Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Wreckie

Liikmed
  • Postituste kogus

    102
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Wreckie poolt

  1. Hea viis neil raha teenida, vaevalt 750k memberit neil üldse praegu on, tahavad, et hääletuse pealt instant p2p teeks
  2. keegi saaks aidata ehk, väga kiire! http://www.annaabi.com/L%C3%A4%C3%A4nerindel-muutuseta-E-M-Remarque-m39428.html http://www.annaabi.com/L%C3%A4%C3%A4nerindel-muutuseta-kokkuv%C3%B5te-m2055.html http://www.annaabi.com/Remarque-L%C3%A4%C3%A4nerindel-muutuseta-kokkuv%C3%B5te-peat%C3%BCkkide-kaupa-m30858.html Suured tänud!!
  3. Seda ei saa uuesti lubada, sest mõne nädala pärast juhtub võibolla uuesti sama juhus ning siis küsid uuesti kasutaja unbani.
  4. Ma usun, et põhimõte on varastele karistus anda.
  5. Mis sa tõesti arvad, et viitsin lihtsalt niisama vabast ajast siia teema teha mingi suvalise isiku kohta? Sama hästi võin öelda, et ka pilti võib igaüks ise oma vajaduse järgi kujundada, see on võimalik lausa Paintiga, aga milleks? Seda enam, et tema kohta oli varem juba palju kaebusi..
  6. Võta PMi teel ühendust, ma juba suhtlen kahe inimesega, keda ta üle lasi, teeme pätile säru. /viimaks bänned, vähemalt ei saa rohkem inimesi temalt petta.
  7. Kahtlane tunne, et siin onupoja poliitika mängus, mõne adminiga lihtsallt sidemed olemas.
  8. Nüüd pani mulle ka negatiivse, ootan kommentaare, Kevin. kahjuks pilti pole tehingust tõesti, aga raha andsin ja kui sa vastupidist väidad, siis oled lihtsalt loll, sest räägid MSNi logile vastupidist. ---------- Post added 03-07-11 at 15:40 ---------- Huvitav, kuidas ma ette küsisin? Logis ju selgelt näha, et ütlesin: "Kuna teil tehinguid rohkem, siis annan raha ette", järgneb Hanno says (22:56): makse tehtud? Ostan RSGP suurtes kogustes! says (22:56): mhm Lõpeta lolli mängimine.
  9. Kuhu on kadunud Kevini negatiivsed tehingud???? Bannige see pettur siit ükskord ära juba.
  10. Ja miks on sul peale selle PayPal värgi veel negatiivseid tehinguid?
  11. Lasi mind ka üle..
  12. Üles
  13. PM, ette saavad moded ja adminid.
  14. Risto Vanatoa on vana pettur, kes üritab nüüd end mustast valgeks rääkida.
  15. Wreckie

    M: 150m 0.31/tk

    Ette saavad ainult tuntud adminid ja moded, kasutan Swedbanka. Petised hoidku eemale.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.