Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

CNCRM

Liikmed
  • Postituste kogus

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info CNCRM'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  1. Tere, täna juhtus koletu lugu, kui olin poe juures, ning ostsin tuttavalt suitsu, tuttav natuke üle 20a vana, ning ise 16. Siis kui olin paki taskusse pannud, tulid minu juurde kaks naist, võtsid kinni, ja ütlesid Eesti Politsei vmidagi, et paluvad isikut tõendavat dokumenti jne. Siis saadi aru et olen alaealine ja võeti ka mu tuttav kinni. NB: tuttaval ja minul oli see esmakordne karistus. Palju võin mina trahvi saada? Ja Palju võib Minu tuttav trahvi saada??
  2. NB! Tegu on inglise keelse allikaga, mis väidab et me elasime küll võlts-maailmalõpu üle, kuid nüüd tuleb kindel lõpp! HAHAHA:D MA ÜTLEKS ET HOIDKE SELLINE P*SK ENDALE! -------------------------------------------------------------------------------------------------- [h=3]THE world may have survived oblivion — but only for another four years, it was claimed last night.[/h] The new date to watch out for is January 1, 2017, when followers of The Sword of God Brotherhood say the real Apocalyse will strike. Their prediction came as Doomsdayers gathered around the world yesterday ready for Armageddon. But as the clock passed 11.11am — the end of the Mayans’ 5,126-year “Long Calendar” — all was calm. Rohkem Infot: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4709827/We-escape-end-of-worldbut-next-ones-on-Jan-1-2017.html#ixzz2LD3Ymbmu
  3. Tere, alles hiljuti tegin teema ((Nüüdeks kustutatud)) kus küsisin et kas alaealisel peab keegi avalduse esitamisel kaasas olema. Vastus oli umbes selline et: Allaealisel peab kaasas olema lapsevanem või muu täisealine isik. Kas see tähendab et saan ka täisealise vennaga avaldust tegema minna?
  4. Tere küsimus siis et kui politseisse avaldusse tegema lähen, kas siis peavad vanemad kaasas olema? Olen 15 aastane.
  5. Täna sain paraja vapustuse kui umb kolm 10 aastast poissi tegid rinna hingamist! Kes ei tea mis rinnahingamine on, siis tegu on asjaga kui üks inimene pannakse selgees vastu seina ning surutakse talle tugevalt kopsudesse, ning lastakse sügavalt hingata, mille tagajärjel inimene kukub korraks kokku. Tegu on kuradi ohtliku asjaga, ning täna said need jõmpsikad ise ka sellest aru kuna poiss viidi haiglasse, kuna ei toibunud enam. Algul tahtsid ära joosta kuid saime tolled kätte, ning lasime neil vanematele helistada, ning nad kohale kutsuda. Pärast seda jõudis ka politsei, ning enam asjast eriti midagi ei tea peale selle et kokkukukkunu toibus kiirabi autos... IGATAHES, KUI DEBIILSEKS MAAILM MINNA SAAB???
  6. Tere, küsimus siis et kust tellida sa-mp servereid? Olen otsinud aga enamus pakuvad ainult minecraft ja CS servereid.
  7. Tervist vajan abi ühe mängu leidmisel. Ostsin kunagi kristiinest ühe mängu mis oli eesti keelsete subtiitridega, ning seal sai olla hävitus lendur. Pidid algul baasist õhku lendama ja siis teisi alla pommitama. Mängu karp oli sinine ja logoks oli hävituslenduri nägu.
  8. Tere! Mu närvid hakkavad juba ülesse ütlema sest kurat ma saan igapäev vähemalt 13 korda kusagilt särtsu, nii koolis kui kodus katsudes just metall esemeid käega. Algul pani see mind lihtsalt imestama et kuidagi tihti saan, aga aina valusamaks mul need särtsud lähevad... Täna viskas kopsu üle maksa kui panin garderoobis jalatseid jalga ja läksin jalaga vastu garderoobi metall riidehoidja, sealt sain kurat sellise suraka nagu oleks otse akust lastud. Kõige haigem oli see et see tuli läbi saapa... MIDA TEHA?!? või on kellegil veel sellist asja old? Mul juba nädal aega see jamps
