Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

xiber

Liikmed
  • Postituste kogus

    31
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info xiber'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 15.11.1995

Isiklik info

  • Asukoht
    tartu
  1. slumdog millionaire, no country for old men ja inception väga kõvad filmid, mis tehtud. Soovitan
  2. Selles asi ongi, et see ei hakka isegi puhastusplaati lugema... Enne seda ta veel ei avanud CD mängijat ja hiljem hakkas vigaselt tööle- tegi Cd pesa (või, mis iganes see on ) lahti ning kohe tõmbas ka kinni tagasi. Nüüd töötab see jälle, aga CD'd ei loe Garantii idee poolest kehtib veel... Loodan, et saite seletustest aru.
  3. Nagu pealkirjast näha on mul probleeme arvuti CD-ROM'ga See ei loe CDsid enam... Kas peaksin parandusse asja viima või saan ise midagi ära teha?
  4. Mul selline probleem, et oleks vaja kiiresti 32bit Windows 7 professional'i product key'd... Oskab keegi ehk välja aidata...
  5. Sooviks osta snusi Tartust mõistliku hinna eest Saatke pm!
  6. Oskate peale selle veel komplekte soovitada?
  7. Thunder frost on üle kõige Kus Tartus snusi soetada saaks?
  8. Pole just suurim ebaõnn, aga praegu meenub ainult see lugu: Sõitsin rattaga ning ees oli bussipeatus (selline klaasist), enne seda oli väike maa liivateed ja ma mõtlesin, et tõmbaks driftinguga külgees bussipeatuse kõrvale. Mõte mõtteks, aga siis hakkasin teostama... Hoog päris korralik sees (oma 30km/h), hakkan pidurdama, aga pidurdasin liiga hilja ja näoga mõnusalt vastu klaasi... Õnneks klaasist läbi ei lennanud, ainult väike mõra tuli sinna, aga endal tuli pool hammast ära Kui midagi veel meenub, siis kirjutan.
  9. http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATA...er-Lite-158538 http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATA...ikast-M-162574 Nendest kolmest varjandist peaks esimene kõige etem olema?
  10. Sügisel mingi oktoobri või novembri kuul nikerdasime sõbraga mingi kalapüüdmis asja... Kuna damiil (antud juhul oli vist tavaline nöör) oli suht lühike viskasime õngelaadse asja tiigi keskele ja pärast pidin muidugi mina selle "palja tilliga" ära tooma - jube külm oli ning just siis sattusid tüdrukud ka mulle peale... Bussi peal ka ikka, mitu korda mark korralikult maha tehtud. Bussi uksed käivad sissepoole ja buss oli ilusti rahvast täis ka ning kui oli minu peatus, siis kui uksed avanesid jäi mu jalg ukse alla kinni... Tulemus oli, et uks kiilus kinni, pidin peatuse kauem sõitma, rahvas muigas ja mutikesed irisesid. Arvata võib, kui mark mul oli...
  11. http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/LAUAARVUTID-ARVUTIKESKUS-PC/Arvutikeskus-i3-Ivy-Office-Pluss-183824 http://arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/LAUAARVUTID-ARVUTIKESKUS-PC/Arvutikeskus-Koolikast-M-162574 Neist saaks juba asja?
  12. http://www.arvutikeskus.ee/est/TOOTEKATALOOG/LAUAARVUTID-ARVUTIKESKUS-PC/Arvutikeskus-i3-Ivy-Office-118496 Kas selline veaks BF3, Dirt3, Gta IV välja jne välja?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.