Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Weedest

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Weedest'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Miks keegi eestis ei kasuta phpBB foorumit, Arrow theme on superluks ilus sellel.
  2. Eelnevalt ei ole ma midagi serveri kohta halvasti öelnud, ma vaid iseloomustasin serveri omanikku ning eelmises postituses ju väitsin, et ehk hakkan ka külastama rohkem, kui mängijabaas tõuseb.
  3. Kusjuures käisin serveris & uudistasin süsteemidega natukene ja pean mainima, et väga kena. Eriti kiidaks mapinguid, super lihtsalt. Mis siis, et välismaa GM ümber tõlgitud, kuid mapingud on nende enda tehtud & samuti ka töökohad, mis on välja käidud. Ekonoomia stabiilsus on üks suur asi, mis mulle samuti siin meeldib. Mingeid miljoneid siin ringi suuremalt ei liigu, majad maksavad 3-20k jms.. Loodame, et ka meie mängijabaas tõuseb.
  4. Üks asi mis mind siit serverist eemale hoiab, on Cppu aga see selleks, vaatab kuidas mängijaskonna arv püsib, eks hakkan tihedamini külastama.
  5. Kui Ventilaator on arendaja, võib siit midagi ilusat tulla GMi poolt. // Selle võiksite maha võtta, et terve foorumi vaatamiseks tuleb registreeruda. // Hetkene UCP on nagu näha, siis ikka vanade andmetega. Aktiivseid kasutajaid kokku: 0 Viimati regas: David Stalker Serveri ip: 84.50.110.198:2011 Teamspeak: live.playcode.eu:2010
  6. [spoiler=Pilt] Team Moisar on Keilas asuv sporditrenn, kus õpetatakse Tai poksi e. Muay Thai, asutajad sellel on Mirkko Moisar ja tema vend Markko Moisar. Nüüd sügisel hakkas rahvast väga palju kohale tulema, viimati oli meid kokku trennis 23 inimest, samuti on oodatud ka naised, kui on soovi - kuumaks on 35 eurot. Esmaspäeval - kell 20.00 - 21.30 Kolmapäeval - kell 20.00 - 21.30 Reede - kell 20.00 - 21.30 Kui on soovi, et peate trennist varem lahkuma, siis alati saab seda kooskõlastada treeneriga, ka mina pean tavaliselt pool tundi enne trenni lahkuma, et korralikult koju jõuaksin, mingeid argumente sellest ei teki. Nädal-kaks enne kuumakse tegemist sa pead kindlasti ka treenerile ütlema, et mis kuupäeval sa raha maksad, et ta teaks sulle liikmekaardi ette valmistada, koos vajalike andmetega. Trennis on väga mõistlik ja hea koosseis, samuti ka õpetab trenn sulle enesevalitsust, mis on mind aidanud nii paljudeski situatsioonides. Ootame sind! www.facebook.com/TeamMoisar Promovideo, eelmine aasta sai tehtud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.