  9. Tere Kellegil on need ära lõigatud, ning kuidas olid päevad pärast operatsiooni, ning kuidas on präegu? Endal tahtetakse ära lõigata kuna hakkab südamele, peavalutab, korra sain tänu neile veremürgituse, ning üldse ebamugav nendega.
  10. Mida ootate siis? Ise ootan et asjad paremini sujuks, et koolis hinded korda saaks.
  11. Marlboro Gold voi Kent HD Hall
  12. no ja, kuidas kellegile, kuid üldiselt julgen ikka öelda et langevarju nii pakkida et see lahti ei tule on päris raske + enne hüppamist tehtakse vähemalt 3 kontrolli
  13. Tere, küsimus siis teile, Kas olete langevarjuga hüpanud, kui ei siis kas sa tahaksid, ning kui ei taha siis lisa ka põhjus. Ise olen langevarjuga hüpanud üle 50 korra, ning juba 4 aastat. Esimene kord oli 17 aastaselt kui sain onul kingiks kinkekaardi langevarjuhüppele, see oli just kui minu unistuse täitumine. Pärast esimest hüpet olin päris hulluks minemas ning tahtsin uuesti hüpata. Hetkel on minu rekord siis 4km kõrguselt. Esimene hüpe oli midagi 2 - 3 km juurde.
  14. Tulnukaid pole ametlikult kunagi olemas olnud, aga lendavad taldrikud oleksid peaaegu tõeks saanud. USA rahvusarhiiv avaldas hiljuti ennenägematud skeemid ja detailid 1950. aastate sõjalisest programmist, mida nimetati Projekt 1794-ks ja mille eesmärk oli ülehelikiirusel lendava taldriku ehitamine. Hiljuti salastatusest vabastatud materjalid näitavad, et USA õhujõududel oli leping nüüdseks tegevuse lõpetanud Kanada firmaga ennenägematu lennumasina ehitamiseks. Projekt 1794 jõudis tootearenduse esimeste etappide ja prototüübi kavandamiseni. 1956. aastast pärit memos võetakse kokku prototüübieelse katsetamise tulemused ning paljastatakse täpselt, mille arendajad lootsid luua, teatab Wired. Lendav taldrik pidi saavutama 3-4-kordse helikiiruse, selle lennulagi pidi olema 30 000 meetrit ja maksimaalne lennuulatus umbes 1000 meremiili, selgub dokumendist. Kui taldrik oleks plaanide järgi valmis ehitatud, oleks loodud aparaat, mis oleks lennanud Maa atmosfääris keskmise tippkiirusega ligi 4200 kilomeetrit tunnis. Taldrik pidi õhku tõusma ja maanduma vertikaalselt, kasutades reaktiivmootoreid juhtimiseks ja stabiliseerimiseks. Lennuulatus 1000 meremiili paistab teiste näitajate kõrval tagasihoidlik, kuid taldrik oleks lennanud New Yorgist Miamisse umbes 24 minutiga. Dokument viitab ka sellele, et tootearendus paistis kulgevat paremini kui plaaniti: „Praegune konstruktsioon annab palju paremad lennuomadused kui lepinguläbirääkimiste alguses hinnati.“ Tekib küsimus – miks projekti lõpule ei viidud? Miks ei võidelda sõdades lendavatel taldrikutel? Prototüübini jõudmise kulud oleksid olnud hinnanguliselt 3 168 000 dollarit, mis on tänapäevases vääringus umbes 26,6 miljonit. See ei oleks olnud sellise arenenud tehnoloogia kohta hullumeelne hind. Teiste sama programmi raames arendatud lendavate taldrikute probleem on üsna selge. Nad ei jõudnud 30 000-meetrise lennukõrguseni, pigem 1,5-2 meetrini maapinnast, kui oli õnne, nii et sõjavägi jättis nendega tegelemise 1960. aastal sinnapaika. JOONISED: Minu poolt: Siiani olen hämmingus, et asjandus oleks suutnud lennata 24minutiga New Yorkist - Miamisse. Samuti tekitas minus küsimuse et kas see on ikka tõsi, ja kui ongi kas siis kõik inimeste nähtud lendavad taldrikud ja nn tulnukaid olid ameeriklaste kätetöö?
  15. Tere, kuna esmaspäevaks vaja inim. õp. referaat valmis teha, kuid paraku olen laupäev ja pühapäev eestis eemal, siis vajan teie abi. Vaja paari asja teada. Kus kasvab kanep. Mitut liiki kanepit maailmas on. Kui suureks võivad taimed kasvada. ning Miks ohud toob kanep inimesele. Austuse ja tänudega: CNCRM Vabandan enda eesti keele pärast.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.