Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Arkade FX

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    80
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info Arkade FX'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 22.02.1987
  1. CSS3 ikoonide kohta leiad siit: http://net.tutsplus.com/tutorials/html-css-techniques/create-a-document-icon-with-css3/ Ei ole mingisugust fonti kasutusel, vaid kasutatakse borderi atribuute ja :after & :before pseudo elemente. Tänan Open Sans fonti soovituse kohta, näeb jah suhteliselt sarnane välja, eks ma proovi kasutada ka.
  2. "Aljooo" - Kurja vene joodiku aktsendiga. True story.
  3. Tänan teid vastuste eest, mul tekkis paar küsimust mida ma sooviks saidil muuta. Canvas text. Kas oleks mõtet seda kasutada tolle suure pildi asemel? Kuidas canvas näeb välja mobiilidel? Kas canvase tekstiga võib tekkida karvaseid ääri erinevate brauseritega/arvutitega? Professionaalne tekst minust. Kuidas oleks seda teksti kõige parem ette tuua, ma soovin seal välja tuua midagi endast, millal ma alustasin, millega ma oskan töötada ja mis on mu parimad küljed. Mida veel välja öelda? SVG HTML-is. Kas on mingit load speed vahet SVG ja CSS3 ikoonide vahel? Kui, siis kui suured on need erinevused? Kuidas tuua veebilehte hästi välja muudel seadmetel? Kuidas ma saaks tuua seda saiti võimalikult korralikult välja tahvelarvutitel ja nutitelefonidel? Kas on mingeid häid veebilehte mis annab mulle näpunäiteid? (sel juhul ka korralike) Muid soovitusi? On veel mingeid häid soovitusi mida muuta disaini poolest ja mis näeks välja mõnus/sobiv sellel kujundusel/layoutil? Seal puudub selline font nagu "Segoe UI" ja "Segoe WP", millega ma soovin tegeleda.
  4. See oligi tänase päevaga kõik tehtud, disain on kindlasti mõnes kohas läbi mõtlemata. Tekst on pildina kuna igas arvutis võib brauseris font näha teistsugusena, mõnel on pehmed servad (mida ma soovingi saavutada), teisel jälle sakilised ja koledad. Modul boxi kohta nii palju, et see on ajutine lahendus. Tänan ikoonide soovituse poolest, proovin .svg pildid kasutusele võtta varsti.
  5. Tervist, olen http://www.kdfx.eu omanik. Kahjuks läheb see domeen nüüdsest kinni ja kolimine üle http://www.pepzwee.eu aadressile. Sinna tuleb natuke minust, portfoolio, e-pood ja projektide list. Võite taotleda endale alamdomeeni läbi emaili, juhend on juba olemas. Tegemisel on projektide leht ja e-pood. Kui on soovi minult tellida midagi, siis võite ühendust võtta sellel emailil: admin@pepzwee.eu Praeguseks kõik, Kristjan.
  6. sa vastasid nende requestile nagu caveman ju "what da?", selgelt kirjutatud ju mida nad soovisid.
  7. mõnda aega ei viitsinud teha
  8. --bump, otsime videote tegijaid. atm piisab ka lihtsalt uute mängude videotest, hetkel pole mikker kohustuslik.
  9. Sa oled pime ja ei oska lugeda postitusi... "Praegu jätan kanali nime mainimata, seda saab alles siis teada kui oled kindel postitaja."
  10. Tervist, olen mõnda aega tegelenud juba ühe gaming kanaliga. Subscribereid on piisavalt, aga otsime huvitavaid inimesi kes tegeleks selliste asjadega ja saadaks meile videoid. Ootame Walkthrough/Gameplay/Commentary/Edit videoid. Praegu jätan kanali nime mainimata, seda saab alles siis teada kui oled kindel postitaja. Kanali tellijate arv on ~600+, meie eesmärk on saavutada 1500 tellijat. Kui total views on ~100k ja 1500 tellijat, siis on plaan liituda Youtube Gaming Networkiga. Kui liitumine õnnestub, siis hakkavad teie videod teenima raha iga 1000views pealt mis too saab. CPM varieerub igal networkil, aga kehtima hakkab umbes [CPM 2,5$ - 8$] - juhul kui kasvame, siis on võimalus liituda Machinima networkiga ja CPM võib varieeruda kuni 20$-ni. Tingimused: Oled huvitav teiste vaatajate jaoks Oskad inglisekeelt (v.a. kui tegeled edit videotega) Oskad videoid monteerida (cut / sharpen / hd render) Teed videoid vähemalt kord nädalas Kui oled huvitatud, saada mulle PM kus on sinu msn või skype. Momendil ei oska siia rohkem lisada, kui teil on küsimusi siis võite vabalt küsida, aga palun.. pole vaja mõttetuid postitusi teha siia. Mõtle enne kui ütled.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.