemoodidega seotud siis tuleb googeldada kuna omanik ei taha või ei oska küsimustele vastata mitte kunagi.


  7. Ei soovita teha tegemist Komoroviga eriti mitte päris rahadega kuna kasutab SNJ nime pettuseks ära ja lisaks muudab Heeri ja Kenthi pm kirju, et saaks pettust toime panna minu puhul sai üldse alguse sellest, et tungiti eelmine kuu kasutajasse sisse ja meeskonnalt abi ei saand ja tegin teema probleemid ja soovitused alla ja kus tema vastas ja jäin uskuma, et 15€ saan vara tagasi hiljem aru pärides Kenthilt, et raha makstud ja vara tagasi pole milles probleem tuli välja, et ta pole snj juhtkonnaga kuidagi seotud. https://prnt.sc/ot7v4x

    https://imgur.com/a/VlpBiEQ https://imgur.com/a/fnHwZpI https://imgur.com/a/45C9yEe


  8. Toome infoks siis serveri arendajatele inimese keda arendama võtta pole mõttet vähemalt mitte raha eest kuna Lepite kokku töö ja töö mahu alguses. Meie puhul siis nii, et teeb serverid valmis nii, et saaks kohe avada aga tegelikus oli see, et hakkas raha nõudma ja lubadusi ja ähvardusi saatma. Sai raha kantud aga lubadused valed ei teinud serveri rängi süsteemi lõpuni nagu algne kokkulepe oli jne. Ja töös leidub ka veel vigu.

     

     

    Isiku nimi Karmo Tutk


  9. Lisaks kui bani põhjuses isegi kübeke tõtt siis see ka sai nende poolt juba karistatud Mutega ehk siis olin karistatud ja oleks pidand asi lahendatud olema aga kuna julgesin karistust vaidlustada ja siia postituse teha siis RIP ja ban eluaegne lihtsalt selle pärast, et mute põhjuse järgi oli karistus segane ja fb-s nad ei vasta pandigi mulle ban. Mõistusega omanikud oleks asja lahendanud mõistusega ja uurind mis mul siis segaseks jäi mitte kohe banniga lajatama hakkand. Aga nendele võim pähe löönud või lihtsalt närvihaigetest segased ja nii pole midagi teha. Ehk soojalt soovitan mitte minna sinna kui pärast mingisugust annetust 2 päeva möödudes banned ei taha pm lampi olla.


  10. Nüüd sain 24h mute kuna küsisin miks see väidetav mõte nii kaua viibib https://www.sulane.net/avaleht.php?asukoht=forum&leht=loe&asa=543 Ja ütlesin, et mis mõtte midagi soovitada kui see juba 3 aastat võttab. ja siis tuli mute 24h põhjusega: Sa ei saa jutukas rääkida veel 24 tundi, sest: Mida vittu sa ajad

     

    Lisaks mängul on reegel.

    2. Ära ropenda ega tee mingil muul viisil kaasmängijatele kahju. aga meeskonnale see ei kehti kuna näha ju, et mute on ropendav.

     

    Ja kuna ma nüüd postituse siia tegin pandi mulle ban põhjusega idioot.


  11. Ja siin varem oli tunnistus, et mul oli vari acc aga see oli selleks, et omanik ähvardas banniga Martin Tamm aga nüüd ban olemas siis räägin asja nagu oli uuesti lahti see nii öelda vari acc oli mu vend keda väideti minuks kuna ip ühtis ja email oli väga sarnane aga tegelt oli ta mu vend meil wifi miks ip ühtis ja email oli sarnane selleks, et kasutas oma noorus aekset e-maili mille tegin kunagi kooli ajal mina talle kuna ta ise ei osand siis veel. Email oli Riki11111@gmail.com ja see võis omanikule tunduda sarnane kuna minu email sigmar11111@gmail.com


  12. Nebu on nüüdseks välja surnud serverite nimekirjas. Serveris oli täna maksimum 14 inimest ja seda ka siis kui nad snj ddossisid muidu neil on 8-12 inimest. Aga snj-is 70+

     

    Hetke seis nebus selline ja sees olijatest vähemalt 3 on meeskonna liikmed ja lasevad elueest trolli seal. :D HostName: Nebulos RoleplayAddress: gta.nebulos.net:7777

    Players: 4 / 99

    Ping: 60

    Mode: Camel&Lion

    Language: Eesti

     

    ja paneme vastu näiteks näiteks SNJ hetkeseisu :D HostName: SnJ:RP 0.3.7Address: 137.74.4.208:7779

    Players: 47 / 147

    Ping: 109

    Mode: SnJ-3

    Language: Eesti


  13. Kui te ei taha luua sellist troleplayd nagu nebulos siis lugege soovitus läbi ja ärge tehke samu vigu.

     

    !. Ärge laske juhtkonda inimesi kes Trollivad liikmeid SHOUTIS.

    2. Ärge võtke meeskonda trolle.

    3.Hoidge silma peal, et ei tekiks Apowerit.

    4. Kuulake ka liikmete küsimusi. Mitte nagu üks server kus on nii kui küsimus ei meeldi saad banni Administratiivis viha õhutamise eest.

    5. Jälgige, et inimesed ei trolliks ja ikka rp-ksid.

    6. Ja pange peale korralik DDOSS protection, et nebu juhtkonna trollid ei saaks nii lihtsalt käija DDOSSIMAS.

     

     

    KUI KELLEGIL MIDAGI LISADA LISAGE JULGELT.

     

    Minul need soovitused tulnud selleks, et kuna mängisin nebuloses. Kus kõigile nendele soovitustele käituti vastupidiselt ehk juhtkond trollis shoutis. Meeskond trollis. Apowerit julmalt 2 liiget ainult oligi kes seda ei teinud. Ja banniti kui esitasin karistuse kohta küsimuse. Ja serveris julm troll eriti Maffija poolt mille liikmete perekonna nimi Gambino.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.