Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ApaceR

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info ApaceR'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 04.09.1997

Isiklik info

  • Asukoht
    Võru

Kontaktid

  • MSN
    sc_rp@live.com
  • SKYPE
    df0system
  1. Eks ootan järgmist tegelast kes oskaks siis aidata..
  2. Esimene lahendus teie poolt, testitud, täitsa olemas usr/lib fail''libmysqlclient.so.15'' Teise võimalusega: [18:58:18] Loaded. [18:58:18] Loading plugin: mysql_centos.so [18:58:18] Failed (libssl.so.6: cannot open shared object file: No such file or directory) [18:58:18] Loaded 2 plugins. [18:58:18] [18:58:18] Filterscripts [18:58:18] --------------- [18:58:18] Loaded 0 filterscripts. [18:58:18] Script[gamemodes/MySQL.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" [18:58:18] Number of vehicle models: 0
  3. Nimelt kasutan VPSi peal CentOS 6.0 64bit. Soovin saada tööle SA:MP serverit koos mysqliga, aga see ei õnnestu. Apache, php, ning phpmyadmin kõik olemas, asi on just pluginites, või mingis failis, miks mul see tööle ei lähe, proovitud on igasuguseid plugineid, ja google abist leitud asju, aga kahjuks ikka ei aidanud ükski neist. nt: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=56564 (Proovitud, ei toimi) Serveri logifail: [14:13:41] =============================== [14:13:41] Loaded. [14:13:41] Loading plugin: mysql.so [14:13:41] Failed (libmysqlclient_r.so.15: cannot open shared object file: No such file or directory) [14:13:41] Loaded 2 plugins. [14:13:41] [14:13:41] Filterscripts [14:13:41] --------------- [14:13:41] Loaded 0 filterscripts. [14:13:41] Script[gamemodes/MySQL.amx]: Run time error 19: "File or function is not found" [14:13:41] Number of vehicle models: 0 Loodan siiralt, et keegi saab mind selle probleemiga aidata, ning aitab mind siin teemas. Äitäh.
  4. Eks vaatab jah midagi, kui sul on midagi pakkuda siis võta ühendust sc_rp@live.com
  5. Foorum, vBulletin on küll kena ja hea, loodan ka serverist head. Edu!
  6. Tegelikult peaks juba tutvustus olema pildirohke ja juturohke, juba pooled mängijad tänu väiksele ja halvale tutvustusele ei tule seda serverit isegi vaatamagi. Vabandust,et nii ütlesin, aga paraku nii ta on. Ilmselt hetkelise seisuga pooled mängijad te kaotategi.
  7. Hindade suhtes ei saa väga midagi öelda, aga samas väga paljud serverid on 5€ 50slot, jne, niiet väga midagi hinnast ei imesta. Kuid siin on näha mis ikka kaasa ka saab serveriga, präegu ütleks selle hinnaks küll rohkem, tundub normaalne host olevat. Edu!
  8. Tere, jah saan aidata sellega, ilmselt lisa messengeri: sc_rp@live.com kõigest muust juba räägime seal. Endal on samamoodi plaanis samad asjad peale panna, cs on juba peal (Public) ning SA:MP.
  9. Avanenud on uus Counter Strike server, server on paar päeva avanenud, ning on veel tegemisel, kuid sellegi poolest on ta avatud ning saab seal mängida. Nagu pealkirjast aru saada on serveri mängumoodiks Public. Kui on mingeid küsimusi ja muud selle kohta, siis küsi julgelt: sc_rp@live.com # Samuti on muutmisel koduleht, ning ka mõned muud väiksed pisikesed muudatused selle kallal. Loodan,et tulete serverit vaatama ja jääte seda mängima, ise olen seal nimega Serious. Teenused: VIP: 0.75€ ADMIN: 3.25€ Informatsioon: Serveri IP:46.22.208.133:27015 Serveri koduleht: http://www.swcrp.mxhoste.com/cs & http://www.swcrp.mxhoste.com (Muutmisel) Näeme mängus!
  10. Ma ise olen sealt hostinud ja ütlen et 5+ host. Ei ole midagi halba öelda, proovi ka järgi kellel oskusi.
  11. Serveril muutus nimi, kuna mingi Tanel Tiigi serveri nimi oli ka kunagi Super Roleplay mida mina ei teadnudki, uueks nimeks sai Serious Roleplay, mida tõesti vist olnud pole, loodan.
  12. Perscheria, seda gmi asja ma ka ei tea veel öelda, kas läheb vana gm arendamisele, vähe usutav, arvan ikka et mingine uus tõlgitud, või midagi säärast, vb vana, kuid siis peaks tolle edit olema ka hea. Ei vahet pole, ma arvan,et pole ainuke siis oma keldriserveriga, ja ma ei soovigi mingit suurt serverit nagu Nebulos või säärast, olen rahul 10-25 mängijaga, mille ma saavutasin ka ära selle serveriga, kui sa seda tahad,et näitaksin, siis palun väga, võin mujal näidata neid pilte. Nii kui mina ATTist lahkusin, oli server ka automaatselt 0, kuna uued omanikud ei mõista mitte midagi, isegi FTPsse gmi üles laadida, ning deleteda.Kuid okei, ei ütle midagi halvasti, arvamus on tõesti arvamus, ning äitäh The Truth, samas on õigus ka,et ei peaks kohe hakkama sõimama või midagi säärast mingi keldriserveriga, kui server pole veel valmiski, isegi gmi pole veel, sa ei tea mis gamemode võib tullagi, juba sõimatakse seda keldriserveriks? Ei no normaalne, ma ei kommenteeri rohkem, jätka samas vaimus.
  13. Valmimas on uus rollimängulik server nimega Super Roleplay, server alles alustas nokitsemist ja on natukene ka edasi jõudnud, üldiselt midagi veel ei lisa, kindlasti tule, ja hüppa läbi foorumist! Serveri administratiivtiim peaks olema paljudele tuttav Attractive Roleplay'st, kes veel pole, siis saame tuttavaks, lisainfo kõik lisame foorumi, ning üritame alati endast anda parima mingi abi jaoks, või midagi säärast, teema hakkab täienema, kui on uut informatsiooni, hetkel on nii nagu on. Serveri tegevuskohta me ei tea, samuti ei tea ka mängumoodi, kas tuleb vana tuttav, või tuleb uus, seda ka ei tea, kõik on veel lahtine, aga kindlasti ei keela teil keegi läbi hüppata meie foorumist, mis on ka veel arendamisel ja sinna liituda, ning edasine informatsioon on juba sealt kättesaadav. Informatsioon: Foorum: http://swcrp.mxhoste.com/index.php Serveri IP: xx, tulekul Teamspeak IP: xx, tulekul
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.