Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Okas

Liikmed
  • Postituste kogus

    81
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    1,980 [ Anneta ]

Postitused postitas Okas


  1. Olen kasutaja teine omanik, 2 kuud kasutaja minu käes olnud, ostes sai recoverid peale pandud, aga paraku ma neid ei mäleta enam, hea, et bank pin meelde tuli. Peale ostu mängisin mingi 2 päeva siis enam ei viitsinud. Täna logisin üle 2 kuu esimest korda sisse.

     

    Müügiks läheb 2 tavalise p2p pini vastu.

     

    Bank pini ütlen ostjale, saab kontrollida jne.

     

    Black marke pole, ei saanud pilti panna, kuna rsi sait viskas mingeid java erroreid selle koha pealt.

     

    Panga pilt, login screen ja stats manustena.

     

    Ostuhuvilistel palun saata mulle foorumisse ps ja sealt annan ma oma msni, kus räägime asjast lähemalt.

     

    Kuna ma rece ei mäleta, siis äri tehes kõigepealt 1 pin ja teine pin siis, kui recid on vahetatud.


  2. Kui tõmbad netist ühe laulu siis võid minna 3 aastaks kinni :D , NORMAL !

     

    Lugesid ikka seda artiklit? Kui sa netti üles laed muusikat, siis võid kinni minna. Allalaadimise puhul väidetavalt rahatrahv.

     

     

    Niipalju, kui mina asjadega kursis olen, siis minu arvutis olev muusika/filmid/mängud jne pole piraatlus. Kui mul on plaatidel igast asjast 1 koopia pole see piraatlus, ehk siis pole ma asja teinud levitamiseks vaid enda tarbeks. Need EAKO kollid võiks tilli imeda vähe.

     

    Ja kasutaja Amazing, selles kahtlen ma sügavalt, et hakatakse läbi vaatama kõikide netikasutajate logifaile. Pigem hakatakse läbi vaatama selliseid logisi, kus andmemaht on väga suur.

     

    Indrek, see, et on dünaamiline IP ei loe. Teenusepakkuja hakkab logifaile koostama. Neile on siiski selge, kes ja milliseid IP aadresse kasutab.


  3. Start - Run - regedit

     

    sealt HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon ja kustuta võti GinaDLL kui see eksisteerib ja proovi uuesti. Uurisin netist natuke selle client services for netware kohta ja see ei tohiks sellist probleemi põhjustada.


  4. Control Panel - Add or Remove Programs - Sealt uninstalli see: client services for netware

     

    Kui see ülemine variant ei tööta, siis parem hiire klõps My Network Places (properties) - Local Area Connection (uuesti parem klõps) Properties, sinna viskab võrgukaardi seaded ette, siis peaks sinna tekkima nimekiri teenustest, mida su ühendus kasutab ja sealt siis uninstall: client services for netware . Enne loomulikult uuri, kas su interneti ühendus üldse töötab, kui sa selle unistallid.

     

    Siis Control Panel - User Accounts - Change the way users log on and off - Sinna linnuke Use welcome screen.


  5. Nojah, kui sünnipäev siis jah.

     

    Mis kuradi arvutifirmadest te siin räägite?

    See on komplekteeritud arvuti, see pole mingi "mark" , on võetud jupid, laotud suvalisse kasti ja müüki pandud, te ajate siin mingit brändi taga.

     

    Hahhah. Head tekstid tulevad HP kohta. Te pole vist HP Paaviane ja muid "faile" näinud, paar nädalat ja ole õnnelik kui käes videokaart maha ei põle/perse ei lähe. Antud jutt siis läpakatest.

    Lauaarvutitega pole kokku puutunud, sellepärast neid ei kommenteeri.

     

    HP on jh suhtkoht fail variant oma läpakatega. Wifi peaks neil nädalake enne videokaarti ära surema.


  6. oleneb mis mark on.....nh kas hp, toshiba jne..... kui olex hp siis osta KOHE ära ja kui ei taha osta siis ütle kes müüb ostan ise:D muidu hp eestis kõige parem arvuti mark. püsib kaua ( nh ei lähe katki ) niisama hea:D ja veelkord niisama hea:D ja see fujitsusiemens vms ka hea.

     

    Mida ***** sa jahud?


