Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

MrPro

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    154
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info MrPro'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Mida sa targutad siin kui sa midagi ei tea. i5 võib olla hea protsessor koduarvutile või mängurile, aga kui tahad sellega hostida kümneid minecraft servereid siis hakkab laggama. Nagu ma juba ütlesin siis CS VPSil on kvaliteetsed E5 protsessorid mis on just serveritele mõeldud, aga cs vpsil pole kahjuks SSD kettaid kuid nende serverid on no lag. SSD kettad ei oma nagu prg tähtsust. Lionhost oleks no lag kui neil oleks kvaliteetsemad protsessorid ja nad ei raiskaks mingile kuradile SSD kettale raha üldse. vot nii
  2. Vali lihtsalt endale arvutikeskusest jupid mis sobivad kokku ja on sulle sobilikud. Arvutikeskuse foorumis on ka üks õpetus millised jupid tuleks valida ja milllised kokku sobivad: http://foorum.arvutikeskus.ee/viewtopic.php?f=31&t=2355
  3. Kust tead, et cs vpsil pole SSD kettaid ja ega need eriti ei mõjuta ka midagi, kui neil pole siis ei ole, serverid on neil endiselt no lag. Miks nüüd protsessorite koha pealt vait jäid? Miks sõimad mind tatiks kui oled seda hoopis ise. Räägid äkki endast? Vahetad igapäev serveri nime ja siis sõimad teisi jne
  4. Juppidena kindlasti odavam
  5. Edu. Näen, et minecraftis rahvast käib, aga CS suht tühi. Väga mulle need tasuta foorumid ei istu, sest topivad kõik reklaame täis. Pigem võtad 000webhostist tasuta veebimajutuse ja reklaame pole.
  6. Nõustun täielikult jkymmeliga. Ning mis palju oskusi läinud siin on. Kui asjast midagi ei taju siis on jah palju vaeva läinud.
  7. Mida sa õiendad tatt. CS Vpsil on kvaliteetsemad vpsid mis töötavad Inteli E3 protsessoritel. Cs VPS parem, sest see on no lag. Kui sa midagi ei tea siis ära tule seda mulle ütlema
  8. Korraliku veebilehekülge sa teha ei oska. Ausalt see MCSMS leht viib meid tagasi eelmisesse sajandisse, mil olid kõik lehed sihukesed.
  9. MrPro

    Close

    Siimu teab mida teeb. Soovitan!
  10. No tore kuulda, et sa pole selline nagu varem. Kirjavigu teed ikka sama palju.
  11. Mees oled sa mingi retard v? Praegune recommended build töötab hästi. See on sinu hosti viga, et serveris lag. Sellise sita i5 prosega ei rendi sa ära 16 serverit. Vaja korraliku E5 proset mees.
  12. Väga hea host, olen mänginud serverites mis on selle hosti poolt renditud. Ping on madal ja server no lag.
  13. Edu teile muidugi! Märgin lihtsalt ära, et Lionhostiga pole mõtet jamada. Tuleks pigem vaadata CsVpsi poole - odavam hind, kvaliteetsem teenus!
  14. Miks Survival Games offline on koguaeg? Bännerilt on näha.
  15. Mainin ära, et serveri omanik on 11-aastane. EpicTime eelmine minecrafti nimi oli JartsuMC
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.