Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Paint

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Postitused postitas Paint


  1. Mida sa mees ajad. Surka ise küsis mult, et kuidas on veel võimalik,ēt keegi parooli sai. Tõin talle lihtsa näite boti kohta. Ma tulin kergelt, lähen raskelt vale süüdistusega. PUNKT

     

    Teil pole mitte ühtegi tõendi, ēt ma oleks scamminud.


  2. Kuule ole normaalne. Sina said parooli ja lampi kasutaja asjadest tühi. Hakkasid kohe mingit bottimise teemat ajama cc-s ja siis veel seal scamm teemas. Pealegi, kui oleks isegi mingi bottimise pärast scammed saanud, siis kas see botter oleks teadnud tulla Vahvel Chat cc-sse? Vaevalt küll.. Puhas nali ju?

     

    Vahvel CC oli isegi siis sees kui ma tal teenust tegin .


  3. Kulla inimene. Ütle mulle mõned head põhjused miks ma peaksin hakkama sind petma? Asi oli täpselt nii, et kui lõpetasin Fighter Torso tegemise mõtlesin, et puhkan natukene ja lähen teen õues suitsu. Tagasi tulles oli kasutaja sees, mis peale ma kohe kontakteerusin omanikuga, et kas tema on kasutajas. Vastus tuli eitav. Järgmisel hetkel hakkas ta mind süüdistama tema asjade röövimises mis tuli mulle suure üllatusena. Kui on võimalik, lase teha kuskilt IP väljavõtte. Mul puudub igasugune vajadus hakkata sinu runescape itemeid röövima kuna ma ise ei mängigi ning kui mängiksin siis jõuaksin ise omale vajalikud asjad muretseda. Mul ei ole seal Runescape 2007 kasutajadki. Ma rohkem arvan, et sa teed lihtsalt alusetu süüdistuse hetkel minu kohta või niisama tahad jama mulle kaela ajada, et minu teenused kihva keerata. Botti kasutamise kohta küsisin sellepärast, et olen isiklikult saanud scammi boti kasutamise tagajärjel mille sisse oli sokutatud keylogger.

    Parimatega, Paint-.-


  4. Tere!

    Kuna olen siin foorumis uus, siis vaevalt esialgu tahab keegi minu teenuseid kasutama hakkata esialgu. Kuna ise lõpetasin mängimise 2008.a ja olen teinud endal mitmele kasutaja Quest Cape siis võin teid aidata Questide tegemistel ning Quest Cape saamisel. Hind on kokkuleppeline ning mingit ulme hinda ma küsima ei hakka. Queste teeme siis niimodi, et jätate kasutaja inventory vajalikud asjad ja kui midagi peaks olema puudu siis annan teile märku. Skillide treenimisel samuti, kokkuleppeline hind ning treenimiseks vajalikud asjad [Peamiselt teie otsus mis jätate sinna Inventory] . Minigamedega sama lugu mis eelmistega, hind kokkuleppel ja vajalikud asjad jätan teie hoolde.

     

    Skype: paint231@outlook.com

    STAATUS: VÕTAN VASTU

     

     

     

     

     

     

    Legend: VÕTAN VASTU // EI VÕTA VASTU


  5. Kahjuks sellised pildid ei sobi. Taust peab olema kas A) Korrutatav (repeat-x) B) Keskne pilt mille ääred on ühe värviga - saab paigutada keskele ja muu asendada värviga.

    Ääre värve saab teha samaks :)

     

    Igatahes ma hetkel T-kat eksamile, kui tulen hakkan proovima neid headeri muudatusi kuidas parem võiks jääda. Kena keskpäeva jätku! :)

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.