Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Anton Kang

Liikmed
  • Postituste kogus

    17
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Anton Kang'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 13.02.1990
  1. T**a sa alari madivali ole vait värdias kuradi scammer kui keegi temaga ültse mingit kaupa teeb siis palun ette ärge andge talle!!!!! Ja ta ei ole VÕIBOLLA scammer ta on KINDLASTI. Kaua te moded lasete selle 13 aastasel ****ita värdial scammida korralike inimesi. Pange talle juba ip bann ja kõigile tema kasutajatele palun. Ja tänud defi eest (sa 40 ei viitsi mul ära teha ) ja rahustuseks sulle 84.50.125.141 ei tundu kuidagi tuttav ?
  2. Jah ma tean et ta arvatavasti elab raplas ja ma tean ka seda et ta on seaotud kuidagi tallinnag.Aga tahaks teada et kas Alari madival on ta päris nimi ja kui vana ta on ja ikkagi IP tuleks väga kasuks.
  3. Nagu te võibolla mäletate sain scammi selliselt msn aadressilt [email:1w5o5j79]alari.madival@hotmial.com[/email:1w5o5j79] praeguseks olen Saanud aru et tal on siin foorumis vähemalt 5 accounti .ZammY, jama112,woox2k,Crime ja ma võin seda loetelu veel jtäkata. Aga vihane ei olema mitte seepärast et ta lasu mult kokku rotti 2.7m vaid sellepärast et ta tegi mu 1 deferile sellepärast 23 defi et ma ei andnud talle oma bank pini(Kuna mul prolbeem selle turvalise p2p lingi andmisega, vahetab koguaeg telefoni lingi vastu) ja luban et otsin selle venna ülesse ja mul on andmeid ta kohta aga ühegi nende kasutajate ip dest ei ütleks kohe mitte ära. Ettetänades Anton Kang PS:Alari kui sa seda loed siis jälgi seljatagust ma olen pika vihaga!!
  4. Alari on kindel scammer ja soovitus sulle alari jägi seljatagust sest ma olen pika vihaga vend!!!
  5. Oled nõus müüma.Olen igat pidi nõus. Pasitab et olen saanud scammi esimest [email:2co5pg24]korda.alari.maadvali@hotmail.com[/email:2co5pg24] andsin tema kasutajale lasemindp he 1.3 milli ja siis ta läks msnist välja ja kasutajaga logis ka välja. OOtan edasisi pakkumisi ei käi ette enam.
  6. Ostan p2p pinni kui on 10+ tehingut siis olen nõus ette käima muidu käib müja pini ette(kaubeldav).Võime kasutada ka mm-i kui ei taha.Ootan hinnapakkumisi , msn on [email:18tr6e5a]priit002@hotmail.com[/email:18tr6e5a].
  7. Soovin osta pinni msn on [email:34ppdruw]priit002@hotmail.com[/email:34ppdruw] oled added.
  8. Soovin osta ühe pini msn on [email:2qmqaxlq]proot002@hotmail.com[/email:2qmqaxlq] oled added olen nõus ette käima.
  9. Sooviks osta ühe kui sul on msn on [email:3776lafq]priit002@hotmail.com[/email:3776lafq] sa juba added.Anna teada kui sul on ja müüd.
  10. mina ei oleks vastu kui selliseid "kõvasid mehi " rohkem oleks sest ma ei kurda ültse et ma sain umbes 2.3m ühe killiga.
  11. Idioot oli ta kindlasti sest kes oleks full wiz g ja 5k deathidega edges wild lvl 2. Aga rikas oli ta ka sest ma küsisin et miks sa seal sellise outfitiga tegid siis ta ei vastanud aga ei hakanud beggima ka. Sellel õhtul pksin kokku 2 rune fulli selle ja 4 r2h ja 6 scimmyt alla 500 lobsteri kulus
  12. Nii siis ma läksin world 3 kuna 68 mingi addy noob käis pinda ja attis mind koguaeg ja kulutas mu lobstereid.Näen siis full wiz g air staff ja obby cape.Ta ei olnud sculled aga ma mõtsin et isegi kui saan ainult wiz hat g siis on 200k laks. Algul ta safes ullult aga siis sain mõned head hitid 14 14 12 14 ja lõpuks k o scimmyga 15.Ja siin on tulemus. Eriti üllatunud olin ma aga kui ma võtsin ülesse death ruunid pärast FULL WIZ G ja avastasin et tal oli 5k deathe. Nii siis kokku umbes 2.3m kill.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.