Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

L0L

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud L0L poolt

  1. Saada pildid ja nickname ja eelnevad paroolid ja asjad mis accoundiga tegu oli ? ma pole elusees runescapega tegelenud debiilik !
  2. See vana varganägu ajab mingit dibiilset bljäusti suust välja soovitan emal sul rajale koha muretseda !
  3. http://www.upload.ee/image/2564411/tiitlita.JPG SEE ROTT MÜÜB JUBA VARASTATUD STEAM STOP TEEMA !
  4. SEE ROTT MÜÜB JUBA VARASTATUD STEAMI STOP TEEMA! http://www.upload.ee/image/2564411/tiitlita.JPG
  5. http://www.upload.ee/image/2564342/scam.JPG NOT2GOOD . M: Steam ütleb: no ? njah , eks ise tead siis . NOT2GOOD . M: Steam müksas teid. NOT2GOOD . M: Steam ütleb: Tahad v ei ? Ütle ära . OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: käisin eemal korra NOT2GOOD . M: Steam ütleb: mmm kk. OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: tahan küll NOT2GOOD . M: Steam ütleb: Anna nick ja pw , login steampoweri kaudu sisse vaatan üle ja kui korras annan ära asjad. ma ei saa nkn enne email muuta kui ma steami saan.. OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: aga kuidas me teeme kui sul steami omal pole ? NOT2GOOD . M: Steam ütleb: On ju mul endal olemas lol OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: sul pole alla laaditud ? NOT2GOOD . M: Steam ütleb: Eino ma räägin ,et ma login steampoweri-st sisse vaatan ära ja kui asjad nii nagu olema peavad annan kasutaja nime japw. Pole midagi rasket No ? OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: teeme ära NOT2GOOD . M: Steam ütleb: mine emailile v aja steamguard code OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: oled ikka usaldusväärne ? NOT2GOOD . M: Steam ütleb: Piisavalt. OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: PD8KY vac peaks olema good standing NOT2GOOD . M: Steam ütleb: "PEAKS" LOL OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: pole koodind enda arust NOT2GOOD . M: Steam ütleb: Koodid on noobidele.. OSTAN 1.6 STEAMI ! ütleb: jep sobib ? OLI NÕUS VAHETAMA COUNTER-STRIKE:SOURCE STEAMI VASTU 1.6 STEAMI KÄISIN ETTE MÕTLESIN,ET USALDUSVÄÄRNE AGA TULI VÄLJA, ET ÜLELEND JÄRJEKORDNE MSN LOG OFF JA BYE BYE..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.