Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

iFan

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    267
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas iFan


  1. Jou kutid, kui keegi veel mäletab legendaarset Saaremaa HNSi, siis mul on teile uudis. Leidsin paar päeva tagasi kõik failid, mis olid seotud selle serveriga, täpsemalt:

    • HNSBans 1.2(Admin, vip, banlist jne) sellega tuleb ka muuda andmed, kõik sms scriptid jne.
    • HNS Mod 2.38 (minu poolt tehtud ümber HNS mod by Exolent - ilma point ja round süsteemideta parem ja vähem koormav HNS mod.)
    • HNS Lifes ( tehtud EsTcS omaniku poolt jimmy vm ta nimi oli :lol:) tuleb ka koos SMS scriptidega jne.
    • Blockmaker 80% tehtud minu poolt - 20% tehtud DareDeveli poolt. Ei mingi bollnas piece of shit coursemaker 5.48, võin tõestada ka.
    • HNS Anticheat mis töötab perfektselt - xPaw poolt tehtud ja minu poolt muudetud
    • Suur pluginpack HNSi jaoks kõik tehtud 100% minu poolt. Ntks frostnade, vipmenu jne
    • HNS Manager (samaasi mis drmanager) - 100% minu poolt tehtud

    Saan ka seletada kuidas kõike seda sitta paigaldada, vb isegi abistada, võin mõned pluginid juurde kirjutada või mõned PHP scripte ja koduleht valmis teha(eraldi summa eest)

    Kui on kellegil huvi kõike selle vastu PM. - 40eur

    Kui ma oleks näiteks sedasama sitta müünud aastal 2012 oleks seal veel üks 0.


  2. Ma ei tea kuidas seda seletada, aga mul on isegi su fzp(future zombie plague) failid olemas :D Vist oled andnud neid mulle kui saatsid .zip failiga ühe plugina :D Kindlasti mängiks seda, mäletan panid ka seda püsti eelmine aasta, kuid sellest midagi hääd ei saanud ja btw, mulle ka meeldivad need oldschool zp servud. Vaatasin natuke üle ning leidsin Evil Night2 Engine.


  3. Siuke küsimus mul nüüd, et kui palju IT-Spetsialistid saavad? Ja kuhu minna, et saada hea stipendiumi(õppima)? Olen internetis leidnud, et pärast diplomi saamist nad saavad kuskil 300Euri?!


  4. Kuulge rahvas mul on siis küsimus, et kui ma lähen progemist ülikooli õppima kas mul siis hakkab nii raske nagu jutustatakse? Et juba 3nädal ülikoolis ja pole ühtegi sekundi puhkuseks? Ja veel mulle öeldi, et progejad ja it meistre ei võeta kuhugi Eestis, et nagu siuksi töölisi pole vaja jne?? Kas see on ka tõsi või mis???


  5. Ma õpin praegu 8klassis ning hakkan mõtlema rohkem oma tulevikust, kas 9kl. kuskile kolin või õpin kuni 12kl. Tegelt, koolis mul läheb super hästi(eriti mata bio geo keemia) ja ma tahan saada programmeerijaks või siiski IT Manager-spetsialistiks.

    Kus on parim õpimiskoht, millised on seal võimalused ja kas on õige õpida 12 klassini kui soovin programeerijaks saada?

    Olen ka vanematelt nõu küsinud, arvavad, et peaks ikka gümnaasiumi minema. Nüüd on mul vaja küsida teilt, mis te ise arvate ja kui keegi on unis või kuskil kolledžis õpind siis võiks jagada oma arvamust!

     

    Aitäh.


  6. 8klass. Loovtöö. Valisime gruppis roboti tegemis projekti. Hakkan siin abi küsima, kuna programmeerimist ei tea, kuid tean mikrotehnikat.

    Hakkan ka näitama pilte progressist ja kirjutama kuidas ja mida oleme teinud, arvan, et kellegile oleks huvitav ikka seda jälgida :) Roboti ülesanne on siis selline, et ta peaks oskama midagi eesti ja vene keeles ütlema, käima ja me paneme sinna mingi ekraani sisse, et ta saaks eesti keeles öeldud sõnu ka sinna näidata, kui keegi on nii tark ja hea, võiks ka kirjutada siia millest alustada. Arvatavasti me teeme javaga android telefoni appi ja selle kleebime kuidagi sinna roboti sisse.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.