  7. windows xp 32 bit laeb max 3.25 Gb rami välja 64 bitine oli 16gb vist:D kui ostad 8gb rami ja lased win xp 32 peale on suuht mõttetu raiskamine:D

     

    Täpselt nii ta on jah. Ainult, et tegelikult laeb 32bitine win välja 4GB Rami, Kernelile määratakse sealt peaaegu 1GB Rammi, see on see osa mida win ei näita. 1.25GB rammi kasutatakse ainult windowsi enda programmide laadimiseks ja ülejäänud 2GB Rammi siis su enda poolt jooksutatavatele mängudele/programmidele. :ty


  8. selleks et runescape ei läägiks idioot.

    pane aju töööle milleks arvutile on op mälu tarvis ..

    jeesus.

     

    Paistab, et ainus idioot oled siin sina. 8GB rammu on suht ülepakutud. 4GB rammuga mängid sa kõik mängud ära ja teed vabalt ka kõik muud toimetused.


  9. Indrek juba jõudis vahele postitada. Paneks hea meelega Amazingu huvitavad faktivead paika.

    MAAILMA PARIM TULEMUS INTELI PROTSESSORI CLOCKIMISES ON 8220.1 MHZ.

    INTEL Pentium 4 631 Cedar Mill x1 775 8220.1| Prose, core, socket ja tulemus. Tegu on 1 tuumalise Inteli protsessoriga.

    MAAILMA PARIM AMD PROTSESSORI TULEMUS CLOCKIMISES ON 6665.69 MHz.

    AMD Phenom II 945 Deneb x4 AM2 6665.69 | Prose, core socket ja tulemus. Tegu on 4 tuumalise protsessoriga.

     

    Võrdleks veel siis INTELI ja AMD protsessoreid.

    Superpi 1m test - INTEL - 06.776

    AMD - 10.733

     

    Superpi 32m test - INTEL - 06 Min 39.109 Sec

    AMD - 12 Min 15.812 Sec

     

    Kasutaja Amazing, enne kontrolli oma väljamõeldud jutte, kui neid siia postitama hakkad.


  10. mina väidan, et see on täiesti tavaline korteriarvuti, mis sobib emmedele - issidele E-Koolis käimiseks ja Freecelli pelamiseks. MIKS ?

     

    Intel Pentium Dual Core E5200 - ma olen eluaeg inteli vastu olnud, kui intel, siis ainult i7 seeria oma, muidu valiksin iga hinna eest AMD, nign SEE spetsiifiline mudel, on juba ka pisut palju " outdated ",

     

    2GB DDR2 - sowry, aga se on vähe .. :D sa saad jooksutada ainult põhimõtteliselt ÜHE protsessi, mis kasutab nummilt rammpi, kui juba teise avad, on sul lääg sees nagu nalja.

     

    VGA 512MB ATI Radeon HD 4350 - 4350 radeoni seeria on tõesti hea, aga 512 .. ati kaarte tundes, on nad mõtekad alles peale 1GB, alla selle, soovitan siiski nvidia GT seeria kaarte.

     

    HDD 320GB - paar filmi, natuke muusikat, ja ongi korras .. osta ~tera juurde, kõvad ei ole kallid enam tänapäeval. Muide, kui kõvaketas on 80% täis, hakkab ta juba põristama su arvutiressurssi alla ;) jaa, miks pole märgitud RPM ?

     

    korpus - KOLE :D

     

    E-koolis käimiseks ja freecelli pelamiseks piisab täiesti vabalt isegi P2 masinast.

     

    1) AMD fännboy, ma olen eluaeg olnud AMD vastu. Miks mul on keskküttele lisaks vaja veel mingisugust kütet tuppa?

     

    2) 2GB rammu on suhtkoht piisav. Mu vanal raalil on 512MB rammi. Kui msn ja firefox koos töötavad siis küll mingit läägi ei teki [/sarkasm]

     

    3) Selle kohapealt nõustun sinuga.

     

    4) 320GB peale mahub umbes 450 DVD kvaliteediga filmi või ligikaudu 65000 erinevat MP3'e. Mida annab tavakasutajale 7200RPM arvuti confi juures? Kui wini regulaarselt hooldada, pidevalt ketast defragmentida ei tiri ta sittagi ressurssi alla.

     

    5) Maitse asi

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.