Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Relvapoiss

Kasutajad emaili kinnituse ootel
  • Postituste kogus

    33
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Relvapoiss poolt

  1. Viimati sai käidud vaatamas seda uut tšernobõli päevikuid vms. Tuleb tunnistada, et algus oli hea, aga lõpp kiskus veits ära igavaks.. ei soovita.
  2. iga inimene kirjutab nagu tahab cto , aga tänud, et avaldasid arvamust. Kui oled unbanist huvitatud siis http://www.eestiparadiis.tk E: ise olen õppinud ~2,5 aastat Vene keelt ja pole siiani selge:D Lihtsalt ajuvaba keel
  3. Viimane laul, mis mulle saadeti Rebecca poolt oli kusjuures isegi normaalsem kui "Friday".
  4. eks see külmkapi kiiks on kõigil siit? Mul on vahepeal mingi haige asi, pidevalt kontroll 5 korda üle kas see asi töötab, kas too asi laeb või ei. Endal hakkab imelik juba:D
  5. Eks ta ole jah nii. Siit tuleb arvatavasti üksluine mäng.. Saksamaa veeretab palli kuskil ja Itaalia jookseb.
  6. Kas sa ei arva, et 450W toitekas on lahja sellele?
  7. Die hard 4 parim ja 2.
  8. No seda poleks küll vaja olnud, aga kui tuli siis tuli Kuulata võin kõike, aga Lemmikud on vanad tegijad(Metallica,Nirvana jpt).
  9. Eilne mäng oli suht nauditav, aga kui tulla tänase mängu juurde tagasi siis pooldan Itaaliat, aga pakun, et Saksamaa võidab, 2:1.
  10. Kui ma ei eksi siis "Reset" peaks taastama tehaseseaded?
  11. Mõlemad on üpris head ju ? Aga tuleb tunnistada, et Saksamaa on natuke parem.
  12. Kas snuff ei rikkunud mingeid ajurakke? või on mul valed andmed? Ise olen mõlemat proovinud ja teeksin ainult snuffi, kuna snus ei liti mul eriti.
  13. Mul on endal ka TG784. Jamasin ka nende portidega natuke aega, mul oli see viga, et ma pidin firewalli lisama pordid, et see ei takistaks seda. Sul on ikka õige arvuti/kasutaja alla suunatud? Kui ta on sul vale kasutaja all siis ei imesta, et ei tööta.
  14. Sul on jah lihtsam ise kokku panna. Sul on vaja piisavalt võimast toiteblokki, mis toidaks ära su I5'e ja su graafika, kui sa tahad, et see kast veaks välja uuemaid mänge ka mis tulevad, siis on mõtekas võtta võimas graafika ja suurem toiteblokk.
  15. Sa pole vist eriti teadlik mis meil servus toimub? Saad aru, sa said arvatavasti mute kuna sa spammisid midagi äkki? Ma ei suhelnud siis RKTga. Kui sa midagi ei tea siis palun ole kuss.
  16. Eks kogu see koolikiusamine on mitmetel põhjustel. Osad tahavad tüdrukutele sellega silma paista või siis niisama "ägedad" vennad olla. Ise ei poolda seda, üritan võimalikult palju vahele minna kui keegi kiusab nooremaid. Kahju lihtsalt kui kõik kõrvalt vaatavad..
  17. Me võimegi vaidlema jääda kellel "parim" server. Tegelikuses on kõik sama head ja samasugused pmst. Edu kõigile!
  18. Las ma arvan kes see oli, f00zi3? Kahjuks jah, meie ei saa muuta nende suhtumist eriti, kuigi on reeglid olemas.. Tuleb hakata neid asju kontrollima, aga tänud teatamast.
  19. Vaata äkki IP järgi kas oli tema või ei?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.