Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

peetrike

Liikmed
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info peetrike'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 08.07.1991
  1. Keegi Vahvelist proovis ära virutada kasutajat oma ägeda petumeetodiga. Ikka veel müügis.
  2. Ma copysin oma müügi vormi er es 24-st sest ei viitsinud uut kirjutada. Lugeda on vist ka siinsel rahval suht raske, kirjutasin ilusti, et kui pole midagi tarka öelda, siis ei postitaks. Kui arvad, et ma scammin, siis nahhui sa siia postitad. Ja recoverid võtsin ma kasutaja pealt maha juba, niiet suht võimatu on see, et ma selle tagasi võtan. Ja kunagi ma müüsin siin samas ühte kasutajat Puresuss13 mida prooviti scammida, siis selle ma tõesti võtsin tagasi. Sanatooriumisse peaks saatma teid. Aitäh Stan. Karjamaa - harjumaa. Am ja btw N1ce 16 veebruaril müüngi 1300.- maha selle, kui keegi rohkem ei paku.
  3. Suht närvihaige oled vms. Igatahes, kui ma sellele blackmarkidele lehele lähen, siis see lihtsalt on selline, olen saanud mingi mõttetu ropendamise eest hoiatuse, black marke pole mitte ühtegi. Teiseks pole ma kedagi kunagi üle lasknud, aga mingid vahvel.neti lohhid on proovinud ja mitte vähe. Kolmandaks, on jah pakutud 1300.- ja kui sa midagi teaksid sellistest kasutajatest, siis sa teaksid seda ka, et seda pole palju.
  4. Runescape Kasutaja Andmed: Nimi: Painted Phat Combat: 101 Parim Skill: Strength (95) BlackMargid + Pilt: Ei tea miks pilt nii imelik on, ausõna. Teised Andmed: Panga Pilt: Pank on täis pahna, on olemas Fighter Torso ja Salve Amulet (E) Panga väärtus alla 1m Pilt Statidest +QuestPointidest: Pilt Enne sisse logimist: Sinu Andmed: Nimi: Sass Maakond: Karjamaa Linn: Tallinn E-mail: [email:38t3ornl]Sass.laupmaa@gmail.com[/email:38t3ornl] Msn: [email:38t3ornl]Suss_170@hotmail.com[/email:38t3ornl] Hind: Hetkel pakutud 1300 krooni. PS: Ei oota, et siia keegi tuleks rääkima, et müün liiga kallilt, edu müümisel jms. Kui midagi tarka öelda ei ole, siis pole vaja postitada, kui midagi asjalikku küsida on, siis küsi. Ja võiks veel ilustuseks lisada, et kasutaja pole mitte kellegi teise käes peale minu kunagi olnud ja kui maha müümiseks läheb võtan recid maha.
  5. Sinusugused vennad ei saa kunagi lahedaks ja "räägitakse et def 2 omab paremini kui 1" on kõige idiootlikum lause mida elusees kuulnud olen, järgmine asi millest rääkima hakkad on arvatavasti def 99 pured ja cmb 126 skillerid. 1p
  6. Võiks nagu kuidagi kirjutada kuidas sinuga ühendust võtta või nii.
  7. Viimase 2 kuuga 2100.- üle lastud kõigepealt 900.- prisma müüa ja nüüd mingi alaarenenud veel 1200.- Elu on ilus.
  8. Njah, ma räägin selle vennaga, saab näha mis juhtub.
  9. Ma ei saa aru kuidas ta siis sai mulle selle saata et makse sooritatud on ja 1200.- on minu arvele kantud.
  10. Ei tea ta irl nime ja atm ei saa msni kh öelda sest olen sellises arvutis kus ple, nädalavahetusel proovin msnis rääkida temaga.
  11. Khkhm, pühapäeva õhtul kella üheksa paiku müüsin kasutaja ühele vennale 1200.- eest maha, ta saatis raha ühispangast hansapanka ja näitas pilti sellest et ta on mulle selle raha saatnud, siis andsin kõik recid asjad ja värgid talle, aga ma tahan teada miks kurat pole see raha ikka veel minuni jõudnud?
  12. Oi oi oi, üle pika aja näen tõeliselt ilusat kasutajat, kuigi selle ajaga võiks juba hp suurem olla annan 9/10
  13. Atm on kasutajal kuus tahtjat kellest kahega olen rääkinud. Ma ei aksepteeri mitte midagi peale eesti raha. Okei, müüsin kasutaja nüüd maha õnnelik ostja oli keegi tore saunamees kes ostis kasutaja 1200.- krooni eest.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.