Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Handicap

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Handicap'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Selle poolt ise ka et mingid DDoSijad menti - see on tegelt ka seadusevastane ja seal toodud ka näiteks välja DDoS. Mida sa saad muidu spammerite vastu teha? See ei ole seadusega keelatud ega koorma serverit. Kontrollisin enda pingi "rünnaku" ajal ja see ei tõusnud üldse. Peaks olema väga sarnane asi see, et saadad sõnumi serveris. Pane antispam peale siis ehk?
  2. Sest nemad on ka spammerid, ainult veidi teisel viisil, kuid põhimõte on sama. Commandide spammimine ei tee ka midagi, mida sa seal teed? Changepw on ka eelmist parooli vaja
  3. Pane siis nendele serverite reklaamijatele ka süüdistus peale. See asi pole seadusevastane, vajuta f1 kui sind häirib või tiri omale mingi mod.
  4. Kuidas ei ole võimalik mängida ega teenust kasutada? Mina olen seal sees selle "rünnaku" ajal ja mina saan blocke lõhkuda ilma mingi lagita, inimesed räägivad midagi teksti vahele. Tahad teha testi kuidagi?
  5. Kas sa mitte pole juba piiri peal "bannile" oma trollimiste pärast vahvlis? :/ Seljuhul pole sul siia teemasse midagi öelda. Me teemegi nii et me logime kasutajaga sisse-välja. Lähme microsofti lehele ja teeme samat asja. KÜBERRÜNNAK OI OI OI? Ei ole. Igapäevane asi et inimene logib kasutajaga sisse ja siis välja. 90.191.1.244 minu IP. Kontrollige oma logisid ja vaadake, kas mõni mängija läheb sisse-välja koguaeg minu IPga.
  6. Nii, see [x1] jne tähendab et nad spammisid seda mingi aeg ja minu "client" võtab kogu spami kokku. See on mitu korda nad kordavad oma sentencit. Menti? (driffu serverist saadud)
  7. Fantaasia missugune, saada blazecraft ja veel hunnik inimesi sinna ja oledki valma. Spam EI OLE KÜBERRÜNNAK! Minu point.
  8. Te vist (serveri omanikud) ei oska oma serverit protectida ega ei tea millega teile midagi tehakse... Teeb meele kurvaks selline asi. PWN4G3 (Või pwnage) on siis SPAMbot, mida sai osta ühelt hackerilt kuskilt pärapõrgust. Ta kasutab asju nimega proxy (muudavad IP et sa bannida ei saa) ja paneb sulle palju mängijaid joinima/leavima. See EI koorma teie serverit, ainult samapalju koormust kui sa saad kui sulle joinib mõni teine mängija (max. paar ms saad pingi juurde). See EI OLE DDoS rünnak, sest DDoS on saatmine "packeteid" konsoolist, mis põhjustab ohvri interneti väga aeglaseks minema. Seda tehes on see kriminaalkaristatav. Pwn4g3 on SPAM, sama nagu blazecraft teeb igalpool, "LIITUGE BLAZECRAFTIGA!" jne. See ei koorma masinaid, aga ajab ilgelt närvi. Seega annate menti ka need, kes igapäevaselt spammivad servereid? JRISETH, sa juba jälle siin, ja miks sa arvad et sa seda enda arvutist ei tee? Pead kasutama teisi?
  9. Te vist (serveri omanikud) ei oska oma serverit protectida ega ei tea millega teile midagi tehakse... Teeb meele kurvaks selline asi. PWN4G3 (Või pwnage) on siis SPAMbot, mida sai osta ühelt hackerilt kuskilt pärapõrgust. Ta kasutab asju nimega proxy (muudavad IP et sa bannida ei saa) ja paneb sulle palju mängijaid joinima/leavima. See EI koorma teie serverit, ainult samapalju koormust kui sa saad kui sulle joinib mõni teine mängija (max. paar ms saad pingi juurde). See EI OLE DDoS rünnak, sest DDoS on saatmine "packeteid" konsoolist, mis põhjustab ohvri interneti väga aeglaseks minema. Seda tehes on see kriminaalkaristatav. Pwn4g3 on SPAM, sama nagu blazecraft teeb igalpool, "LIITUGE BLAZECRAFTIGA!" jne. See ei koorma masinaid, aga ajab ilgelt närvi. Seega annate menti ka need, kes igapäevaselt spammivad servereid? JRISETH, siin foorumis oled sa endast väga üleoleva/kõiketeadja mulje jätnud. Ise ehitad mingit plugini, mis on juba ehitatud? Ehk pane mcbans peale sinna ja asi korras? A jah, õigus, teil ju cracked. Nautige siis oma pluginat, millest mööda minna on nagu 1-2-3. Palun, saa uusi teadmisi ja siis räägime, kuidas spammimine su masinat koormab.
  10. Sama asi siin. Kui teile on hackimine see et ma spammin serverit, on ka igapäevane admin serveris hacker ja kriminaalselt karistatav. Ma pole ta failide juurde saanud või tema faile puutunudki, ja te kutsute mind ka killz0erit hackeriteks... //DDoS (v mingi serveri IP pingimine) pole minu tehtud ja mina pole sellega kunagi tegelenud, teades juba et see on seadusevastane. PM oli ka mulle mida ma lugeda ei saanud! Skyrim olen.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.