Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

WeezyHomie

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info WeezyHomie'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Ma pakuks välja teamspeak 3 serveri ka kui teil vaja saaks pelada koos ja juttu rääkida IP siis 82.131.14.11:9987 See minu ts 3 server.
  2. Tee mind Adminniks Nick: | *E.S.T* | RaStA ツ
  3. Mina tulen heameelega pelama ausalt öeldes kopp ees nende venelaste mõlast ma annan ts3 ka kui tahate saaks koos rääkida ja pelada IP TS 3: 82.131.14.11:9987 olete teretulnud sinna see minu ts3 server:)
  4. Asi ongi selles et seal suht copy paste server Ja muide ma enam ise seal ei pela eriti kuna omanikuks sai WH-ga mingi piider vabandan solvamise eest aga ta käib haigelt Ta pole päris omanik aga abiomanik laseb serveris rahulikult ringi WH peal Mitte mingi juhul Joinida .. tänan SEE HAIGE COPY PASTE SERVER SEAL OMANIK COPYB KÕIK ÕPETUSED JA AMXXID NETIST MINGILT LEHELT JA PANEB SINNA FOOURMI JA AUTORIT JUURDE EI PANE KUI KÜSID KELLE TEHTUD VASTAB MINU VAADAKE WWW.FAVAL.EU SEALT TEMA COPYB KÕIK ASJAD.
  5. TEEMAT PALUN MITTE KUSTUTADA SEE VÄGA TÄHTIS TEISTELE. Teamspeak 3 IP: 82.131.14.11:9987 Väga tähtis palun lugeda. BASIC ON TÄIELIK PASK SERVER WH-GA OMANIK SEES KUI JULGED MIDAGI ÖELDA SAAD PERM BANNI NÄITEKS MINA TEGIN DEMO PANIN FOORUMI JÄRGNES JÄRGMINE: LaRZe ´.: SAIN SIIS PERM BANNI SERVERIS KUI KA FOORUMIS REASON: KAO NAHHUI TATT SINA EI PANE ILMA MINU LOATA DEMO SIIA JA VEEL MINUST KUI MINA WH-GA MÄNGIN SIIS MÄNGIN POLE SINU ASI CYA VÄRDI JA SEE REASON OLI PRIVAS KIRJUTATUD NII ET KEEGI SEDA EI NÄE TÄIESTI PUTSIS ESIMEST KORDA NÄEN SELLIST JUHTKONDA KUS SAAB 1NÄDAL MÄNGINUD VEND OMANIKUKS JA PLUSS KELLEL WH PEAOMANIK SEDA ISE EI KONTROLLINUD KUNA TA ISE EI KÄI KUNAGI SEES AINULT FOORUMIS KUI NÄED SEDA KA LARZE VÄRDI TÕMBA NAHHUI PALUN SIIM KONTROLLI KA KES SAAB OMANIKUKS AGA TEISTELE ENNEM MITTE JOINIDA KUI LARZE SEALT KAUDUNUD AUSALT TA HAIGE WH MUL SITAX TÕESTUSI KUI LARZE SINNA SERVERISSE TULI KADUS 10-15 INIMEST KES OLID SUHT 24/4 SEES JA OLI LÕBUS MÄNGIDA KAASA ARVATUD .:GOOGEL:. VÄGA TORE INIMENE POLE TEDA KA KAUA SEAL SERVUS NÄINUD KUNA MA PERM EI TEA KAS TA VEEL KÄIB SEES JA *MEGA KILLER* JA PALJU PALJU PALJU TOREDAID INIMESI KADUS SEALT SERVERIST PEALE LARZET PALUN USKUGE TE KAHETSETE KUI TE SINNA LÄHETE LARZE PANEB MINGI TATTIDEGA SEAL RINGI KELLEL KA WH MINU IN GAME NAME OLI (Yuski). MITTE JOINIDA OMANIKUKS SAI WH-GA PIIDER...
  6. Ma juba praegu vaatan, et admin pole just kiita kuidas ta siin sõimleb ja tõmbleb kui ta just on omanik/admin. mina olen katekooriliselt vastu sinna serverisse liitumisel. ärge liituge no vaadake kuidas siin asjad käivad aitäh.
  7. Server on pask sain niisama banni omaniku poolt noreasoniga cheater küsisin demo siis hakkas paukuma ja pani banni nii foorumis kui ka ingame ei soovita minna sinna serverisse seal heeliumid ja pluss abiomanik on WH uskuge mind.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.