Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Tark

Liikmed
  • Postituste kogus

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Tark'i kohta

  • Aste
    Tainas
  1. Talvel mul on külmetava näoga tihti probleeme olnud. Puffid lähevad märjaks ja jäässe ja neist loobusin. Õnneks on leiutatud geniaalne toode: Võite omale võita ka kohe selle, lihtsalt likedes ja jagades. Keda asi rohkem huvitab, siis on võimalik lausa taskuraha teenida. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=387781351298970&set=a.387771691299936.89900.387008978042874&type=1&theater&notif_t=like
  2. Kui Sina tahad olla edukas, siis sa ei saa seda vahele jätta! Sinust saab ettevõtja? Sinust saab poliitik? Kardad avalikult esineda? Tahad olla parem juht? Tahad teada, kuidas paremini müüa? Tahad teada EDU saladust? Kiirenda oma teekonda tippu, tulles EDU Seminarile! Nõu annavad oma inimesed, kes on omal alal juba suurt edu saavutanud. VAATA LÄHEMALT ÜRITUSE TOIMUMISE KOHTA: http://www.momentuskoolitused.eu/#!uritused/c24ol http://www.facebook.com/events/286796794763175/ PS! Garanteerime kogemuse, mida EI SAA unustada!
  3. Upp! Idee on hea ning ma ütlen, kui te võtate ühendust, siis te saate ka väärilise tasu
  4. Ups, Nüüd saab p2p otsa olen nv maal ja siis järgmine nädal vaatan mida tegema hakkan.
  5. Tere Vahvel! Tekkis sõbraga hea idee, teostuseks on vaja leida veel üks inimene, kes oleks VÄGA pädev veebilehtede valmistamisel ja oskaks luua mobiiltelefoni aplikatsioone erinevatele platvormidele. Kui sa arvad, et sul on see potensiaal ja lisaks elad sa ka Tallinnas, siis kirjuta mulle PMi.
  6. Norm vana GWD ka 40 milli kotis koguaeg, viska mulle ka paar milli
  7. vaikselt arenen ikka going for 99
  8. Päris cobens elukas teine edu:flapper:
  9. Kuidas nii saate? Mul jookseb purel bot 5 tundi ja siis on kaputt.
  10. Jube kiire on olnud ausaltöeldes. Hunter imeb vilinal. Anyway nüüd wc vaja 80 saada ja siis vaatame edasi, vb veidi slayd ja def 80.
  11. väheke wcd. Sellised lebod skillid tuleb kõik 80 ära lasta, eriti need mis midagi ei maksa.
  12. Praegusel hetkel olen üsna kindel, et Jadi küll ära ei omaks. Aga jõuab selle keebi ka endale kunagi muretseda. Kohe varsti tuleb väike apdeit tra neid chine on jube ilma hiireta taga ajada :S teen 63 vast ja siis teen uuesti kui hiire ostan uue. tänaseks kõik, homme õhtul pelan alles, kuna hommikul tööle.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.