Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Dr Gonzo

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    29
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Dr Gonzo poolt

  1. +1 Lisaks kardan mina meeletult invaliidiks jääda.
  2. Msn turtsub üldse, aga äkki lähiajal saan aidata, annan teada.
  3. Väär, olen külastanud. Järgmine kasutaja ei ole kunagi savu suitsetanud.
  4. Palju ütle dollarites see summa, homme päeval kui jõuan netti siis räägime. // Hetkel ei ole sind sees.. $65 dollarit on pakkuda, kõik ostate ära saate 35€ eest tänase päeva jooksul. 0.53..each ainult.
  5. On on Ordi üks kvaliteetsemaid firmasid..
  6. Ma ei saanud tasuraha, sinu emme ei tahtnudki sind ilmale tuua, abordijäänus. Natuke dollareid on alles.
  7. Ei tahaks müüa põhimõtteliselt $2-3 koguseid..
  8. Kao minema abordijäänus, sinu idiootsest jutust on siiber juba. 40 dollarit hetkel pakkuda.
  9. Sa pakkusid suvalist enda semu MMiks, muidugi ma käsin sul imeda sedasamust, ajuhiiglane. 70 USD 0.55ea korraga ostes, eradli on hind kallim.
  10. Ei huvita, sminajev on loll jorss, kes on ajudoonor, ning kes ajab närvi enda ilaga
  11. Söö sitta taun, loe enda tekst läbi ja ma kirjutasin mitu korda kastuame MMi. Lisaks, peale pikka jutuajamist kui sa ette nurusid ei saanud, ning siis hakkasid enda mingist olematust osta.ee kasutajast rääkima, ning mina olen scammer?
  12. Kao minema jorss, ma olin nõus kasutama MMi ma ütlesin sulle selgelt, sa ajudoonor ei saa jutust aru, ning hakkad ette nõudma, endal 3 näkast tehingut ja 1 post, ajupuue.
  13. 50 usd alles ja kuna kiire siis täna lähevad hea hinnaga minema! // Üks tropp üritas petta, ärge arvake et ma lihtsa mõistusega olen, ei huvita et olen uus, ei pea teile 2 tehinguga tüüpidele ette käima.
  14. Täitsa lambikas uus vend oled, kes on lihtsalt foorumites ringi käinud ja nägid seda Ott Speek nime, nüüd üritad ma ei tea mida, teistele pähe määrida seda vms? Poo üles ennast.
  15. Verified premium kasutajalt, ei anna tasuta ära, seega oma 0.5€ pakkumised hoidke endale. Alla 30 tehingut ei anna ette, tee mis tahad. MM teie kulul, kui ei sobi, ei ole minu probleem. Swed/SEB
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.