Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Oukz

Liikmed
  • Postituste kogus

    21
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    67%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Oukz'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 20.03.1991
  1. http://foorum.rs2eesti.com/showthread.php?t=16631 Proovisin recoverid maha võtta ei saanud, kui oleksid nõus ostma siis prooviks uuesti.
  2. http://foorum.rs2eesti.com/showthread.php?t=16631 Korralik ja odavalt saad veel kätte kah.
  3. Runescape nimi: Durex Pro Levelite pilt: Total lvl ~ 1200 Questide pilt: Puudub. Aga tähtsamatest tehtud MM, Recpire Of Disaster, kuni rune glovestiteni, statsid valmis Dt tegemiseks ja muud iseesesest loomulikud questid.(kõik f2p omad) Panga pilt: No bank pin pilt/no recovers pilt:Recoverid üritan maha saada. Mingi lisa info kasutaja kohta: Kasutajal väga hea maine, olnud paljudes eesti tuntud klannides. Statsid peaks olema keskmised kõige tegemiseks. Hind päris rahas: Offer. Hind rune rahas: Offer. Hind rate solides: EI müü. Kontakt (tel number/email/msn): [email:37dg5g31]Ohamario13@hotmail.com[/email:37dg5g31] Viimati kasutatud member pinid/krediitkaardi info jms: Puudub, kuna olen ainult paar korda p2p olnud ja siis unustanud pildi teha. Viimati kasutatud passwordid: Olemas Esimene password: Puudub Recovery Questions: (soovitatav eemaldada): Emaldamisel, kui läbi läheb Bank pin(kui on peal): Ei ole. Kasutaja ajalugu: (algusest sinu oma?eelmised omanikud jms): Algusest peale minu oma. Palju black marke on (pilt lisada): Puuduvad. Kasutaja Loomise kuupäev: 2006. aasta jaanuari alguses, täpset kuupäeva ei tea. Postiindeks/email: [email:37dg5g31]Ohamario13@hotmail.com[/email:37dg5g31] Annan ära suhtaliselt odavalt, kuna tahaks kiiresti mehest lahti saada. Ostes on nii, et kas annate ette või kasutame siin foorumis väga tuntud mm.(Kulud maksate teie.) Meeldivat ostmist. Aitähh.
  4. Ostan ühe. Edit:ostetud, väga kiire ja usaldusväärne.
  5. Ostan atm talt, aga mingi probleem tekkis loodan, et õhtul saab.
  6. Ostan 1 pinni 1.2-ga kui saad mõne. Msn: [email:1f27knmi]Ohamario13@hotmail.com[/email:1f27knmi]
  7. lisas mind msn vaatasin tal 11 positiivset tehingut et ei scammi leppisime koha ja worldi andsin talle 1,5m naqu kokku lepitud siis ütlesin talle et ma ei oska pinniga p2p teha ütles et teeb ise anna pass andsin pasi olin ise sisse logitud läks kaua aega ja ütles et tal 17 pinni et ta proovib neid mingi 5 vms minta läks mööda vaetasin enda passi siis ütles et soz tle world 117 üritas minu acci scammida vict ei tuld ega tuld siis hakkas ajama et nett jamab (msnis sai kyll normaalselt rääkida ) niiet jh mõni ei suuda muud moodi raha teha:mad: ou jake sa unustasid selle gf rs ära kustutada selle pealkirja panin alles peale seda kui sa mu removisid aq jah quitin kh nüüd kuna üks rott varastas viimase raha
  8. ostaks ühe pinni
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.