Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Jaanek96

Liikmed
  • Postituste kogus

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    34 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Jaanek96'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Siiamaani asi lahendamata.. Kasutaja Arts üritas aidata teamvieweris igatmoodi, aga ikkagi ei midagi..
  2. Tere rahvas. Siuke teema siis et mul vanast ajast paar siukest telefoni nagu Ericsson A1018s.. Sain ühe telefoni isegi tööle, panin zen kaardi sisse, aga telefonil leviga mingid probleemid. Saate aidata? Tahaks telefoni tööle saada korralikult kuna see nii eriline telefon. Ta isegi leiab levi, vahepeal tuleb 4 punni jne, aga ees "No access" või siis eesti keelsena "Keelatud". Uurisin siit http://www.gsmarena.com/ericsson_a1018s-114.php telefoni kohta veits ja.. Kas võib olla midagi taolist et Elisa / Zen ei toeta enam nii vanu telefone või midagi? (Suht jabur idee, aga ei tulnud millegi parema peale.) Samas äkki võib olla asi akus? Aku mingi väga niru ja ei pea peaaegu üldse, kui helistama hakkan lendavad levi pulgad nulli ja telefonist kostab: "tuut - tuut". Aidake see imeloom tööle saada..
  3. Oi, sellised inimesed siin.. Saadan, loodan et on asja kah sellest. Ise olen mitu päeva jamanud ja ei saa asja ikka korda.
  4. Terekest taignad, vahvlid ja misiganes asjad! Probleem siis selline, et lasin uue windowsi arvutile peale, varem töötas kõik ilusti aga nüüd ei loe arvuti ühte microSD mälukaarti välja. Arvuti tuvastab mälukaarti, kuid suuruseks näitab 0 baiti ja failiformaadiks on 0. Mälukaarti lugeja driverid installisin ära ja teisi mälukaarte loeb, aga seda mitte. Seda sama mälukaarti loeb siis kui panna see telefoni ja telefon usb kaabliga arvuti järgi. Ma ei saa aru mis viga on.. Tahaks asja korda saada. Mälukaart ikkagi 4gb.
  5. need arvatavasti ei töötagi enam..
  6. Oskaksin launcheri teha, midagi taolist et taga on background ja näiteks 2 suurt nuppu: "Server" ja "Foorum" ja need töötaksid ilusti.
  7. Kuna nagu näha siis keegi ei tegele sellega enam, tahaks näha kas see on veel kuskil olemas. Kui oleks siis üritaksin selle kuidagi ära osta või midagi ja hakkaks tegelema sellega.
  8. Terekest! Otsin taga vanat ja head brauserimängu mar6.pri.ee Mäletan et kunagi oli selline mäng, tundus 1 parimatest, aga nüüd on kadunud nagu tina tuhka. Mingi aeg hiljem nad tegid mar6.pri.ee rõvedamaks ja asendasid selle mingi tobeda speedlimit2'ga aga jätsid mingile teisele domeenile õige dragraceri alles. Hetkel on domeenil mar6.net.ee see rõvedus üleval, aga mina seda ei otsi. Kui keegi teab kust selle skripti saada siis võib kah õelda. Pilt kah siis sellest milline leht oli:
  9. asi korras? kui ei ole siis võid pmida.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.