Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

s1c2i3m4m5y6

Liikmed
  • Postituste kogus

    50
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

10 Good

info s1c2i3m4m5y6'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 10.09.1990
  1. Tänan, et leidsite aega ming aidata! Nyyd kõik oki-doki.
  2. Olen siis hädas. Kallid foorumi kaaslased, aidake . laadisin pildid ülesse. http://www.upload.ee/image/2988540/1.bmp http://www.upload.ee/image/2988541/2.bmp Ettetänades, Gregor.
  3. Kahju mida siis 000webhost-i asemel kasutada(mis oleks tasuta)?
  4. Tere. Väike probleem amxbans installimisel. Ei tea mida siis täpselt sinna teisele lehele sisestada. Saab keegi puust punaseks ette mulle selle teha? ettetänades, Gregor.
  5. tean, et polnud just k6ige parem alustus teemale. t2nan k6iki kes aitasid. kui aus olla, siis k6ige pealt k2isingi zone.ee lehel. seal regasin 2ra jne, aga mingeid ftp paroole ja neid ei saandki(alles t2na sain k2tte).
  6. kuhu ma siis saaks ripputada selle amx bansi ylesse?
  7. tahan CSi serverile panna /sms pluginat. see vajab MySQL Databaasi ja veebiruumi.
  8. niisiis, kas on mingi lehekülge, kus saaks MySQL Databaasi & Natuke veebiruumi TASUTA? Tarvis seda amxbans-i jaoks.
  9. niisiis, mul on olemas plugin, mis kuvab reeglid .txt failist. mis muudatusi pean tegema, et see v6taks teksti interneti lehelt? kuidas see v2rk yldse k2ib, kas tasuta foorumist saab ka seda v6tta(kuvamiseks)? #include public plugin_init() register_clcmd("say /reeglid", "cmdInfo") public cmdInfo(id) show_motd(id, "addons/amxmodx/configs/reeglid.txt")
  10. leidsin siis hea plugina. p2rit kohila.eu lehelt. function createRandomPassword() { $chars = "abcdefghijkmnopqrstuvwxyz0123456789"; srand((double)microtime()*1000000); $i = 0; $pass = '' ; while ($i $num = rand() % 33; $tmp = substr($chars, $num, 1); $pass = $pass . $tmp; $i++; } return $pass; } $nimi = $_GET['message']; $db_host = ""; // MySQL Serveri URL/IP $db_name = ""; // MySQL Andmebaas $db_user = ""; // MySQL Konto $db_pass = ""; // MySQLi Parool $access = "bj"; // Õigused, mis SMSi saatjale antakse. $reply_noname = "Viga: Te ei sisestanud nime!"; // Viga, mida kuvatakse SMSi saatjale, kui ta ei sisestanud nime $reply_error = "Viga: Skriptis esines viga, võta ühendust adminiga."; // Viga, mida kuvatakse SMSi saatjale, kui skriptis on sees viga $days = 19; // Mitu päeva kestab SMS pakett $created = mktime(); $expires = $created + $days*86400; $ashow = 1; // Kas näitab admini listis? $flags = "a"; $parool2 = createRandomPassword(); // Loob parooli, mis kuvatakse SMSi saatjale. $parool = md5($parool2); // Sama asi mis $parool2, kuid see pannakse MYSQL andmebaasi md5 cryptiga. $server_id = 1; // Serveri ID, kuhu antakse õigused $add_or_new = 0; mysql_connect( $db_host, $db_user, $db_pass); // Ühendame MySQLiga mysql_select_db( $db_name); // Valime andmebaasi $result = mysql_query("SELECT * FROM amx_amxadmins WHERE username='$nimi'"); $row = mysql_fetch_array($result); if (!$nimi) // Kui nime ei sisestatud SMSi { $endreply = "Te ei sisestanud nime!"; echo $endreply; exit; } if (!$row) // Kui pole kehtivat admini staatust, siis lisame mysql kirje { mysql_query("INSERT INTO `amx_amxadmins` (username, password, access, flags, steamid, nickname, ashow, created, expired, days) VALUES('$nimi', '$parool', '$access', '$flags', '$nimi', '$nimi', '$ashow', '$created', '$expires', '$days')") or die($reply_error); $adminid = mysql_insert_id(); mysql_query("INSERT INTO `amx_admins_servers` (admin_id, server_id) VALUES ('$adminid', '$server_id')") or die($reply_error); $endreply = "Täname! Tellisite endale VIP õigused 30 päevaks. Nimi:'$nimi', Parool:'$parool2'"; } else // Kui on kehtiv admini staatus { $dayz = 30; $g_admin_expire = mktime() + $dayz*86400; $vana_days = $row['days']; $vana_expired = $row['expired']; $vana_created = $row['created']; $kokku = $vana_expired - $vana_created; $kokku2 = $g_admin_expire + $kokku; $days = $dayz + $vana_days; mysql_query("UPDATE amx_amxadmins SET access='$access', expired='$kokku2', days='$days' WHERE username='$nimi'") or die($reply_error); $endreply = "Täname! Pikendasite V.I.P aega 19 päeva võrra. Teil on nüüd V.I.P staatus $days päeva."; } echo $endreply; // Saadame vastus SMSi. ?> nii, tean et seal v6ib palju asju muuta, ning on isegi m2rkused nende kohta. kinnituseks tahaks aga, et keegi tark, paneks nendele kohtadele joone alla, mida v6ib muuta.
  11. seda jah, aga kuskil failis sai seda eraldi muuta. seal oli kolmvarjanti: k6i n2evad, keegi ei n2e, adminid n2evad.
  12. mis failist sai seda muuta, et kui ma kirjutan näiteks /sms, siis teised mängijad ei n2e seda(et ma kirjutasin seda)?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.