Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Nightmarevou

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    74
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    62%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Nightmarevou'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 02.02.1995
  1. Teen teile Lava Cape, hind pakkuge ise. Varustus teie poolt, söök ja potid jms. ka teie poolt. Ise olen vaene hetkel, ja sellepärast teengi orja tööd. Soovitatav oleks prayer kindlasti suur umb. 54-99 Rangega oleks mugav tappa/magic/melee. Msn Signas, PM MULLE , VÜI LISA MSN:)
  2. Ostan 2 pini, kasutaja vastu. Kasutajanimi on : Loooli1 [ Combat 47 ] Member, saab lasta ka "Flames of Zamorak" + Väljaspool mage bank arenat. ASJAGA ON KIIRE ! Kui võimalusel pole nõus Magic pure vastu, on pakkuda siis main, Level 80, rsn : Nightmarevou http://foorum.rs2eesti.com/showthread.php?t=14826 Msn Signas, pm mulle ka igaksjuhuks [ MM Kasutame KA ! ]
  3. ˇ Sa ju mingi wannabe Zammy enyway. nicklamer.
  4. MILLE EEST MULLE MINGI WANNABE Ärimees paneb negatiivse? JA MIS SCAMMISIN MAGIC PURE? MUL ENDA OMA OLNUD LEVEL 3 SAADIK. JA MA POLE SEDA VEEL KELLEGILE MÜÜNUD; SAAKS ÄKKI SIIS TÕESTUSE KA ?
  5. Mul ainult sealt ImpMinerv15B
  6. omG, Ma tahan tema IRON MINERIT !
  7. Kiiresti nüüd Middleman Upii enda iron miner . java fail, !!! Paluun.
  8. Desteny, seal veel suht panges randomeid. Giles-i oma on suht, ta ei vasta ära sellele värgile mis näitab ja see draakoni oma, kus pead õppima min***d tööriistu tundma ja siis pead mingist uksest välja minema. Täna on siis see päev, kus ma endale sebin Nexus with Ibot Pro, ostan ehk. Andke selle kohta infot ka, kas ikka hea jms. Ma kooli nüüd.
  9. Middleman on ilge ihne koi, ei anna isegi Iron Minerit, lase põlema ennast.
  10. K, tapa ära mind nüüd ja enyway milleks su posti tähtsus oli? Et koguda neid, lol.
  11. Mm, saad aru et sa pead ennem extractima selle lahti sealt zip filest, siis minema sinna, kus sa sa selle salvestasid ja nüüd sealt panema install.bat kuna ta lisab mingi 5-7 faili juurde, aga ta ei saa zip faili neid lisada ilma loata. Edge Yew Cutter Link 1 : http://www.sendspace.com/file/nju4nl Edge Yew Cutter Link 2 : http://rapidshare.com/files/59791440/edgeYew.class.html Käima saab samamoodi nagu õpetused siin viitavad esilehtedel. Mingi par bugi on sellel kahjuks, aga kasutan seda. Kui tuleb Giles siis ta ignorib teda, aga minu arust kuidagi niiet see dude ei tele sind minema. Ja kui tuleb Genie siis ta ei pane confirm .
  12. Mm,ma ei tea, ma kasutan preagu ainult edgeYew scripti. Hommikul tegi igatahes Konnade randomi ära pmst. teeb mul see script mingi 80% randomeid. 20% on pahn, ega ei tule eriti palju. Giles kui tuleb siis ta ei tee ära.
  13. Tehke mul keegi see töötavaks .java failiks (A) http://www.rscheata.net/tp/index.php/topic,7164.0.html Kui ise tegin, siis tulid mingid jamad seal ette kui panin compile-regex vms.
  14. Mmm, pekki, ma tahan ka powerminerit tööle saada, aga Desteny ega keegi ei õpeta ega räägi midagi. Mingi panen Scripts/Walkers Ja siis lähen panen progra tööle, seal näitab ainult Walk To ja WillowCutter, btw see fail on seal LumbyPMiner.class
  15. Desteny, tule nüüd msn. PM Saatsin, aga tuli meelde et sul on postkast täis Muide, äkki on vajalik LumyPMiner.class ,et ka folderis oleks .java file. Aga ma ei tea seda koodi ja seega ei saa ma seda tööle. Aga rscheata.net , ma ei saa sinna sisse..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.