Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Perscheria

Liikmed
  • Postituste kogus

    201
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Perscheria poolt

  1. Kõik on kokkuleppel, ehk saab siin jõuda muudele headele kokkulepetele ka, sest mul pole põhjatu rahakott Nii üks mäng langes tegemisest välja kuna leidsin sellise põhimõttega mängu ja seal on korralikult inimesi juba. http://www.e-gangster.net.ee
  2. Eks ma hakkan vaikselt õppima, aga eks ma lähen selle peale välja jah et mina maksan ja keegi teeb vastavalt tööd
  3. Tervist lugupeetud foorumlased. Tegin selle teema selle pärast kuna kavatsen lükata käima korraliku projekti ning tahaks teha korraliku brausermängu. Loodan et siit foorumist leian huvilisi ja oskajaid, kes oskaks kirjutada koodi. Mängude ideed on tulnud kunagisest criminala.us-st ja enternum.net-st. Et ei ole ainult mingi klikkimis ja leveldamis põhilised mängud. Lugupidamisega Cppu, huviliste postitused siia või siis mulle PM!
  4. Snusi tegin aasta aega, enam ei tee, aga isu on kogu aeg, raske loobuda sellest ning on terviselegi väga kahjulik.
  5. Lastel ikka fantaasia nii lendab, ütleks et 95% siinsetest juttudest on välja mõeldud. Aga eks endal juhtus see täis peaga, aga kui täiesti kaine olin ja ise seda mäletan hästi siis oli see Tenerifel ühe 35 aastase milfiga. Superlux oli aga pärast oli vaja oma hotellis jääd hoida pikemat aega --- peal. Ise olin siis 16.
  6. Mingiks kuuks ajaks siis on kööga, aga edu teile sellega.
  7. On tõesti algajaid, aga teeme selleks kõik et server oleks tipptasemel varsti
  8. Tuli ka täna uus rekord ära 39 Eks oli pikka aega rahvast 35 kanti jne Edeneb server, resa teeb ka öösel siis bugge kah parandatud ja lisatud paar asja.
  9. Ei ole vahetanud nime? Lihtsalt Tavaline kommuun liitus Freetime-ga nüüd sellega Kuna neil olemas korralik foorum. Muidu inimesi on meil tavaliselt 20 kanti Normaalne.
  10. Tegemist on siis endise Freetime serveriga. Nüüdsest olemas meil korralik foorum mis on ka arendamisel. Ehk siis vBulletin foorum. Serveris on ka uus gm, ning andmebaas. Registreerimisel vajutage ka SPAWN. Foorum: http://www.globaling.eu IP: 46.22.208.176:7878 UCP puudub. Lähiajal teen tutvustuse kah valmis
  11. Sinu kodused uuringud on näidanud? Sa oled ikka veel lollim, kui ma arvasin. Ega sinu lausetest ei saa keegi aru, niiet ma pole ainuke. Soovitan minna sul kooli ja õppima hakata, mitte higistada arvuti taga, netihiiro.
  12. Nad võiksid tegelt oma serveri üldse kinni panna nvn rahvast ei käi ja kellegile GM ei meeldi , Valdek sa õpi ükskord kirjutama, jällegist vägagi segane lause oli sul. Muidu Room no pic no proof, mu arvutil ei jookse üldse s0beit väljagi kuna see on mul ... niiet ei tasu asju välja mõelda.
  13. See anyway mõttetu GM, läheb vahetamisele, vBulletin foorum kah varsti laivis ja siis on eriti mõnus. Sa lihtsalt ei saa oma larp gm-ga kuidagi hakkama, rahvast ei tule kohe üldse.
  14. Perscheria

    Kõrberollimäng

    Aga kaua veel läheb muidu valmis saamisega? Monster ja oskab arendada, see on küll nüüd uudis Aga edu muidu
  15. Päris lollakas oled ikka kui nüüd aus olla, ma ei võtaks lambi koha pealt seda teemat üles ja veel eriti, siis kui ma ei pooldaks õigekirja. Seega polegi minu omal midagi viga, ma vähemalt kasutan kirjavahemärke ja kirjutan sõnad õigesti välja. Aga no nagu öeldakse et parim kaitse on rünnak, aga siinkorral see ei toiminud.
  16. Ma ei saanud aru mida sa öelda tahtsid kuna sa tõesti ei oska kirjutada ja peaksid kooli minema, aga olen näinud mingit osa.
  17. Valdek, ma ei aja mõttetut iba? Igal inimesel on oma arvamus, sina ajasid küll minu teemas iba, loll laps. Aga seda oli kohe teada et sa hakkama ei saaa sellega.
  18. No mis teha Slenderman tuleb tarka panema omast arust kuigi ise ei oska õigekirja. Juhtkonda polegi vaja laita ühe inimese pärast? Veits imelik mõttemaailm sul.
  19. Üsnagu juust foorum on GM pole kah suurem asi minu arust, reostavad ainult teiste teemasi sisutute postitustega.
  20. Warnike Valdekut, mõttetu iba ajamine teemas? Sain owni, sa väike laps mõtle peaga mis suust välja ajad. Ma ei tea mis seal toimub. Aga juvist oli põhjust Bob-l nii öelda sulle. Mendi kohalt ei oska midagi öelda, nimesi ju sa ei avalda.
  21. Tee siis kaebus, ma ei passi kogu aeg sees, asja saab alati lahendada. Sul on preagu lihtsalt süüdistused aga sooviks mingit tõestust kah.
  22. Üks väga halb asi serveri juures on see et nii paljud masinad on lubatud ainult annetajatele, pm on server väljas raha nöökimise peale.
  23. Aktiivsetel ja korralikel on alati võimalus pääseda tiimi Me ei alustanud suurelt aga eks me ka kogume ennast suureks, alati need mis enne avamist suureks aetakse pole viimasel ajal eriti kuskile jõudnud. vBulletini foorum pidi kah veebiarendaja sõnul paari päevaga peale saama. Ootame teid, ega ei loe rahvaarv vaid RP tase, Rp-da saab ka edukalt 10-kesi Külaelu ikkagi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.