Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rammu

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    74
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Rammu'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Hmm, ei tea ei ole head ( Vana lasi mind üle nende SMS teesue kujudusega jne ) ( See oli K2ska oma ja see vana copys need ) Ühesõnaga ei ole good serv.
  2. Annaks ära aga sul pole tehinguid
  3. Tere, müün oma ainsa kasutaja maha , mille tegin aastal 2008. Endal pole enam aega mängida, kuna 12 klass ja eksamid. Samuti pole suuremat huvi selle mängu vastu enam. Tulevik ootab Paar pilti : HIND: 10 euri A/W 5 euri min bet. Tehingu viis: Swedbank, RSGP (Ei ole soovitav!) Sinu andmed: Nimi: Steven Maakond: Järva Linn: Paide E-mail: Politigur@hotmail.com Msn: Politigur@hotmail.com Kuna olen uus ning tehinguid pole siis annan kõigile ette, kelle vähealt 10 tehingut. Teistele ei anna ! ASJAGA KIIRE! Mõne aja pärast eemaldan kasutaja, kui ostjat pole.
  4. Tere, lugupeetud rahvas, ma sooviks omale STEAMI!! Ma olen nõus andma CS serveri vastu! ID: ***, IP:PORT: 188.92.161.125:27040[TABLE=class: tables, width: 100%] [TR=class: highlight, bgcolor: #393838] [TD=width: 20%](CPU% MEM% VSZ RSS):[/TD] [TD=width: 25%]SERVER NAME:[/TD] [TD]GAME TYPE:[/TD] [TD]CURRENT MAP:[/TD] [TD]DEFAULT MAP:[/TD] [TD]PLAYERS:[/TD] [TD]STATUS:[/TD] [TD]NEXT PAYMENT:[/TD] [/TR] [TR] [TD]2.4% 2.0% 101.48M 81.21M[/TD] [TD]Gameserver #1 Offical [FastDL] {Annan ära }[/TD] [TD]cstrike[/TD] [TD]de_dust[/TD] [TD] not selected as_oilrig cs_747 cs_assault cs_backalley cs_estate cs_havana cs_italy cs_militia cs_office cs_siege de_airstrip de_aztec de_cbble de_chateau de_dust de_dust2 de_inferno de_nuke de_piranesi de_prodigy de_storm de_survivor de_torn de_train de_vertigo [/TD] [TD]0/16[/TD] [TD]ONLINE[/TD] [TD]30 September 2012 (14.40 EUR)[/TD] [/TR] [/TABLE] Kes soovib, siis öelge mulle siin!! Oleksin väga tänulik, kui saaksin elus essat korda Steamiga mängida! Serveril on ka , FastDL , AMXbans , SMS Skriptide toetus, gamehost pakkub tasuta neid. Mul on endal gamehosti poolt;: http://user652.web.gamehost.ee/admin_list.php
  5. Ei mul on olemas täiesti kus saab testida jne.. http://www.mammugg.eu Selle peal saab testida kui ma korraliku valmis saan siis tellin domeeni
  6. Tere lugupeetud Vahel.net liikmed! soovin, palgata omale sellist kes oskab teha korraliku kodulehe teha phbb-ga. Autasuks oleks Counter STrike 1.6 Server. ID: 749, IP:PORT: 188.92.161.125:27040[TABLE=class: tables, width: 100%] [TR=class: highlight, bgcolor: #E8E8E8] [TD=width: 20%](CPU% MEM% VSZ RSS):[/TD] [TD=width: 25%]SERVER NAME:[/TD] [TD]GAME TYPE:[/TD] [TD]CURRENT MAP:[/TD] [TD]DEFAULT MAP:[/TD] [TD]PLAYERS:[/TD] [TD]STATUS:[/TD] [TD]NEXT PAYMENT:[/TD] [/TR] [TR] [TD]2.3% 1.9% 115.26M 77.07M[/TD] [TD]OFFLINE[/TD] [TD]cstrike[/TD] [TD]N/A[/TD] [TD] not selected as_oilrig cs_747 cs_assault cs_backalley cs_estate cs_havana cs_italy cs_militia cs_office cs_siege de_airstrip de_aztec de_cbble de_chateau de_dust de_dust2 de_inferno de_nuke de_piranesi de_prodigy de_storm de_survivor de_torn de_train de_vertigo [/TD] [TD]N/A/16[/TD] [TD]OFFLINE[/TD] [TD]30 September 2012 (14.40 EUR)[/TD] [/TR] [/TABLE] Ise enam ei tegele sellega, ja mõtlesin et keegi võiks saada omale selle väikese töö eest! Kui kellegil on soov siis kirjutage mulle PMI !! Võite siia ka kirjutada aga näitage kindlasti oma töid, mis olete teinud.
  7. 200k tokeneid vaja teha ? Umbes mis hind tuleks ? cb 131
  8. Sorry, aga see ei ole Marguse edit, se on Stennu editut.. Tema kunagi arendas seda GM`i ja mina ostin talt selle ..
  9. Hahaha, keegi ei anna sulle PO GMI... Osta Mul on PlayOn R15
  10. Me ei teadnud et kinni läheb Ta paneb kinni siis kui tuju tuleb
  11. Server ei ole sellepärast juba, et palju annetasid enne selle kinni miekut, ja nüüd " SERVERI omanik" Ütleb, et tagasi ei saa.. Paljudel oli eluaksed annetused jms mul oli endal ka .. mingi ligi 30-40 e annetasn.
  12. Up Server otsin 1 korrahoidjat.. lisainfo http://www.mammugg.eu/foorum Serveri on tehtud uus CMD /lvl /lvl saab osta leveleid.
  13. Ja k2sk, see ei aita et sa mu serverit floodid vms? .. Kui sa ükskord veel teed, siis on jah jama käes, said juba http://www.gamehost.ee `st hoiatuse.
  14. No minul jumala pohh, et sul on samad eksole Ja sa k2sk oled omastarust kõva mees et " teed teise serverile läägi " hmm, nice mina seda maha ei võta ja mul jumala savi kust tema need said mina ostin selle ja ma ei võta maha
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.