Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Paap

Liikmed
  • Postituste kogus

    85
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    158 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Paap poolt

  1. Kasutaja veidi updated! 100 euriseid pakkumisi on tehtud 4-5tk vähemalt, jääb lahjaks nii et ässa pakkumise korral läheb diiliks *
  2. Panen müüki oma mid-maini. Kasutaja esimene ja ainuke omanik, email reg mis tehingu korral tuleks kindlasti kaasa. Kasutajal recovereid midagi peal pole olnud ega pole ka praegu. Kasutajal 2 peti Skotizo ja Groteseg guardian ning kõik muud untradeables piltidel. Kõik prayerid avatud ( Piety , Rigour, Augury , Preserved ) Eelistan Eur valuutas Coop,Swed.
  3. 200m müüdud kasutajale " estomine " 100m alles!
  4. 100m müüdud kasutajale " estomine " 365m alles!
  5. Paap

    O: Acci

    hei . hetkel pole jõudnud pilte laadida ülesse , aga võid vaadata kasutajat nimega schnuffel ( õige nimi white81 jr ) member pole . pangaväärtus : 63 - 70m ainuke omanik , pole ostnud ega müünud
  6. Paap

    O: 1 pin

    tsh olemas , olemas , olemas : ) enam ei vaja . !
  7. oi revo sa oled küll viimane mees kes peaks ütlema : tänud hoiatamast ise üks pea scammeritest mõtetu jorss .
  8. a tead swooosh , mu teine nimi on hambad kurku : ) ära hakka vabandama ega siin ilussioone looma . eks näis mis saab klaviatuurikauboi : )
  9. Tahtsin p2p pin osta , rääkisime msn ja ütlesin okei ülekantud raha . ning mis juhtus logged out : 0 xoxoxoox . pildid / tõestus : [/url] [/url]
  10. SOOOVITAN MITTE OSTA , HUIAS MIND JUST 70 KROONIGA . kohe teen teema ka tõestuseks : )
  11. Paap

    O: 1 pin

    Ostan 1 pinni - 70 eek . mul swed/seb pangad olemas . lohhidel pole mõtet kirjutada , ostan vähe trusted inimestelt . msn : [email:nwo64t96]paaaaaap@hotmail.com[/email:nwo64t96]
  12. tahaks näha siis kui bann tuleb , et mille eest . Ma võin suuga teha suure linna , aga teoga ei tee kärbselegi liiga . cc - Homm88 Ma vaatasin , et su nimes on m täht see ütleb koheselt et sa oled scammer : D ? tsort . sa võid arvata ja ennustada mida tahes endale seal kodus , aga see pole vapsjee sinu mure milline minu suhtumine on . ma võin 8 saltot ka visata , äkki siis olen juba debiilne scammer , igatahes ma olen suht õnnelik et sinu poolt piirdub teema veel " Haige scammer " ' ina : ) love u homm88 . Moderaatorid , kui te isegi bannite siis sooviks näha tõestust et mille eest banni sain . parimatega , Paap : ) .
  13. aga üks küsimus teile kõigile , kas keegi on näind kasutajat Black76 sees ? kas keegi suudab saab tõestada , et see on üldse minu käes ? mulle meeldib ausalt öeldes ajada pisikest teemat vägaväga kõrgele ja ohoo mis selleks tehakse Edu teile mehed . tahaks näha kas ka blocki saan siin foorumis , sest black ei ole minu käes : D kui tõestate ära et ta on minu käes siis ma jään nõusse . ma võin öelda ka seda , et müüsin eile zezima ja võtsin tagasi et olen nii tegija scammer . siis kõik usuvad ka (a) ? btw , siis kui ma siia foorumi tulin ma ei pand tehingut kirja , aga heikki lasi mind ka 800 eeguga üle . [ ei saa mina tõestada , ei saa heikki tõestada nii et NO SHIT ? ] No ma ootan pilte veel , et sa tõestad et account nimega : Black76 on minu käes . kui tõestad siis olen rahul : D . freaky freaky oled .
  14. Edu sulle mees . hoiata edasi kõiki , esiteks macro vähem , mina ostsin selle acci lahti : D . ja palun väga too välja see , et sa mulle raha saatsid jne ? siis ma hakkan sind uskuma . msn tekst pls ? see on su enda mure , kui sa macrod acci blokki ja mulle sellest räägitakse . acc jääb aastateks seisma siis ? see pole midagi nii shit acc .
  15. Paap

    M: Rangerit.

    mul oli kiirelt raha vaja . muidu kui oleks oodanud kauem oleks saand rohkem , ma ise panin selle hinna ju ? ja btw , 500 oleks ta kuu algul saand anda .
  16. Paap

    M: Rangerit.

    B I M P ! 200 Krooni kohe präegu kel soovi : ) LUKKKKU ! Müüüdud katanale : )
  17. Paap

    M: Rangerit.

    500 Krooni parim pakkumine hetkel , Katana pakutud . Ma annaks kohe ära kui sa võtaksid : ) kes soovib osta saab 500'ga kohe kätte . B U M P ! Präegu kohe kes ostab saab 250 Krooniga ! ! !
  18. Paap

    M: Rangerit.

    Kui keegi üle ei paku annaksin 400Krooniga ära sulle : )
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.