Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

nG-kerts93

Liikmed
  • Postituste kogus

    85
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

1 Jälgija

info nG-kerts93'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  1. Ootame endiselt huvilisi meie Global Offensive serverisse!
  2. Natuke värkset infot! Survival 24/7, MC versioon 1.3.1/1.3.2, cracked, kasutajate süsteem, VIP teenus, whitelist, business süsteem, economy, live map ja palju muud Tavaline server jääb muutusteta. Küll aga on oodata 14ndal septembril teil sinna midagi huvitavat, eriti isikutel, kes esimese nG ajal meil liikmed olid. IP: mc.ngaming.eu Tekkit 3.1.2, 24/7, no whitelist, cracked, kasutajate süsteem, live map Modern RP server läks üle tavaliseks Tekkit serveriks. No Whitelist, Põrgu ja End taas töötavad, Monsterid on tagasi, raha elemndid jäävad, kel endiselt soovi natuke RP-d teha. Samuti jäävad igast protect pluginad oma asjade kaitsmiseks. IP: mc.ngaming.eu:2012 Hunger Games 1.3.1/1.3.2, 24/7, no-whitelist Avanes ka Hunger Games stiilis Minecrafti server, seda artsuMC juhtimisel ja ka see on ilma whitelistita! IP: mc.ngaming.eu:25000
  3. Meie serveri arendaja palus ka öelda, kuna mõned on küsinud, et meie serverites ei saa adminid vaadata mängijate private chat-i! Me jätame oma mängijatele nende privaatsuse.
  4. Lugupeetud Vahvli CSi fännid! Mul on heameel anda teada, et Northern Gamingu komuunis on nüüd ka Counter Strike: Global Offencive server! Täpselt nii, isegi netipulgaga ja telefoni netiga pole laggi ja asi töötab sujuvalt. Gamemode on hetkel Classic Casual. IP ühendamiseks on: csgo.ngaming.eu Kes ei tea, siis kommunide servereid saab lisada ja nendega ühendad valides menüüst Community Servers. Soovitatav on lisada meie server favourites alla!
  5. Oma serverikast (24GB RAM, 8-tuumaline prose) mida rendime Saksamaalt. Laggi pole veel kellelgi esinenud.
  6. Täna on nG || Northern Gaming on vana kommuun taasavanenud, olime üks esimestest Eesti Minecrafti serveritest kuid olime peidus natuke üle aasta. Nüüd oleme taasavanenud ning pakume teile lausa 3 Minecrafti serverit: Minecraft Survival [24/7, Bukkit, MC versioon 1.3.1/1.3.2] cracked, no whitelist, kasutajate süsteem, VIP teenus, whitelist, business süsteem, economy, live map ja palju muud IP: mc.ngaming.eu NÜÜD ILMA WHITELISTITA ning tulemas on ka Hunger Games World Minecraft Tekkit Freeplay [24/7, Bukkit, Tekkit 3.1.2] no whitelist, cracked, kasutajate süsteem IP: mc.ngaming.eu:2012 Teamspeak 3 [24/7] IP: ts.ngaming.eu Koduleht: www.ngaming.eu Vahvli kommuuni üldteema (ning info muude serverite kohta): http://vahvel.net/showthread.php?149050 Kuna nG kommuuni eesmärk on ühendada võimalikult palju Eesti mängijaid ühe kommuuni alla, siis ootame endiselt ka teisi servereid meiega ühinema!
  7. Täna on nG || Northern Gamingu meeskonnal suur au teatada, et meie kommuun laienes veelgi! Nimelt nüüd leiab meil CS 1.6 Surf serveri ning nüüd ka lisaks CS:GO serveri! Counter-Strike: Global Offensive server IP: csgo.ngaming.eu Counter-Strike 1.6 Surf server IP: cs.ngaming.eu Teamspeak 3 [24/7] IP: ts.ngaming.eu Koduleht: www.ngaming.eu Vahvli kommuuni üldteema (ning info muude serverite kohta): http://vahvel.net/showthread.php?149050 Kuna nG kommuuni eesmärk on ühendada võimalikult palju Eesti mängijaid ühe kommuuni alla, siis ootame endiselt ka teisi servereid meiega ühinema!
  8. Minecrafti ModernRP serveri Beta versioon on avalikusele avatud (tekkit serverina), kuid seal on veel puuduvad veel RP elemendid (raha ja säärased). OpenTTD serveris on ka mitmeid muutuseid olnud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.